Joia Mare. 3 zile pina la Sfintele Pasti.

La miezul noptii senine si linistite, am surprins cateva imagini.

Pe care le consider spectaculoase si vreau sa le impartasesc cu voi.

Foto : Canon SX 30

Primul : Luceafarul. Zoom 114

A doua, Luna. Zoom 78,90,114

9 COMMENTS

 1. Apropo de imaginile acestea curate, spectaculoase, care inspira liniste. Astia de ne conduc destinele, mai toata clasa politica, astia n-au nimic curat in ei nici macar in Saptamana Patimilor.
  Parca-i vad peste 3 zile ce evlaviosi vor fi.

 2. M-ai facut sa ies pe balcon ,astazi a plouat putin si nu aveam sperante ,totusi ,am asteptat pana si-a facut loc printre nori ,este splendida ,f. luminoasa ,galbena ca papadia .
  P.S. felicitari pentru emisiuni ,sunt linistite ,lasi invitatii sa vorbeasca ,mesajele sunt intelese ,isi ating scopul .Emisiunea are cap si coada ……

 3. si la Miercurea Ciuc la 5 si 12 minute era o luna plina si clara,luminoasa.era asa lumina in casa ,am crezut ca e ziua.
  p.s.da.felicitari pentru emisiunile pe care le faceti.ACUM ma iut cu placere la ele si la DUMNEAVOASTRA.

 4. inca astept sa vad un articol despre noua “isprava” a aviatiei americane dupa dezastrul din cazul atacarii bazei aviatiei siriene cand au reusit “performanta” de a nimeri tinta cu doar 23 de rachete dintr-un totatl de 59. acum au “nimerit” fortele asa zise rebele pro democratice care lupta din toate puterile contra regimului assad cu banii, armele, logistica si tot ajutorul, inclusiv militar al sponsorului american. in urma acestui “ajutor” oferit de bombele americane rebelii democrati(???!!!) s-au ales cu vreo 18 morti si nenumarati raniti. interesant cum isi “ajuta” americanii protejatii. recent un alt avion militar american s-a prabusit in apropiere de washington dar iarasi nu am vazut nici o stire pe blog. presupun ca nu sunt interesante acest fel de stiri dar o stire de genul celei in care nu s-a deschis portiera unei masini civile proaspat lansate, ce e drept la rusi, e foarte interesanta pentru unii. stiu deja comentariile de genul pro-rusule, pro-putinule blablabla dar parca realitatea e alta si nu cea pe care tot incearca unii sa o impuna.cat despre inceputul articolului cate astfel de incidente evm in care e implicata aviatia americana care tot bombardeaza “din greseala” spitale sau aliati, cu numeroase victime civile numite “victime colaterale” sau militare dar din randul aliatilor si in urma carora urmeaza invariabil anuntul pentagonului ca urmeaza a fi efectuate cercetari in urma carora sa fie evitate pe viitor astfel de incidente? vorba manelistilor fara numar!

 5. Mai spectaculos este manipularea cu:
  ”’EPIDEMIE de RUJEOLĂ. din cauza nevaccinării! Peste 700 de noi cazuri raportate numai în ultimele zile!””
  Dacă vă mai amintiţi, înainte de 1989 absolut toţi copii erau vaccinaţi cu tot ceea ce însemna boli ale copiilor inclusiv vaccinul la intrarea în clasa a 8-9-a ceva cu titanusul. Terminaţi naibii cu manipularea privind vaccinurile că nu ţine! Personal, cu toate că am îndurat înţepăturile acelor de siringă gen par, la 34 ani am făcut rujeolă(mai aveam puţin şi foloseam gardul şi peria de nailon ca pentru porci) şi la 38 ani tusă măgărească(te scăpai pe tine de atâta tusă uscată sufocantă minute-n şir)! Ce înseamnă agresivitatea asta cu vaccinurile până la pedepsirea părinţilor? Credeţi că nu se simte afacerea în stil ”mafiot” cobaii fiind românii şi cetăţenii care sunt menţinuţi în sărăcie şi tot pentru îmbogăţirea mafioţilor!
  Nu mai prostiţi şi nu mai intimidaţi ori pedepsiţi oamenii! Aceste boli se fac la orice vârstă şi se tratează la momentul bolii! Aaaaa! Că vor ”mafioţii” afacerea grasă urgent? Spune bre adevărul, nu mai minţiţi şi nu mai ameninţaţi oamenii! Spune bre: cetăţenii români sunt cobai şi pe cale de dispariţie, că nu e nicio problemă, oamenii sunt înţelepţi chiar dacă nu au diplome, au şansa să aleagă sănătatea sau afacerea pe sănătate! Omul alege tratament naturist(rachiu + cârpă roşie şi stă numai în casă) la rujeolă şi la tusea măgărească trece în timp de 2 săptămâni doar că trebuie să se hidrateze cât mai mult!
  Ia spune, tu ăla care obligi omul să-şi vaccineze copiii: psoriazul apărut pe fond de stres/nervos,cu ce se vindecă?
  Hai bagă un vaccin obligatoriu şi un de la 3 la 5 ani pedeapsă ca motiv!
  Reţeta: important e să-ţi schimbi starea de spirit ca să revii la buna dispoziţie/vitalitate/dragoste de propria viaţă/zâmbeşte/cântă/totul doar pozitiv şi în câteva zile dispare cum a apărut! Nu înghiţi medicamente sau folosire de unguiente!(cazuri concrete/nu băşcălie)

Leave a Reply