Scandal între ideologul USR Andrei Caramitru și Mihai Neamțu pe Facebook!, scrie stiripesurse.ro

Mihail Neamțu a susținut duminică, pe Facebook, că în timp ce PNL apără liberalismul economic și ordinea morală de inspirație iudeo-creștină, USR-PLUS susține la nivel european politicile lui Macron și Verhofstadt. Andrei Caramitru a reacționat dur, spunând că Mihai Neamțu și aripa ultra-conservatoare din PNL sunt niște „imbecili”.

Sper că e clar pentru toată lumea:

– Alianța 2020 (USR/Plus) susține la nivel european politicile lui Macron/Verhofstadt: migrație necontrolată, porți deschise pentru populațiile africane, toleranță față de Islamul politic, secularism agresiv și globalism fără frontiere. Pentru că nu le pasă de creștinism, patriotism și istorie, liderii USR/Plus vor abandona Basarabia în ghearele Rusiei.

– PNL apără liberalismul economic și ordinea morală de inspirație iudeo-creștină. Dreapta susține reforma Statului, inițiativa privată, familia și libertatea de conștiință (inclusiv dreptul cetățenilor de-a iniția referendumuri). Fără o renaștere demografică, România n-are viitor.

Să nu ziceți că nu v-am spus. O Duminică frumoasă!”, a scris Mihail Neamțu.

Andrei Caramitru a replicat prompt, spunând că Mihai Neamțu și aripa ultra-conservatoare din PNL sunt niște „imbecili”.

Mihai Neamțu și aripa ultra-conservatoare din PNL: niște imbecili. La fel ca si aripa USL-ista. Le e frica de o alianța guvernamentală cu USR/PLUS (care va fi făcută de aripa “normala” din PNL).

Aici e problema din PNL. Aripile astea care încă sunt acolo. Sa ii dați afara mai oameni buni ca altfel va duc in jos rău de tot.”, a scris Caramitru.

Ulterior a cerut PNL să-l excludă pe Mihail Neamțu din partid. „Le face mult rău”, a precizat Caramitru.

Cineva din PNL, numit Mihai Neamtu, zice așa azi:

“- Alianța 2020 (USR/Plus) susține la nivel european politicile lui Macron/Verhofstadt: migrație necontrolată, porți deschise pentru populațiile africane, toleranță față de Islamul politic, secularism agresiv și globalism fără frontiere. Pentru că nu le pasă de creștinism, patriotism și istorie, liderii USR/Plus vor abandona Basarabia în ghearele Rusiei.”

Nu e doar o minciună uriașă ce spune acest personaj. Dar este mai manipulator și mai josnic decât ce a spus Dragnea in ultimii 2 ani (nici el nu s-a gândit sa ne acuze că lucram pentru Rusia sau pentru islamiști). Discursul este mai extremist decât cel al lui Le Pen sau Salvini. Vorbim deja de legionarism, de extrema dreaptă aici.

Eu l-am taxat de imbecil. Trebuia să mai adaug și ticălos. Îmi mențin afirmația. Acum cere o “dezbatere” cu mine. Ce sa dezbat cu oameni dezaxați? Nu ma cobor la nivelul lor si nu îi ajut sa își crească profilul public.

Asta e ultima postare pe tema asta. Și cer formal PNL să îl excludă pe acest individ din partidul lor – le face foarte mult rău.”, a mai scris Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, presedintele USR.


Victor Ponta toarna si el gaz pe foc, cu o postare pe Facebook :

Nu ma bag in ciorba altora – dar am o mare experienta despre tinerii care fac politica . Concluzia mea : Andrei Caramitru este “genuine” iar Neamtu este “fake”!

Caramitru este radical, exagerat, extremist – dar este sincer / Neamtu este un arivist, traseist, fals – iar afirmatiile despre Macron si Verhofstadt sunt niste lozinci imbecile! Cred ca cei doi reprezinta “fidel” Partidele din care fac parte!

3 COMMENTS

 1. “Discursul lui Dragnea este cel al unui politician care se doreşte dictator; ..”
  (citatul poate fi luat de oriunde de la antipesedisti, dar pentru conformitate de data asta il luam de aici:
  https://www.podul.ro/articol/iohannis-acuzat-de-inalta-tradare-cristian-bacanu-dragnea-a-pierdut-contactul-cu-realitatea-exclusiv-3762.html)

  Astazi, iata, vedem ca “ceilalti” sunt “altfel”, cu adevarat europeni si democratici – ce mai, modelul de urmat care ne lipsea:
  “Condițiile mele sunt extrem de dure și nu știu dacă vor conveni: opoziție totală la PSD. PSD guvernează prost capitala, deci nu voi accepta niciun fel de înțelegere de niciun fel. Nu voi vota nicio inițiativă a primarilor PSD. Dacă ei sunt pregătiți să intre în opoziție radicală cu PSD, atunci vor accepta condiția. Dacă vor accepta și cererile mele care nu sunt de negociat, adică cei șase președinți de sectoare vor fi aleși de mine, nu de altcineva și vor fi validați”, a declarat Rareș Bogdan, citat de Mediafax.
  O altă condiție a acestuia este crearea propriei echipe. El vrea să dizolve toate birourile de conducere actuale ale organizațiilor, să vină cu propriul secretar general și cu cei trei prim-vicepreședinți. ”
  https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23182920-rares-bogdan-declara-pregatit-preia-conducerea-pnl-bucuresti-conditia-isi-aduca-propria-echipa-organizatiile-sector.htm

Leave a Reply