Liderul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, Gianni Pittella, susține că premierul Victor Ponta nu are niciun motiv să demisioneze din fruntea Guvernului.

“România este un stat suveran și respect întru totul independența autorităților române. Cu toate acestea, doresc să îmi exprim deplinul sprijin pentru Victor Ponta și pentru Guvernul pe care îl conduce. Cred că, în ultimii ani, România a înregistrat progrese socio-economice considerabile și că trebuie să continue pe acest drum. România are în acest moment nevoie mai mult ca oricând de stabilitate, dat fiind contextul regional”, a declarat Pittella, potrivit unui comunicat de presă remis vineri AGERPRES de PSD.

Pittella consideră că Victor Ponta nu are niciun motiv să renunțe la funcția de prim-ministru. “Este foarte important să menținem separația puterilor în stat, în acord cu valorile europene în care credem cu toții”, a spus președintele Grupului Socialiștilor și Democraților din PE.

 

1 COMMENT

  1. Acest Gianni Pittella nu cumva e italian? Mai bine ar ieşi alţii să-l susţină pe Ponta în locul reprezentanţilor italiei!

Leave a Reply