Conform cifrelor oferite de Kantar Media, Antena 3 a ocupat locul 3 in piata la nivelul intregii zile, dupa principalele generaliste PRO Tv si Antena 1, cu 2.2 puncte rating si 8.9 % market share, si a ramas cel mai urmarit post tv informativ din Romania.

Antena 3 si-a pastrat locul intai si in prime time, unde a inregistrat 3.7% rating si 7.8% cota de piata.

In ierarhia celor mai urmărite emisiuni difuzate de posturile de stiri, Antena 3 a condus confortabil, „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”, “Exces de putere cu Oana Stancu si Adrian Ursu”, “Punctul de întâlnire cu Radu Tudor”, „In premiera cu Carmen Avram” si „La ordinea zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor” alcătuind top 5 programe cu cel mai mare rating.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

http://www.antena3.ro/economic/media/antena-3-cel-mai-urmarit-post-de-stiri-in-aprilie-292530.html

Iata topul emisiunilor de tip talk-show politic din Romania in Aprilie 2015 :

antena-3-cel-mai-urmarit-post-de-stiri-in-aprilie-305611

 

 

7 COMMENTS

 1. Sunteti cei mai buni, aveti si recunoasterea internationala.
  Important este sa ramaneti aceeeasi oameni, profesionisti, modesti si cu respect pentru telespectatori.

    • Va ofticati, nu suntem in comunism sau intr-o societate de pomanagii ?
     Banii nu aduc intotdeauna fericirea, cei cinstiti ii obtin transpirand la greu.
     Daca urmariti toti acesti premianti stau zi lumina in studiouri ca dvs. sa fiti informat corect.

 2. Înţeleg că e* talk show politic* dar showl lipseşte(scuze dar e adevărat). Trebuie să mai şi rîdem de ei că altfel ne termină cu nemerniciile lor. Aşa că: faceţi mişto de ei non-stop, aveţi libertatea de la acest popor şi de la susţinători. Succes!

 3. din primele 25 romania tv are 7 restul antena deci o reconfirmare a valorii celor de la antena 3. intrebarea este unde e realitatea? unde e marele jurnalist rares bogdan autointitulat cel mai tare jurnalist in viata, principalul sustinatot al lui 6k omul liberalilor, omul diasporei omul… dar realitea tv in afara datoriilor catre stat si diversi, televiziunea in insolventa etc mai are ceva? pe cand desfiintarea? din ce sunt platiti jurnalistii(???!!!) de acolo? in afara de anticiparea cutremurelor si pupincurism desantat la adresa liberalilor basiti mai stiu ceva?

Leave a Reply