“Președintele României nu a propus, nu a susținut și nu a impus conducerii PNL această candidatură, drept urmare nu este implicat în niciun fel în această nominalizare”, au declarat pentru AGERPRES reprezentanți ai Administrației Prezidențiale.

De asemenea, Administrația Prezidențială arată că decizia susținerii lui Marian Munteanu aparține strict conducerii PNL, în urma evaluărilor interne.

9 COMMENTS

 1. Stai linistit Iohanise, acolo la Sibiu, nu crede nimeni ca tu l-ai propus pe M Munteanu. Nu esti in stare…

 2. Da, cred …Ce sa spun ! Cine a impus-o pe Gorghiu ? Favoritul in cursa pentru presedentia partidului a fost Orban,Crin Antonescu a fost inlaturat discret dar eficient…si eu sa-l cred pe Iohannis !!! Oamenii promovati de el au luat aceasta decizie. Oricum, cand ma uit la Munteanu, mi se pare ca suntem intr-o situatie neobisnuita, asta ca sa nu mai spun ca imi face impresia unui om cam ciudat…cu lumini ( vezi Piata Universitatii ) dar si cu umbre foarte mari ( vezi episodul Magureanu sau afirmatiile sale cu privire la faptul ca un anumit grup ar fi continuatorul ideologiei legionare-afirmatie a lui Niels Schnecker ).

 3. Pt.ce migranti va mai semna dl Johannis? Nici nu or sa il mai intrebe, de data asta.
  1.
  2000 de migranti Africani sunt adusi cu “taxi”-ul Frontex in Sicilia zilnic.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3539484/High-five-Europe-patrol-migrant-boats-pick-refugee-dinghies-30-miles-Libya-bring-270-miles-Sicily-new-Lesbos.html
  Proportie: doar 25 din 1000 sunt femei. Consecinte.
  2.
  Pozitia oficiala a ONU : Statele Europene nationale cu populatie omogena trebuie subminate sa dispara.
  http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395
  EU should ‘undermine national homogeneity’ says UN migration chief Peter Sutherland

 4. Nu se stiu caile pe care a fost resuscitat Celebru Marinica dar daca pana si lui Iohannis (cu greu) i-a picat fisa,(probabil ca si-a luat si niste bobarnace externe legate si de alte tampenii si i s-a recomandat sa aiba grija cu PIANUL),inseamna ca-i naspa pentru el sa fie asociat si cu Fosila candidat.Plus ca acest candidat Gagautza s-a mai apucat sa zica pe TV-u cum va face el presiuni cu “strada” contra Consiliului General al Primariei ca sa le impuna alora sa aprobe, daca se alege el, ce trasnai i-ar bubui lui in neuron .El o ia mai de-a dreptul decat regimul basisto-iohanist,(care,DUPA CUM DEJA S-A VAZUT, lucreaza politic tot cu “STRADA” dar si cu “justitia”) si deranjeaza tactica iohanista,cea “pas cu pas” dar tactica cu acelasi scop.Pe total se reliefeaza tot mai mult tendinta unei “Democratii” ORIGINALE de inspiratie hitlerista, care hitleristi ereau NISTE JEGURI care lucrau asemanator pentru a obtine puterea absoluta si cu aceleasi lozinci (ba cu Camasile brune,ba cu Gestapo-ul).

 5. Stimabilul k/w/ johannis este un LAS nu este altceva decat un simplu executant probabil nu a primit inca COMANDA in plic sau prin telefon si va executa cea ce i se transmite
  Munteanu a fost cadva un simbol in care eu din pacate am crezut acum este omul securitatii iar k/w/johannis luni va spune cea ce i se ordona
  Ce ghinion sa avem in fruntea tari niste MARIONETE fara coloana vertebrala cumparate sau santajabile

 6. Iohannjs trebuie sa se delimiteze de metehnele sale fudale si de luxul burghez ,de comportamentul de jupan . A dus presedebtia un pas inainte si doi pasi inapoi , l intrece pe basescu in loviturile pe la spate.

 7. Cum ar veni, aia din pe-ne-le-pe-de s-au autoevaluat, s-au verificat, si s-au gandit ca nu e niciunu’ bun de la ei, ca e timpu’ sa ia d-afara:))) Tare, ce sa zic !?
  Partidu’ ala, deci, chit c-a avut d-aia cu “deste’le pe sus” (gen “vreau eu, vreau eu” – s-a auzit de d-na care “a vrut sufletelu’ ei sa aiba sotul sef la Sie”, cazu’ lui Petrica-esti-cel-mai-bun, poate, “candidat” la de-ne-a pe multe motive de inceput de anii “90… si alte cazuri, ca nu mi-a destainuit Blaga ce au stabilit ei, in “diumvirat”), n-a gasit pe nimeni, si-a optat pentru Munteanu… cam de ceva timp, partidu’ respectiv apeleaza sa aduca d-afara (cazu’ 2014, cand cu “Draga Klauss” din partea lui Antonescu, a fost prima uimire…se vede, nu ultima !). Naspa, deci, s-au dus dreacu’ aia 15.000 de specialisti ai CDR-ului, din “96:))) Rau, pentru penelisti-pedisti, s-a dus “pepiniera de cadre”, trebuie sa ia ce “lis”e da:))
  Ma uit, cu mila, la plangatorii “dreptei”…. vor ajunge, incet-incet, sa-l roage pe bassescu sa-i scoata din “problema”…Si-o sa se incordeze ciclopu’, sa-i scoata… spre binele public, bineinteles, “sa traiti bine”:)))

Leave a Reply