10 COMMENTS

 1. Ce să zică și țuțerii neamțului! Că pe neamț îl doare la coccis de țărișoara asta, el având agenda lui personală!

 2. Guvernul PSD măcelăreşte Bursa prin declaraţiile legate de Pilonul II de pensii private. Mihai Marcu, MedLife: “În fiecare după-amiază vin cu declaraţii iresponsabile. Fac mai rău decât dacă l-ar închide”

  asta e problema reala, nu kovesi. la tv ajutati psd si alde sa distruga romania.

  • sa intelegem ca Bursa e tinuta in viata doar prin alimentarea cu banii colectati obligatoriu de la oameni de catre stat si varsati acolo tot de catre stat?
   Sau avem emotii ca daca oamenii vor putea opta, credibilitatea extraordinara de care beneficiaza atit Bursa cit si distinsii listati la Bursa cit si excelentii administratori de fonduri de pensii private se va volatiliza?
   Eu nu cred asa ceva 🙂 La citi TFListi liberali, capitalisti de dreapta, europeni moderni avem in patrie, mai mult ca sigur ca va fi din contra. Astia dintotdeauna baga banii in Bursa in disperare, cu mult peste procentul colectat fortuit de catre stat…

  • E dificil de stiut ce bani le mai vin alora care s-au lipit pe acolo la banul multor romani, de la care le -au venit fonduri obligatoriu pana acum ,ban fara risc,fara dobanzi obligatorii ca la banca,iar daca iese profit,treaca mearga,iar de nu iese =asta e…ghinion.Dar ia sa nu mai fie obligatorie cotizatia la pilonul 2 si sa vezi cum alearga flacaii sa faca profit ca sa atraga fondurile si cat mai multi asigurati.Asa ,cu colectare obligatorie = somn de voie si…comisioane multe si grase pentru “administratori”.

 3. Dl. Ben Oni Ardelean a avut, pe parcursul intregii emisiuni o atitudine ambigua si s-a contrazis in afirmatii, deh, sa nu-si supere superiorii, sa nu supere pe nimeni.

 4. Kovesi ar putea sa intre in concediu ca atunci nu poate fi revocata; intr-o astfel de situatie, presedintele nici nu incalca Constitutia nici vreo alta lege da nici n-o revoca.
  Prenatalul ar fi ideal, ca tine mai mult si isi ia si banii intre timp; acuma sa vedem daca are prieteni adevarati, cine se ofera… pina scrie CCR motivarea, pina o citeste Klaus si pina se mai gindeste (ca si el poate fi in concediu prin iulie-august) e numa bine, e nevoie doar de o luna – doua sa se confirme noua stare fiziologica.
  La nevoie, sunati Udrea (ce ironie ar sortii ar fi, nu?) ea stie cum se face.

 5. Multi spun ca …….”Dacă președintele Klaus Iohannis nu va semna revocarea ….. PSD sa demareze referendum pentru suspendarea președintelui…”
  Dar nu este neaparat nevoie de REFERENDUM pentru….suspendare. Suspendarea se poate face in PARLAMENT si ar fi necesara pentru 30 de zile, timp in care presedintele interimar poate rezolva revocarea Lulutei si numirea noului Sef DNA. Referendumul ar fi necesar pt. demitere (si nu ar fi cazul) ci mai corect ar fi o….. DEMISIE DE ONOARE !

 6. Ce treaba are PNL cu presedintele Romaniei , care, in spiritul CONSTITUTIEI e apolitic ?
  De asemenea, ce treaba are CASA REGALA cu PNL de serbeaza centenarul impreuna ?
  Regele Mihai nu facea politica.

Leave a Reply