Declaratii facute de presedintele Klaus Iohannis :

 1. Avem nevoie acum urgent de un guvern care sa asigure alegeri prezidentiale si bugetul pentru 2020

 2. Ne indreptam spre un guvern PNL in urma consultarilor pe care le-am convocat azi

 3. Nu vor exista taieri de salarii si pensii

  Luni, cel tarziu marti ne vom intalni intr-o formula restransa pentru a desemna un prim ministru

  Nu voi desemna pesedisti pentru guvernare, nu voi desemna un personaj PSD pentru prim ministru

 4. Sunt partizanul ideii de alegeri anticipate, dar acest subiect il vom aborda dupa alegerile prezidentiale (nr 24 noiembrie turul 2)
 5. Sunt dispus sa ma implic dupa prezidentiale pentru a discuta cu partidele politice

  Undeva in primavara ar trebui sa fie alegeri anticipate si nu putem tolera un guvern Dancila interimar pana atunci

4 COMMENTS

 1. E negru in cerul gurii acest personaj!
  Iar guvernul este guvernul lui Merkel, parasutat pe usa din spate — ca si PD-ul ajuns la guvernare in Italia, desi oamenii au votat contra PD.

 2. Daca s-a hotarat cu privire la numele premierului, probabil Ludovic Orban, de ce nu a facut desemnarea inca din cursul zilei de vineri, 11.oct.?! Parca invoca urgenta….La el urgenta presupune lalaiala de minimum 3-4 zile.

 3. Extrem de dezamagitoare emisiunea d-nei Iosub. Dobre de la Ponta spune pe unde vor sa-l asculte ca Romania si Grecia sunt in aceeasi situatie. Si nu e e nici un economist de la PSD in studio sa-l taie macaroana si minciunile! Sa-i raspunda ca Romania din fericire nu e prizoniera in Euromoneda ca Grecia si are mult mai mult spatiu de manevra (nu are datoria externa asa de mare ca a Greciei, care este peste 130% din PIB)… Doamna de la PSD (fosta reportera A3) nu poate da replica necesara. Chiar nu-i poate raspunde nimeni acestui Dobre si minciunilor pontiste?! De ce nu-l invita pe Teodorovici sa-i raspunda acelui dormn turbat?

 4. Din păcate, sau din fericire, am mai văzut filmul asta prost in 2015–totul e sa i se asigure lui Johannis al doilea mandat, fie și la mustață/cu dubii mari ca in cazul lui Petrov 2009iar in rest Dumnezeu cu mila. Nu știu daca Dancila va înfunda pușcăria pentru potolirea setei de răzbunare a “generalului” dar găsește nea Ludovic pe careva sa-l înfunde, mai ales dacă Johannis îl “sare” iar la numire și-l pune pe Number One in capul guvernului PNL. Sănătate și-un căscat!

Leave a Reply