4 COMMENTS

 1. Vosganian, un tip excelent mobilat neuronal, citit, umblat, uns cu toate alifiile, dar care incearca sa conduca ALDE din umbra! In slujba cui?
  Si daca bine imi aduc aminte, tot cu fitilul, tot cu levierul lucra si cind era de-a dreapta lui Crin. Cu ala, succesul a fost deplin.
  Asa incit, atentie la Vosganian! Este, fara indoiala, un intelectual rasat! Dar inca nu s-a descoperit nicio legatura intre nivelul intelectual sau de cultura si nivelul moralitatii unui om. Pe scurt, ochii pe el ca pe butelie!

 2. Acum in anul 2019 avem un presedinte care nu respecta legea, nu respecta Constitutia. Nu poti justifica incalcarea legii cu campania electorala, pentru ca atunci si cetatenii Romaniei pot justifica nerespectarea legii cu ce le trece prin cap.
  Nu exista tara civilizata democratica unde un presedinte ales de popor sa faca asa ceva. Actiunile lui sunt specifice marionetelor sustinute din exterior de prin tarile lumii a 3-a. Deci Romania prin actiunile acestui Iohanis este aruncata in randul tarilor bananiere, profund nedemocratice.

  Asadar putem perora si face sute de emisiuni cu lipsa autostrazilor, lipsa WCurilor in scoli etc. daca PRESEDINTELE ROMANIEI NU RESPECTA LEGEA, CONSTITUTIA in timp ce toti romanii sunt obligati sa o respecte atunci s-a terminat. Parlamentul si CCRul trebuie sa reactioneze altfel suntem pe calea dictaturii.

 3. Mda ,intradevar strategie ” SOC ” ,ma intreb pentru cine….?
  Analizand cele declarate de Vozganian constat ca fanteziile sunt inca in voga ,adevarat cu 6% ai sense infinite !

Leave a Reply