Jandarmeria Romana are o postare haioasa pe Facebook :

Americanii au o vorbă: “Your problems are my problems!” (Problemele tale sunt problemele mele) Câţi dintre noi nu au auzit această replică celebră în filmele lor?

Jandarmii hunedoreni au pus în aplicare celebrul dicton, atunci când şi-au oferit ajutorul pentru a repara pana suferită de maşina Excelenţei Sale Hans KLEMM, Ambasadorul SUA la Bucureşti.

Colegii noştri s-au bucurat de aprecierea Ambasadorului SUA, care a ţinut să le mulţumească personal.

 

11 COMMENTS

 1. Drăguț,daca erau români ii băteau pana la sânge pana la scosul dinților ca in iarna lui 2012 (protest înfierat si batjocorit prin declarațiile altui ambasador de trista amintire sau ma rog nu e de aminitre ca acum e mare stab la fondul proprietatea)sau ca la pungesti daca esti roman si iti aperi glia si tara a obligatoriu sa fi batut si călcat cu bocancul pe cap pana ies creeierii din tine..cum sa îndrăzneți sa te opui Chevron sau exxon…

 2. Sper ca nu am zis ceva gresit sau iliberal si sunt si eu extremist si anti european ca Vicktor Orban nu?

 3. S-a stricat trăsura pashei trimise aici de inalta poarta de la Washington drept guvernator de provincie…

  • Oricum mi se pare ok sa arati adevarata preicupare a jandarmsriei romane. In sfarsit a ajuns in locul unde este de facto, in democratia asta.
   Face si tractari auto?

   • Asta e doar un hobby al jandarmeriei adevarata lor pasiune si meserie este scosul dinților si calcatul pe cap….

 4. Gest de laudat a jandarmilor. Ma intreb, la valoarea Excelentei Sale Hans KLEMM, Ambasadorul SUA la Bucuresti, nu exista masina de rezerva, mai ales cand umbla prin coclaurile tarii noastre ?

Leave a Reply