Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a reacționat, după ce Tribunalul București a decis, joi, să retrimită pentru a doua oară dosarul la DNA. Lia Olguța Vasilescu a spus, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că dosarul este o „făcătură”.

„(…) Denunțătorii au fost forțați să facă niște declarații care nu sunt adevărate. Pur și simplu sunt forțați să spună ceea ce vor procurorii să audă și să scrie în aceste declarații. Mai mult decât atât, s-au luat în condiții suspecte declarațiile acestor martori, la sediul unei instituții. Văd că este o poveste, pe care văd că instanța a reținut-o de la prima înfățișare. De la prima înfățișare, instanța și-a dat seama de nelegalitatea acestor probe, plus că mi s-a încălcat dreptul la apărare. Timp de 20 de zile, eu nu mi-am văzut dosarul. Deci, practic nu am putut să mă apăr. (…) Dosarul este o făcătură de la cap la coadă și iată că pocnește în instanță. Cred că asta trebuie reținut, în primul rând. Mă bucur să constat că deja este a șasea instanță care vede, negru pe alb, ce s-a întâmplat în acest dosar”, a spus primarul Craiovei, la Antena3.

Tribunalul Bucureşti a decis, joi, să trimită pentru a doua oară la DNA dosarul în care primarul din Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, este acuzată de corupţie. Decizia nu este însă definitivă şi poate fi contestată de procurori la Curtea de Apel Bucureşti, scrie stiripesurse.ro.

 

5 COMMENTS

 1. Eu as vrea sa stiu cine va raspunde pt atata timp pierdut instantelor si atatia bani publici cheltuiti de niste procurori incompetenti sau pusi politic sa faca politie, la ordin, inventand probe?
  Sau astia care investigheaza politic sunt sub 5%, cat e constatat plagiatul dnei mov si atunci nici nu mai conteaza, “da-i dreaq de bani”?!
  Astia o sa inventeze o unfractiune noua: infractiunea de spalare de fatzade de bloc@
  Pe mine daca sun la 112 si spun ca o casa arde cand defapt cineva funeaza pe balcon, ma amendeaza Pompierii pt alarma falsa si timp luat celor care in timpul asta puteau salva vieti. De ce credeti ca se sta in instanta cate 5ani? Pt ca judecatorii au de judecat si contestat cacanarii de-astea facute la comanda sau de incompetenti.

   • N-apuca bietul genial Dragnea il rup astia! O sa fie tot Ciolos + Pruna.
    Singura sansa : PSD sa propuna pe Olgutza Vasilescu dar repede.

   • PSD asteapta sa-i migreze parlamentarii la securisti. Si sa se rupa si ALDE. PSD-ii au tot timpul din lume nu se grabesc nu au cerut oficial cine sa fie premier nu se duc la consultari he.. he dar ce asa graba.
    Timp berechet pentru securisti sa-i lucreze.

 2. 🙂 🙂 are balta(a se citi bugetul statului) peşte(fonduri de aruncat oriunde şi oricţnd că nu răspunde nimeni în faţa ilegalităţilor)! Dar timpul şi sănătatea purtatului(a se citi hărţuitului om) prin procuraturi, judecătorii, tribunale, sau mai departe, cine răspunde?

Leave a Reply