Serviciul Român de Informaţii (SRI) a invitat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) să desemneze un reprezentant pentru o întâlnire de lucru, care ar urma să aibă loc joi, la sediul Direcţiei Generale de Prevenire şi Combatere a Terorismului.

“SRI ne solicită să desemnăm un reprezentant al instituţiei noastre pentru o întâlnire de lucru, care ar urma să aibă loc la Direcţia Generală de Prevenire şi Combatere a Terorismului”, a spus Răsvan Popescu, vicepreşedinte al CNA şi cel care conduce şedinţa de marţi a Consiliului.

Membrul CNA Monica Gubernat a propus ca la acea şedinţă, care ar urma să aibă loc joi, să participe Răsvan Popescu, întrucât acesta deţine funcţia de vicepreşedinte al Consiliului.

Astfel, Răsvan Popescu a fost desemnat să participe la respectiva şedinţă de la sediul Direcţiei Generale de Prevenire şi Combatere a Terorismului. Decizia a fost luată cu unanimitatea voturilor membrilor prezenţi la şedinţa de marţi a CNA (Florin Gabrea, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel Buda, Radu Herjeu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea).

5 COMMENTS

  1. ha ha ha, nu mai au acoperiţi? Vor să susţină ceva anume, orice în afara subiectului aruncat în spaţiul public. Să fim serioşi, e o plasă aruncată să vadă cine cade în ea. Sincer, cred că este strict de limitarea şi interzicerea unor subiecte care se vor da pe micile ecrane de jurnalişti cît şi despre legea bigbrother din care vor mînca mulţi(bani şi r.h.t). SOS privind licenţele şi emisia(părerea mea)

  2. Servitorii din servicii si-au luat nasul la purtare gindindu-se sa faca chiar ei legile tarii. Fac asta in mod serios favorabil mafiei transfrontaliere.

Leave a Reply