10 COMMENTS

 1. in 2017 nu a spus nimic. A tot desenat si a scris din palma cum o sa vina bunastarea peste noi . Si adevarat a spus cat de tampiti suntem noi ca nu intelegem formula magica de progres. La data cand a spus ca vor fi si scaderi de salariu nu avea date exacte. De ce nu dati si pasajele cand se contrazicea in ziceri si se impauna ca aduce raiul pe pamant? Stau si ma intreb daca la angajare ministrii si alti conducatori au certificat medical ca sunt sanatosi. Dar ma tem ca nu au, atunci cand sunt prinsi la furat toti au o groaza de boli. Mierea psd a ajuns doar pentru boieri, urmeaza miere falsa pentru slugi si apoi amaraciune pentru fraieri

 2. Minte cu nerusinare ca doar la functii de conducere ! Directorii de deconcentrate, membrii AGA si CA nici macar nu sunt platiti pe noua grila.

  A ajuns PSD sa intreaca PDL, nu numai ca scad salariile dar unii trebuie sa vina cu bani de acasa. Personalul auxiliar fara norma intreaga si contractele part-time care primeau 200-400-600 de lei trebuie sa vina cu bani de acasa ca sa plateasca la nivelul salariului minim de 1900 de lei contributiile.
  “Reporter: Cati oameni sunt afectati de aceasta masura ? Olguta Vasilescu: 20.000”

  Daca o sa cada Ordonanta 79 la CCR si o sa ramana Legea 153 o sa se intample ca pe vremea lui Tariceanu+Basescu cu cresterea de 50% pt profesori. Ciorbea nu mai spune nimic din noiembrie !

 3. Asta nu e guvernare,e o insiruire de incercari de a prosti populatia,pana la urma,cu largul concurs al mediei,vor reusi….De fapt vor reusi intr-un singur fel,tiparind hartie fara valoare pana vor veni statisticile pe 2018 care vor da iar depasiri de indici macro (doar din consum,alta forma de a ne fura caciula) asta probabil ajutandu-i sa mai ceara niste imprumuturi pe care NU ei ar trebui sa le si plateasca ci guvernele viitoare.Foarte convenabil.

 4. Grefierilor le scad salariile cu sume de pana la 500 de lei (deci nu vorbim de lefegii de lux). Pai nu a fost vorba ca nu va scădea niciun salariu?

  • Cele mai multe scaderi sunt in Justitie si in Politie spre bucuria penalilor! 🙂
   Oare degeaba ii numesc cei din Piata “penali” pe liderii PSD?
   O intrebare simpla: CARE ESTE BENEFICIUL BUGETAR al scaderilor?

   PS am luat in calcul rezolvarea prin OUG a scaderilor celor cu part-time.

 5. Nu stiu ce o tot doare pe Olguta de IT-istii din justitie? Dezinformeaza intr-un mod mizerabil. 1. IT-istii au platit si platesc impozit. Ministerul Justitiei nu e firma de productie software. 2. IT-istii au restrictii. Nu au voie nici macar sa predea la scoala, ce sa mai zici de alte activitati, spre deosebire de alti informaticieni bugetari. 3. Salariul lor a ajuns sa fie mai mic decat a majoritatii grefierilor sau contabililor, unii cu studii medii chiar. 4. Unii dintre IT-istii din justitie, pe zone sensibile, au nevoie de certificat ORNISS (chiar SSID). Importanta secretului e evidenta. Ce s-ar intampla daca s-ar scurge informatii? Poate baze de date intregi?

  • Nici IT-istii din Armata (sau celelalte structuri de ordine publica si siguranta) nu primesc si nu au primit niciodata scutiri de impozit iar unii dintre ei (la fel ca cei din justitie) au responsabilitatea unor sisteme vitale pentru statul roman. Un IT-ist in armata (ofiter) e platit cu 2800 la 3200 de lei cu TOATE sporurile – inclusiv “sporul de sprit” al Olgutei. Din cauza asta in armata IT-istii stau 4-5 ani iar apoi pleaca la firme private.
   “Sporul de sprit” e o jignire la adresa militarilor. O informez pe Olguta (nu merita respect pentru ca nu respecta pe nimeni) ca in toate statele NATO permanenta la domiciliu se plateste.

 6. Radu Tudor , e foarte frumos cu salariile, dar de ce vorbiti de bani cu ministerul muncii ?
  Ministerul muncii se ocupa cu munca. Deci care sunt tendintele in zona muncii, care sunt solutiile ministerului sa creasca ocuparea in munci cu grad mai inalt de valoare adaugata, cum rezolva criza fortei de munca. Crezi ca poti sa te ocupi cu intrebari cand mai vine ministrul muncii ? Salariul il iei dupa PREGATIRE, COMPETENTA si ORE MUNCA in privat. Da? Stati ca niste smecheri cocacocasalari sa fraieriti niste oameni care se intorc dupa 10 ore de la privat.
  Cat de primitiva e populatia Romaniei daca asta e subiectul etern: cum sa luam banii de la cei care muncesc in privat, fraierii, si cum sa i dam SPAGA celor care ne voteaza.
  Olguta nu respecta munca si adevarul, la noi munca e atat de apreciata ca e cea mai impozitata din ue.

 7. Decat s-ar chinui sa tot calculeze pensiil, mai bine-a f sa intrebe un pensionar cu 1380 de lei, profesor pensionar, dupa o vechime de 35 de ani.
  Pana atunci ii urez sa ajunga sa traiasca cu o pensie ca a mea.

Leave a Reply