Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook :

“Astăzi, Statele Unite ale Americii aniversează Ziua Independenței. Declarația de Independență, adoptată în urmă cu 240 de ani la Philadelphia, continuă să servească drept sursă de inspirație și în ziua de astăzi. Statele Unite reprezintă pentru România un garant al securităţii sale, un aliat solid şi un partener de nădejde, de care ne leagă o prietenie trainică, valori, principii şi interese comune.

Happy 4th of July! Happy Independence Day!”

 

4 COMMENTS

 1. 🙂 🙂 dar ăsta e mut de nu transmite vorbele live? Dacă ar fi mut ar avea dreptul la interpreţi vocali(guralivi cu vocaliză) live pentru transmiterea mesajelor!
  Îi trebuiesc preluatori de vorbe scrise(poştă)?
  Nici să vorbească nu e în stare de atâta aroganţă?
  🙂 🙂 cumva l-a copleşit lenea ???

 2. asa si? sa vedem cati alti politicieni si-au adus omagiul marelui licurici. si apropo zorro zgonea, colegul lui mihai viteazul, nu a transmis nimic lui klemm care a venit in weekewnd sa-l sustina la parlament contrar oricarei reguli diplomatice? dar cu diplomatia mai rar la comisarii americani trimisi in colonia numita romania? ce a declarat recent acest comisar stalinist klemm la modul cum se face asa zisa justitie in romania arata cat respect are fata de tara in care e ambasador.

  • Asa e viata, cand avem parte de comisari sovietici, cand avem azi parte de comisari americani. Asta-i viata romanului, nu se poate gospodarii singur trebuie intotdeuna sa-i arate cineva “calea”.
   Rasfoiti cateva file de istorie a Romaniei, o sa-mi dati dreptate, cu mici exceptii altii ne-au aratat care-i drumul.

Leave a Reply