Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat decizia la cererea DNA de confirmare a redeschiderii urmăririi penale într-un dosar în care este vizat şi vicepremierul Paul Stănescu. Magistrații au luat hotărârea de a respinge cererea DNA.

”Respinge cererea de confirmare a redeschiderii urmăririi penale, formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție – Direcția Națională Anticorupție, în dosarul penal 82/P/2012 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție – Direcția Națională Anticorupție-Serviciul Teritorial Craiova, privind pe numiţii Stănescu Paul, Briceag Belu Marian, Cotoşman Florin şi Manolache Remulus.”, se arată în minuta ședinței de judecată.

9 COMMENTS

 1. Ce au facut cei din dna in si din 2012 cu acest dosar si aceasta actiune?! Au lasat sa se astearna praful sau pentru a se agata in scop de imbunatatirea imaginii la momentul potrivit!? Sunt intrebari decente! Pare ca aceste dosare sunt lasate de dna cu buna stiinta pana la ultima zi cand legea nu mai permite pedepse! Exact ca la microsoft!

  • Iohanis nu are puteri executive, nu poate sa oblige pe Ministrul Justitiei sa lucreze cu un om pe care acesta din urma il considera incompetent si abuziv si pe care l-a demis. Legea trebuie interpretata in litera dar si in spiritul ei. Iohanis doar contrasemneaza cum contrasemneaza multe acte in care nu are influenta de ex diplome etc. Daca el nu semneaza revocarea blocheaza Ministerul Justitiei care devine nefunctional, blocand seful ierarhic sa elimne astfel un om incompetent. Statul trebuie sa functioneze daca ne uitam la spiritul legii.

   Iohanis spune” oportunitate politica” adica lui ii serveste sa tina un procuror care sa faca dosare oponentilor lor politici. Covesi devine pe fata arma lui politica deci justitia nu e independenta ci dependenta de el…

   • In prostia lui imensa Iohannis a scapat cretinitatea-ticalosie ca demiterea de catre presedinte a sefei DNA e o oportunitate politica. Gura pacatosului adevar graieste !
    ———————————–
    Deci faptele din raport nu conteaza, conteaza doar oportunitatea politica. La care lenesul Iohannis e mare specialist probabil singura lui specializare in afara de cea cu casa sparlita in mod penal ca sa ma inteleaga si el.

   • Arunca cu vorbele asa cu ii face placere de multe ori, sa fie bombastic si nu in ultimul rand prolix. Ce inseamna in acceptiunea Intaistatatorului de la Cotroceni “oportunitate politica” ?

 2. caz elementar, de bun-simt, decizie normala: e vorba de principiul lucrului judecat. Adica, daca ai inchis un dosar, daca ai dat, tu procuror, un verdict, nu vii mai tirziu s-o iei de la capat doar ca omul e acum ministru si acum e util sa fie executat.
  Lu Kovesi aia ii trebuie si retrasa cetatenia, nu numa data in suturi afara…

  • Serios! La cate magarii in scris fac destui judecatori in provincie,nu ma mira nimic din ceea ce se intampla in tara asta natala! Mai intra intro sala de judecata sau pe portalurile judecatoresti si o sa te convingi! Nu mai acordati credibilitate totala la toti judecatorii sau procurorii,sunt mai multe uscaturi decat padure verde!

 3. Posibil:D.S. sa isi ia cadoul cam la jumate si V.P. liber la bineturi,nicio codita.dar vedem. DS.are nou inceput,pierde cam tot ce a acumulat,anul asta e cam greu,nu mai are incredere in el si in cei din jur(cam merita ce i s-a intamplat),nu are stabilitatea in doi pe care sa se bazeze sufleteste si pierde ocaziile avantajoase pe banda rulanta,pe cand VP, are parteneriat mai mult sau mai putin norocos in viata,anul asta e avantajat daca profita de protectia divina pentru a se echilibra,altfel va fi jale. Sunt mai multe de scris despre cei doi,DS primeste cadoul cam jumatate si VP liber de sarcini,asa vad eu din codul secret numerologic al lor. Sper sa nu am dreptate,sa nu fie asa,sa fie echivalentul oferta-pret,cat bine sau rau au facut poporului,sincer,asa sa le fie pedepsele!

Leave a Reply