Magistrații ÎCCJ au decis să amâne astăzi pentru data de 8 iunie sentința în dosarul presupuselor angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, în care DNA a cerut condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu şi o pedeapsă de doi ani şi jumătate pentru instigare la fals intelectual.

Sentința magistraților va fi anunțată cu o zi înainte de marele miting anunțat de PSD, care va avea loc pe data de 9 iunie.

 

8 COMMENTS

  • Dragnea miorlaie pe la televizoare ca ii pleaca parlamentari tradatori sau sobolani cum ii numeste el, in timp ce pe usa din dos vin basistii care ce sa vezi sunt buni si noi nouti nu prezinta probleme de sobolani.

   Asta e rezultatul politicii lui de a conduce psdul cu mana forte si cu indivizi stersi, mediocri, perfect loiali lui. Numai ca daca conduci tu exclusiv, tu raspunzi pentru ce se intampla in PSD. Imaginati-va ca PSDul s-a prezentat dupa castigarea alegerilor cu un nume de premier pe care il cunostea numai Dragnea.!!! cine a mai vazut asa ceva. E normal atunci ca cei care au personalitate, creier, greutate in partid sa se simta inutili si nefolositi in psd.

   Ce il costa pe Dragnea ii dea o functie lui Ponta, care a fost presedintele partidului, lui Andronescu, Banicioiu si membrilor cu greutate?? Dar daca el e mort de frica ca ii ia cineva functia si actiunile lui sunt aberante.

   PSD e un partid primitiv, care si-a macelarit tot premierii si presedintii de partid. Asta denota prostie politica ca si cum ai spune electoratului: ceea ce ati votat voi acum cativa ani erau niste nenorociti pe care noi ii dam acum afara..

 1. Cristoiu a avut dreptate—Curtea nu s-a decis încă cine câștiga războiul. Nu cel intern, ci cel al lui “Bibi”/Mossad cu duo-ul Merkel-Macron si “serviciile” aferente, ca soarta lui Johannis acolo se joaca. Și mai e și “amărâta”de Kovesi căruia cineva i-a promis, între doua uși, la Washington, ca o scapă cu toți fulgii pe ea dacă sta cuminte—văd ca procurorii DNA au cerut pedepse “medii”—și nu arată, deschis, cum ii servește aceluiasi Johannis adversarul principal învelit in cătușe. Oh well.

 2. Eu nu ma mai lupt pentru judecătorii corupti…ma lupt pentru procurori …pentru DNA. ASTIA ISI FAC TREABA!

 3. In Romania unde se vine zâmbetul pe buze cu kilograme de aur sa plătești o cauțiune de 1 milion de euro,in aceasta tara sa plâng de soartă unor politicieni milionari in euro înseamnă să fiu prea prost . Apropo motorina este 6 Ron.Tariceanu a aflat .

 4. Marele miting?! E la dublu,inclusi sunt si LB…homo si lesbi. Asta e familia in viitor mai ales ca bunghitul lui macovei s-a lipit de extrema familie devenind sustinatorul altui fel de familie.

Leave a Reply