Stire bomba : Mihai Razvan Ungureanu a demisionat de la sefia SIE !

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat demisia.

Mai multe persoane de la varful institutiilor importante s-au plans in ultimul an presedintelui in legatura cu activitatea SIE si modul in care este condus.

In ultimele luni au circulat zvonuri privind demisia pe care Klaus Iohannis i-ar fi cerut-o lui Mihai Razvan Ungureanu.

MRU  a fost de-a lungul carierei sale secretar de stat in MAE, ministru de externe, sef al SIE de 2 ori (aproape 7 ani) si prim ministru pentru 72 de zile.


http://www.agerpres.ro/politica/2016/04/28/iohannis-am-discutat-cu-kovesi-si-ungureanu-consider-ca-problema-s-a-rezolvat-12-32-30

12 COMMENTS

  • L-au prins jucandu-se cu cubul negru in brate si George l-a demis.
   Altfel cum sa-si dea demisia mru ! Ma asteptam sa-l prinda si nepotii nepotilor mei tot sef la SIE ceea ce nu e exclus adica sa-l vedem a treia oara numit peste cativa ani.

 1. A avut de ales – demisie sau bulau. Vin alegerile si trebuie un “tanar frumos si liber” in fruntea SIE.

 2. 🙂 n-a pus botu la…vaca kobe ocupantul?
  …poate coada cu escrocheria kobe şi manevrele cu domnia băsesciană îl va strânge cu uşa şi nu numai! Căutaţi în arhivă şi găsiţi adevăruri de care se poate lega..sistemul la modul real !

 3. Ori plătește pt Black Cube (Mossadul ii da o pălmuță ca intre frați) ori pentru decorația de erou al “anti-corupției” pe care sta sa si-o agate Johannis la rever, mâine-poimâine, la Kiel. Mie, una, chestia cu decoratul unui presedinte ANTI-PARLAMENT de către o Fundație GERMANA fondata de un parlamentar pentru sustinerea DEMOCRAȚIEI PARLAMENTARE mi se pare cea mai grotescă farsa din câte s-au imaginat in ultimul timp pe scena europeană. E ca si cum ai infige in lista de premii a Bundestagului un anarhist socialist sau un nazist din primul val, Doamne iartă-ma! Înțeleg ca lui Johannis ii trebuie ceva operație estetica inainte de alegerile parlamentare (nu mai subliniez, am obosit) si ca s-a saturat sa-i tot ia madam Koveși coronița de premianta la materia anti-corupție dar, la naiba, nici nemții n-au pic de tinere de minte-de-aia stau sa piardă Europa din mănușa (de fier)

 4. Continuând: n-as crede, deci, ca demisia lui MRU are de-a face cu potolirea de către Johannis a conflictului cu madam Koveși, nici cu intrarea lui MRU in cursa pentru prim-miniștri “aleși”(ca eventual contracandidat la Ponta). Dar după farsa grotescă a premierii lui Johannis orice se poate.

 5. un pupincurist al titanului de la cotroceni, batistuta, il acuza pe mru ca este spion al unei alte tari.care oare? culmea astazi se nunta ca falsificatorul de la cotroceni primeste un premiu prin germania pentru lupta contra coruptiei???!!! adica premiezi un falsificator de acte dovedit in instanta printr-o hotarare definitiva si irevocabila? si te mai intrebi de ce au ajuns nemtii in halul asta de isi fac poze la nivel inalt cu teroristii veniti printre asa zisii refugiati din zonele de razboi! cat despre mru un puscarias srs afirma in clar la un post tv ca falsificatorul national manglitorul de case a fost santajat ca sa-l puna in functia de sef la sie! ca manglitorul de case ne spune ca mru e bolnav cand jurnalisti afirma ca acelasi mru se plimba dimineata prin facultatea de istorie nu e mare lucru atunci cand e atat de “inteligent” si bine “informat” , ca sa nu spun euforic cand a aflat de demisie incat face incurcaturi intre numele prim adjunctului sie si seful spp.

 6. Dupa cat de vesel era dl. Presedinte al Republicii, se parea ca a repurtat o mare victorie. Dl. Presedinte s-o lase mai moale cu “urmarit penal”, “condamnat” sau alte expresii de acest gen iar, daca s-ar uita in oglinda de acasa nu in cea prezidentiala ar vedea adevarul.

 7. Cand a demisionat prima data ( cand era si premier si sef de serviciu ) am zis : Ura ! GODJU se razbuna din mormant..
  Cand l a numit pretenu ‘ Johany a doua oara…am zis ca s a intors PDL la putere…

Leave a Reply