Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, după ședința CSAT de la Palatul Cotroceni, că vrea o nouă majoritate, motiv pentru care consideră că ar fi cel mai bine ca în primăvară să fie organizate alegeri anticipate parlamentare.

„Normal este ca noua majoritate să sprijine guvernul.

Eu cred că ar fi  bine să mergem spre alegeri anticipate în primăvara anului viitor”, a spus Klaus Iohannis.

Iohannis a punctat că va avea discuții în perioada următoare cu toți liderii de partide, iar dacă PSD nu va vrea organizarea de anticipate atunci va continua fără social-democrați în acest proces.

„Voi avea discuții cu toți liderii politici. La vârful statului cu contează că cineva ti-e antipatic sau nu, trebuie să lucrezi cu toți.

PSD a fost mereu în dezacord cu ce am propus eu sau PNL. Nici nu contez pe PSD . Vom continua cu său fără ei”, a adăugat Iohannis.

PS : Ca sa avem alegeri anticipate, trebuie ca guvernul Orban sa cada de 2 ori in Parlament

3 COMMENTS

  1. A dat in mintea lui Dragnea?
    Vorbea tristu’ de stabilitate…
    Dar el vrea puterea absoluta.Guvernul lui, Parlamentul lui, Primarii PNL care sa si aleaga, prin majoritate, sefii de consilii judetene, tot penelisti.
    Nici base n a reusit asta…dar…pedelistii blaga, videanu, etc…vor reusi !
    Dupa aia …procurorii.lui, sefii de servicii- tot ai lui..seamana asta cu ceva…

  2. Comunistul ascuns in mintea lui Ioha a rabufnit.Nu puteai sa pleci in RDG fara sa dai citate din congrese si marxism leninism Acum nici orban nu este departe de dancila si nici pnl de psd pe stil nou. Sau orban a uitat cand se tavalea pe jos si dansa pe genunchi prin carciumi cu interlopii si pe uma ii punea directori pe la autoritati de transport sa mai stiu eu prin ce ministrre. Votul primit nu este pentru orban sau pnl.votul esteantiprostie sianticomunism.pnl psd…. comunism mascat. Papusarii sunt fosti ciausisti care nu pot sa se transforme decat in hotomani care vor sa moara cu banii pe piept. Cu cat orban mai topaie pe langa presedinte cu atat imaginea lui se voaleaza si nu il vad bine la ce procentaj a castigat. Are obligatii mari fata de electorat iar suita trebuie sa ii cante in fiecare dimineata : desteapta-te iohanis ca romanii sunt deja treji.

Leave a Reply