Liderul partidului eurofob şi antiimigraţie UKIP, Nigel Farage, a anunţat luni că demisionează, informează AFP, Reuters şi DPA.

‘Nu am fost niciodată şi n-am vrut niciodată să fiu un politician de profesie. Scopul meu în politică a fost să scot Marea Britanie din Uniunea Europeană. Prin urmare, mi se pare corect să renunţ acum să mai fiu liderul UKIP’, a declarat el, într-o conferinţă de presă.

Farage a incurajat atitudinea intoleranta, anti-imigranti, a luptat pentru iesirea Marii Britanii din UE si a generat un curent foarte periculos impotriva romanilor, polonezilor si altor est-europeni care muncesc onest acolo.

8 COMMENTS

 1. A fecundat sămânţa urii şi scandalurilor de le-a împrăştiat(au prins la public) cu succes în orice ţară !
  Acum se pregăteşte de altă însămânţare şi mai puternică!

 2. Clovnul asta si-a facut datoria. Dupa ce a bulversat o lume intreaga, a distrus o tara, a incitat la rasism, acum si-a dat demisia.

 3. Psss…tttt….tttt….ce nenorocire, mai ales la cat l-ati promovat. In sfarsit, va mai da o sansa, a declarat cu guritu’ lui ca va promova iesirea din UE si va sprijni pe toti cei ce viseaza asta. Asa ca, hai la lupta antenisti, sa mai promovam nitel Farage ca acum mai an. Unii dintre noi n-au uitat, deci va reamintim ca acesta e scopul suprem. Cu el si pentru el, fete si baieti la cata publicitate i-ati facut. Poate-l scoate si pe ‘don Prifisor’ de la gherluta? Mai stii? Auleo, v-am dat idei.
  L-ati promovat si voi. Nu va faceti ca nu va amintiti. Hai pa, ca nu ma publicati, ori daca da, doar sa-mi zica cineva ceva de Doamne ajuta! Nu de alta, dar adevarul doare al dracu’ de rau!

 4. Acuma daca sunt idioti care sa creada ce zice el poate ca nu-i total vina clovnului.
  Pentru ca intodeauna apar unii care manipuleaza important este ca societatea sa fie suficient de informata si inteligenta.
  Dar iesirea UK din UE nu se datoreaza lui, hai sa fim seriosi. UK a fost mereu la marginea acestui proiect de la inceput pana la inceputul sfarsitului.

 5. E treaba lui, e problema lor in general, a politicienilor britanici si a celorlalți lideri UE, oricum exista semne clare ca populația se trezește din amorțeala si manipulare si nu mai e dispusă sa înghită chiar orice din partea acestor specimene si a mediei lor obediente. E o propaganda feroce împotriva referendumului, ce prost au votat britanicii!, vezi Doamne!, se încearcă ridiculizarea acestui vot, nu știu cum sa facă sa întoarcă acest vot, ceea ce mi se pare incredibil, încearcă sa sugereze ca de fapt si cei care n-au fost prezenți la vot ar fi fost de fapt pt rămânerea in UE, pe principiul ca si cei din 2012 care au stat acasă la referendumul lui basescu au fost toți cu el… Deci pe scurt, lucruri halucinante. Si in general se pare ca acești mari democrați, liderii UE, au mari probleme cu referendumurile, dacă ar putea, le-ar interzice, dacă n-ar fi siguri ca le pot controla rezultatul. Deci e dezlănțuita propaganda, e jale mare, cum si-au permis britanicii sa-si decidă singuri soarta, sa nu renunțe la suveranitate, etc. Cred ca dacă ar trai azi Margaret Thatcher sau De Gaulle, ar fi catalogați din oficiu extremiști sau vânduți la ruși! “Eurofobi”, văd ca asta e noua eticheta. Cine scoate pe gura cuvintele națiune, suveranitate sau credința, in secunda doi e făcut extremist de dreapta sau fascist. In stadiul asta a ajuns aceasta uniune europeană, care le refuza popoarelor suveranitatea si care a refuzat specificarea in constituția europeană a creștinismului ca factor major in constituirea civilizației europene.

 6. nu oricine poate intelege orice, cu atit mai putin cei mai multi dintre cetatenii unei republici care, din contra, in ultimii 500 de ani fost aproape incontinuu colonizata, manevrata si condusa de catre straini, uneori direct alteori prin interpusi.
  Inainte de a face misto de Farage, orisicit un om care a intrat deja in istorie, intrebati-va de ce cel mai mare PM al UK din ultimii 70 de ani, Lady Thatcher, era atit de mult impotriva crearii Uniunii Sovietice Europene:
  http://www.bbc.com/news/uk-politics-27053536

  “Those who would give up Essential Liberty, to purchase a little Temporary safety, deserve neither Liberty nor Safety” (Benjamin Frankiln)

Leave a Reply