Judecătorii au decis, marţi, redeschiderea dosarului Casa din Mihăileanu, în care Traian Băsescu este cercetat pentru abuz în serviciu, după ce, ca primar şi-a repartizat singur o locuinţă.

Solicitarea a fost făcută de Parchetul General după ce ancheta a fost închisă în mod abuziv în urmă cu zece ani.

 

13 COMMENTS

 1. Haide mai nene, sa-i deschida toate dosarele si sa il curenteze odata, ca destul am asteptat! Mai dureaza mult, cu acest maxi-prost de mega-prost?! Trebuie sa asteptam toata istoria noastra, sa avem rabdare o viata? Sa ii dea drumul la trifazic peste prost, ca deja a trecut o gramada de cand i-a tras “neamtul” scaunul de SEFU’ STATULUI de sub posteriorul basinist.

  • Parchetul condus de nitu copilul de mingi a lu ponta…dosar politic pana in maduva oaselor…tara asta se duce de rapa cu plagiatorul in frunte

 2. Sa ii dea drumul judecatorii la trifazic peste prost, ca deja ne-am plictisit de cand ne tot ameninta ca il rezolva pe alcoolic! Eventual sa schimbe si Ponta sefii serviciilor daca se poate, pe ala de la STS eventual, ca el pe mana astora de la SIE&STS&SRI si-a luat scor de la “neamtul” Iohannis, desi stim toti ca scaunul el l-a negociat la schimb cu aia de la Bruxelles, el si cu Porumbelul Antonescu. Au dat scaunul de presedinte la schimb, ca sa le dea voie aia de la Bruxelles sa-i aresteze oamenii Chiorului, fapt pe care l-am si vazut ca s-a intamplat. Mai putin pe Chiorette! Probabil, nu le-au dat inca voie americanii, Philip Gordon, Mark Gitenstein si camatarii de la FMI care si-au luat dobanda la 20 mld. euro imprumut, pe mana acestui mega-prost alcoolic f mare patriot, numit ex-SEFU’ STATULUI Bascarescu! Haloimes, haleberdes, bahtalos.

 3. Cate si cate emisiuni de televiziune nu s-au produs pe seama lui Bashescu si a dosarului penal cu vila Mihaileanu ! ? Se va vedea ca si in acest dosar numele Bashescu Traian va fi ocolit si nu va pati nimic. Se pare ca dosarul s-a redeschis pentru abuz in serviciu NUMAI SI NUMAI pe numele functionarilor din primarie care au prelucrat si semnat actele. Nu si pe numele Basescului. Ha, ha, ha se va hahai tartorul si hahaitul national… Ii voi ciurui si de data asta…
  Iar pentru acestia faptele S-AU PRESCRIS(!), dupa atatia ani. Asa ca faptuitorul si proprietarul Basescu ramane nevinovat si cu vila primita cadou…. Asta-i dracul gol si are imunitate absoluta in continuare si noi credem ca va fi judecat si condamnat. Nu va fi…..

 4. ce buni sunteti! eu sunt mai rau si ii doresc sa traiasca 100 de ani in spatele gratilor de unde sa vada cum i se iau toate furaciunile inapoi,iar urmasii cum dispar unul cate unul muncind ca toti ceilalti!

 5. Le deschid ca să aibă ce închide, nu cumva le-a trecut timpul de judecată? Las’ că se va lungi în avantajul ”penalului”.

 6. Da,dar in timp ce tot ni se arata deschideri ca la Shah,sau parada modei cu catuse,asta ca sa para justitie impartiala,se strecoara simultan si tot felul de facaturi impotriva tintelor adevarate ale Mafiei Cenushii,oameni care sunt scosi din functii si isi iau doar ei DEFINITIVE si CU EXECUTARE,oameni care sunt antibasistii si adversarii sau obstacole in calea Sistemului basist cu toata clientela lui interna si externa,mostenit acum de Iohannis.Fac pariu ca, daca ,prin absurd,se intorc basistii,(acum si penelisti corciti) la guvernare, toate dosarele lui Basoi se vor NUPuii si se vor inchide cu viteza cosmica.

  • Pai, acum e cu popularii bre, popularii si cu FMI! Acum suntem si noi europeni, suntem cu marele proect al finantistilor americani de la FMI si BM numit UE! Suntem cu americanii, ce dreac! Poate de aia!

   P.S.: Oricum, e bine si cu americanii, pentru ca era mai rau cu rusii! Caci, bineinteles ca independenti nu avem cum sa fim niciodata, toata istoria noastra! Ar fi si pacat, pentru ca ne-am pierde marii aliati! Santate!

  • Pai i-a pus pe prosti din banii tuturor prostilor sa o zugraveasca, ca de obicei! Doar nu era sa o zugraveasca din propriul buzunar!

   P.S.: De ce ridici aiurea mingi la fileu?!

 7. Obsesia lui pentru casele de la stat,pe care si le-a da din pix si telefon,il infunda,pe cand redeschiderea flotei,alro,totul e posibil?!Sa vedem ce mai caraie pe fb!Sa vedem condamnari,recuperari de prejudicii,toate sa-l striveasca!

Leave a Reply