1 decembrie 1918 – 1 decembrie 2018

La multi ani Romania !

9 COMMENTS

  • Frumoasa parada,frumoasa prezentare,Radule si Sabina,ca de fiecare data impozanta precum e momentul,facand abstractie de cativa cu scaieti in fund,neimportanti si neauziti,au fost impecabili toti militarii din toate structurile,tehnica,uniformele si caii,in ciuda gerului!Momente de mandrie pentru armia romana si daca ar mai fi trait ai mei buni ar fi plans!Acum ceai si caldura,sarbatorim in familie ca buni romani!Pace si unitate,tuturor!

 1. A trecut un veac de singurătate. Sa sperăm ca următorul va fi mai deschis spre bucurie. La mulți ani!

 2. ”Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie” – Mihai Eminescu. Versiune upgradata. 1. a) un Președinte de țară ca: Decebal; b) un Prim-ministru ca: Regina Maria; c) un ministru al afacerilor externe ca: Nicolae Titulescu; d) un ministru al apărării naţionale ca: Mihai Viteazul şi un Ştefan cel Mare ca şef al statului major general; e) un minstru la educaţie naţională ca: Spiru C. Haret; f) un ministru al afacerilor interne model Vlad Țepeș/Corrado Cattani; g) un ministru la transporturi ca Anghel I. Saligny; h) un ministru al cercetării ca Henri Coandă; i) un ministru al economiei/energiei ca Dimitrie Leonida; j) un ministru al tineretului şi sportului ca Nadia Comăneci; k) un ministru al culturii şi identităţii naţionale ca Eminescu; l) şefi la SRI şi SIE model …James Bond m) doar magistrați model Tudorel Toader și Silvia Conti! 2. Președinți de partide ca: Constantin Dobrogeanu Gherea (la PSD) şi I.G.Duca (la PNL).

  • Prin toate personalitatile enumerate de Dvs. denota ca Romania nu este pierduta, este puternica, numai ca astazi sta pe banca.
   La Multi Ani Romania !

 3. LA MULTI ANI ROMANI! LA MULTI ANI ROMANIA NOASTRA DRAGA!

  Sa ne dea Dumnezeu putere si incredere in noi sa ramanem uniti si veseli asa cum am fost azi la sarbatoarea UNIRII!

 4. La Multi Ani tuturor romanilor, indiferent de optiunile lor politice. Sunt convins ca prin numarul mare de cetateni care au iesit sa sarbatoreasca infaptuirea Marii Uniri, au dat o lectie intregii amortitei clase politice romanesti.
  La Multi Ani Romania !

Leave a Reply