12 COMMENTS

 1. I-aţi văzut ”moaca” vorbitorului şi transmiţătorului de mesaje? Printre cuvinte se pot descifra destule capcane şi ascunzişuri despre care ştiu doar ‘complicii’. Prefer să nu-l mai aud pentru nimic în lume! La fel pe madam olguţa plus câţiva ‘clămpăi’ care te duc în eroare permanent şi distrug singuri cu voia lor propria imagine îndemnând alegătorii să se depărteze de ei!

 2. sunt perfect de acord cu dl Președinte Iohannis.
  actuala majoritate parlamentară PSD și ALDE vorbește despre statul paralel, forțe oculte .. dar nimeni nu înțelege cine face parte din acest stat paralel.
  comisia SRI nu înțelege să facă un audit serios cu privire la activitatea SRI-ului (vin fel și fel de domni cu “dezvăluiri bombă”
  fără să aducă probe clare care să probeze activitatea infracțională. / această comisie generează BN doar pentru posturile tv care-l slujesc pe dl Liviu Dragnea.

 3. Asta-i partea “amuzanta” a diatribei—cea îngrozitoare fiind explicația, detaliata, a afirmației privind prezumția de nevinovăție care, după președinte, e un concept universal valabil însă fără aplicații practice in politica. Argumentația depășește chiar și nivelul lui Dorel: stimabilul președinte vrea sa țină justiția depaspartita de politica și de aceea nu e de acord cu aplicarea prezumției de nevinovăție in afara tribunalului! Ceea ce e echivalent cu afirmația Prunei privitor la drepturile omului, dar cu grad mai înalt de descalificare intelectuala, deoarece Johannis își motivează tâmpenia spusa, in timp ce Pruna nu avea pretentii de “logica”la proferarea “credinței” sale. O țara condusă de un individ atât de obtuz încât sa nu înțeleagă nici măcar el însuși, ce da pe gura, e o țara care înaltă prostia la rang de valoare universala și, prin urmare, suferă toate consecințele propriei prostii.

 4. Putin mai mult si el e doar varful aisbergului,puteau sa fie la ei acasa sa nu ne intersectam si noi cu dansii.Foamea de putere e boala grea.

 5. O singura intrebare pt. ” patriotul ” asta de Jo si hannis : de ce parintii lui locuiesc/traiesc in Germania ! ( probabil ca din prea mult patriotism ). Restul raspunsurilor ,curg de la sine…

   • Iesirea presedintelui in strada, in geaca rosie, nu e nationalism. Nici nu inteleg ce e, dar e ceva naspa, oricum !
    D-le Tudor, totusi, nu chiar tot ce nu ne convine e comunism… parerea mea !
    E drept, antevorbitorul a dat cu nuca de perete; da’ sigur-sigur ce-a spus nu e nationalism de tip comunist : alesu’ suceste drepturile omului dupa cum ii pica pe felie (sa nu uitam ca era “penal” cand a candidat, l-au “rezolvat” pe repede-nainte… de ce oare !?). E drept, suceala respectiva nu e nationalism de tip comunist… dar nici bun simt nu e !

 6. ar trebui sa cautati si sa redati declaratia lui johanis de la inceputul anului, de la Bruxells referitor la stabilirea bugetului, declaratie in care acesta avertiza guvernul ca -cei care Cred ca Guverneaza nu se pot juca cu bugetul securitatii- ar fi trebuit intrebat cine ne guverneaza inca de atunci dar cred ca si acum ar fi util de intrebat si ar trebui intrebat si daca el face parte din rindul celor care ne guverneaza cu adevarat sau din rindul celor care cred ca ne guverneaza.
  Referitor la sindicate acestia ar trebui intrebati daca atunci cind Ponta a redus una din acele taxe ascunse din salariu a crescut oare salariul cuiva din tara asta.

 7. De departe tema asta cu fortele oculte, statul paralel, sorosistii, radiatiile elegromagnetice este cea mai falsa si penibila arma a guvernului PSD-ALDE, in februarie au iesit 500K in strada nu pentru ca au fost platiti ci pentru ca le a fost jignita deminitatea cu modul in care guverneaza PSD ul (0 transperanta, ca niste smecheri pe propria tarla). Unele posturi de televiziune propulzeaza foarte puternic aceste exagerari si dezinformari pentru ca usor usor se aproprie alegerile prezidentiale iar Tariceanu trebuie sa si pregateasca terenul in fata lui Iohannis. Din punctul meu de vedere nu are nicio sansa, pentru ca actualul presedinte combate in mod logic legile fiscalitatii (e ca si cum ii bate cu propriile arme) si nu e prima data. Mi se pare incredibil dar si trist in acelasi timp. Oamenii nu ies in strada de prea bine domnule Tudor.

  • Se mira cineva ca Romania are 500k prosti? Nicidecum! Evident, unul dintre ei esti tu! Si ca sa te ajut sa intelegi, iti pun o intrebare ajutatoare: citi au iesit cind le-a taiat basescu 25% din salarii? Acesti 500k prosti n-au zis nici miau!
   Protesteaza acum, cind s-au gasit unii SA LE MAI DEA CEVA.
   Pai daca nici asta nu e prostie in stare pura, atunci cind e?
   E-adevarat, facebookul va spala pe creier mai abitir ca DERO, dar bine ca sinteti frumosi si liberi. Liberi sa va poarte de nas, cu belciugul, o mina de securisti imputiti! #Papagalilor!

Leave a Reply