Președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu participă miercuri, la ora 12.00, la demararea campaniei de împădurire pe terenurile deșertificate din comuna Dăbuleni (Dolj), potrivit agendelor publice ale celor doi.

Aceasta e prima ieșire la un eveniment public a președintelui și premierului după învestirea guvernului Cîțu și are loc pe fondul apropierii de debutul campaniei electorale interne din PNL. Potrivit surselor G4Media.ro, Iohannis și Cîțu vor mai participa și la alte evenimente similare.

La evenimentul organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Pădurilor vor fi plantați peste 3.000 de puieți de salcâm. Campania face parte din măsurile incluse în Programul Național de Împădurire ce prevede ca acțiunile să se desfășoare preponderent pe terenuri degradate, cum este zona supranumită Sahara Olteniei, unde nisipurile pun deja, de zeci de ani, probleme sociale comunităților.

Premierul Cîțu a anunțat într-un interviu pentru G4Media.ro că va candida la viitorul congres al PNL pentru o funcție mai mare decât cea de vicepreședinte, ceea ce înseamnă că va viza fie postul de prim-vicepreședinte, fie pe cel de președinte al partidului. Ludovic Orban, actualul președinte al PNL, a anunțat deja că va candida pentru un nou mandat.

1 COMMENT

  1. E baza prin care demonstreaza clarcontinuotatea defrisarilor! Se usuca sau dispare tot pe ce pun mana acesti “japite de lux”!

Leave a Reply