7 COMMENTS

 1. Inchide-ti fb-ul,exista viata si fara,si mai multa liniste si civilizatie!Unele postari parca sunt facute de oligofreni,parca scoase din hazna,tot felul de instigari la ura si violenta!Pana cand nu-i prind pe cei care ameninta cu moartea o vor face tot timpul pentru ca sunt debili,se dau fortzosi pe fb dar nu sunt decat niste shtifturi!Fara fb e mult mai bine si mai curat!

  • Daca si-ar inchide Facebook-ul n-ar mai avea unde sa posteze inimioare, pisici si poze in care se crede Daenarys Targaryen sau vreo printesa!

   Dar intre 2 imagini cu inimioare isi permite sa faca si declaratii gen “democratia a murit”. Intr-o tara in care judecatorii au libertatea sa spuna ce vor pe Facebook si sa amane procesele cu anii, cu zeci de amanari nemotivate iar cand se apropie sentinta sa se pensioneze!

   Probabil daca ar fi spus ca Dragnea e un infractor si se mira cum de colegii ei de la sectia penal nu l-au condamnat pana acum, ar fi bataia de joc a lui Savaliuc si a lui Gadea! Asa, e laudata de Radu Tudor!

 2. In an centenar cei care cred ca sunt judecati doar de Dumnezeu si care fac ce vor ei cu justitia si democratia au reusit sa dezbine si sa-i faca se urasca romanii intre ei. Ca au cazut picaturi de ura si peste ei asta este. Ploaia de achitari pentru banditi si hotomani certifica spusele Doamnei despre moartea democratiei. Acesti dictatori ai legii facuta de ei pentru apararea hotilor invata la scoala despre moartea democratiei si ca democratia este o utopie . Daca ii intrebi pe ceausesti de ce au murit oameni in 89 vor spune :pentru ca nu au respectat constitutia comunista. Ce speranta sa mai am eu ca muritor daca un judecator spune ca democratia a murit? Cine sunt cei care se lupta azi? Este razboiul celor cu pregatire in drept si drepti antidemocratic. Prin tot ce fac azi mare parte din juristi arata ca sunt o rusine pentru dreptate si adevar. Un ministru preocupat doar de demiterea unui semen sluga in alta gasca si de promovarea unor legi de achitare a celor care incalca pana si bunul simt spune tot despre directia in care merge dreptatea in Romania.

 3. Doamna Tarcea spunea azi cu sinceritatea ei caracteristica ca se exercită o presiune politică și mediatică pe cazurile mari de corupție politică…asta nu se comentează la antena3…nu merita atentie. O stima pentru ca a avut curajul sa spuna public ca refuza mita lui Dragnea in cazul primirii de locuințe de serviciu pentru șefii de institutii importante. Bravo doamna Tarcea pentru curaj!

 4. In 2014 doamnei judecător Baltag i s-au tăiat frânele mașinii cu care se deplasa in mod obișnuit la slujba deci nu e nici o mirare ca in 2018 numărul judecătorilor propusi pentru exterminare a crescut. Din nefericire, acesti magistrați fiind, in majoritate, femei, atentatele s-au extins de la persoana-ținta la copiii acesteia (vezi copilul Michaelei Iorga Moraru) mărind astfel proporția ticăloșiei la nivelul atentatorilor. Dacă punem la socoteala îngustimea de minte, dublata de un orgoliu feroce, caracteristice președintelui Johannis și acoliților lui, e și mai puțin de mirare ca n-au început linșajele efective, in plină strada, a tuturor celor care deranjează clica respectiva. Și, uneori, prostia combinata cu orgoliul sunt mai periculoase decât ticăloșia; in plus, n-am văzut nici un magistrat bărbat care sa lupte pe fatza împotriva tendințelor ticăloase ale regimului Johannis. Ziaristii fac ce pot dar și ei sunt tinte, iar intelectualii femei miorlăie adulator in jurul lui Cioloș, noua mediocritate cu ciucuri pregătită sa ia locul individului fără calități și fără scrupule instalat la Cotroceni. Aferim!

  • Cine este cel haituit? Eu vad zilnic ca haituita si amenintata este o femeie numita kovesi iar haita este formata din barbati psd-alde asmutiti de femeile din aceiasi haita. Nimeni nu zice ca este o sfanta dar nici lupii care fac asta. Injustitia nu este facuta de azi la indemnul lui iohannis si protocoalele nu au fost facute la indemnul lui. S-au mocirlit si s-au bagat singuri in oala de noapte si acum se plang ca le miroase. Poate au fost taiate si frane cum spuneti dar cati romani au murit si mor din cauza unor oameni care practica deliberat injustitia. Cine are cea mai mare pensie din romania? A pupat moastele si in comunism si in democratia care a murit. Cand vor raspunde pentru verdicte date aiurea atunci vom putea vorbi de justitie.

Leave a Reply