DC News scrie ca peste o sută de angajaţi de la Penitenciarul Gherla, din judeţul Cluj, protestează, luni dimineaţă, în faţa unităţii de detenţie, ei aducând două pungi.

 Protestatarii s-au adunat în faţa Penitenciarului Gherla, în jurul orei 9:00. Protestatarii sunt ”înarmați” cu vuvuzele şi bannere pe care scrie “Muncim pe datorie, ruşine să vă fie”, “Legea trebuie aplicată nu încălcată”, “Stop discriminării”.

Alte scandări pe care aceștia le fac sunt: “Demisia”, “Ruşine să vă fie”, “Jos Guvernul”, “Jos ministrul minicinos”.

Angajaţii au adus şi două pungi cu prune şi o pâine feliată pe care le-au pus pe asfalt şi au afişat o foaie albă cu mesajul: “Nu atingeţi pruna sensibilă”.

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a ajuns la Penitenciarul Gherla în jurul orei 10.15, ea fiind huiduită de protestatari.

14 COMMENTS

 1. Mai bine făcea un ocol la minister să-și scrie DEMISIA ! Nu e prea târziu ! Dar legat de protestatari , îmi pare rău ! Pușcăria e pușcărie iar majoritatea n-au ajuns acolo din întâmplare !
  Normal că printre ei se află acolo și violatori și pedofii.Tot ei să ceară și să invoce drepturile omului ?

 2. Doar atât?
  Uitaţi merite nemeritate aici! Ne-am îmbolnăvit irecuperabil începând cu primul scaun al ţării!!!
  http://www.agerpres.ro/politica/2016/09/26/miercuri-presedintele-iohannis-se-va-afla-in-germania-seful-statului-va-fi-premiat-pentru-lupta-impotriva-coruptiei-13-39-33
  Ce luptă a avut ăsta cu corupţia? El a luptat cu corupţia sau poporul a îndurat enorm de mult din acest punct de vedere??? Nu cumva sunt instituţiile din ţara asta care luptă cu corupţia şi corupţii?
  Ăsta e primul luptător???
  🙂 🙂 Mamăăă, ce porcărie !!!
  🙂 🙂 Manipulare pe faţă!

 3. Unii dintre cei mai bine platiti bugetari s-au gandit sa protesteze, aceste proteste, bineteles conduse de lideri de sindicat pesedisti, nu au avut loc 4 ani cat a fost pesedeul la putere! Cum va explicati domnule Tudor ca in timpul guvernarii pesediste este liniste iar cand apare opozitia ..pac …apar grevele si manifestele sindicaliste. Ne afisati va rugam salariile celor care protesteaza acum, asa ca sa fim bine informati.

   • Nu asta am vrut sa spun binenteles! Vreau sa spun ca toti liderii sindicalisti sunt pesedisti putred de bogati care actioneaza la comanda politica instigand la proteste doar cand li se spune. Problema din justitie era si pe timpul lui ponta dar nici macar un sasait nu am auzit 4 ani de zile!

 4. Ar trebui sa ati revizuiesti aceasta afirmatie ca liderii de sindicate sunt psd-isti comunisti demult…sincer ar trebui sa te mai informezi ,sa te documentezi mai intai de toate aceste afirmatii penibile pe care le tot faci de liderii de sindicate !!!

  • Cel mai elocvent si scarbos exemplu este a lui Liviu Pop fost lider de sindicat care a fost numit ministru invatamantului cu sarcina expresa de a desfiinta comisia de etica care l-a gasit plagiator pe ponta…Acum te rog sa te documentezi si tu

   • Avand in vedere ca tu ai facut afirmatii la modul general, asupra tuturor liderilor de sindicat ,ca suntem psd-isti si facem fapte precum ale lui Liviu Pop , ati dau posibilitatea din nou sa te mai documentezi …. deoarece la acest moment in tara, sunt foarte multi lideri de sindicate care nu fac politica si nici fapte penibile ca ale altor lideri de sindicat care s-au vandut politicului si in acelasi timp rugamintea mea este sa nu mai generalizezi si sa asemeni faptele unor lideri de sindicate asupra tuturor liderilor de sindicat …pentru ca induci in eroare cu buna stiinta si arunci cu noroi asupra tuturor liderilor de sindicate. Asa cum NU se aseamna degetele de la o mana ,asa nici noi liderii de sindicate NU suntem la fel unul cu altul …si nici tu nu ar trebui sa improsti cu noroi toti liderii de sindicate ,scriind ,discutand la modul general despre acestia !

Leave a Reply