Intre 1945 si 1964, Romania a fost controlata si condusa de agenti sovietici – KGB si GRU. Unii cu cetatenie romana, altii cu cetatenie sovietica.

7 COMMENTS

 1. Știu și eu unii: Macovei, Kovesi, Coldea, băsescu, Taubman, Gittenstein, Klemm. Mai eficienți decât Frontul al doilea ucrainean.

 2. Mai mult ca sigur ca si acum se ascund printre politicieni tot felul de cozi de topor.Prea se simt siguri pe ei,prea mult tupeu,prea flegmatici,prea isi bat joc de simbolurile anticomuniste tratandu-le cu sictir la lumina zilei…Prea ataca institutii ale Statului cu siguranta celui care stie ca are o misiune de dus pana la capat si primeste tot sprijinul necesar pentru asta…

 3. Pe mine mă interesează actualii agenți ai rușilor. De exemplu, plesoianu și stefanescu sunt preferații presei ruse fiind lăudati la tot pasul. Savaliuc lauda de dimineață până seara “modelul polonez” în justiție, model lăudat la fel de presa rusă. Se cam aduna în studiourile A3 prea mulți indivizi despre care am putea afirma ca nu iubesc occidentul.

  • Si daca nu iubesc Occidentul, care e problema? Cand sunt in Romania atatia indivizi care nu iubesc Romania, va doare ca nu-i iubesc pe altii, fie ei rusi, americani, fie orice altceva? Mai bine v-ati uita ce prostii istorice au facut anticomunistii de dreapta si de stanga din parlament, mai ales cu retrocedarile catre unii care n-au fost proprietari (inclusiv din casa regala) sau anularea reformei agrare din 1921, ca aia din 1945 cica a fost abuz comunist si altele, ca ar trebui cateva zeci de pagini ca sa le insir pe toate!

 4. timely and necessary reminder. sper sa nu se supere nationalistii analfabeti ca mai folosim si o limba straina, din cand in cand.
  intrebarea pe care nu o putem evita este daca dl profesor nu se supara ca opinia ii este folosita intr-o asemenea imprejurare….
  e cam derutant ce se intampla. ministrul apararii se bucura ca suntem intr-un club select odata cu cea mai recenta achizitie, dar un coleg de partid al sau da tonul rescrierii istoriei, deja contorsionata in timpul comunismului.
  DL SERBAN NICOLAE, AM O IDEE: TOT E O PROBLEMA CU MANUALELE, POATE PROFITA PSD DE MOMENT SI INTRODUCE MANUALUL DE ISTORIE AL LUI ROLLER??????
  DE ACOLO INVATAM CUM STAU LUCRURILE INTR-ADEVAR, ADICA NU SUNTEM LATINI, FACTORUL SLAV ESTE DETERMINANT IN LIMBA SI ISTORIA NATIONALA, ADICA ASTEA SUNT INTERESELE ROMANIEI.
  NA ZDAROVAIE TAVARISCI CEKIST!!!

Leave a Reply