UNPR consideră că “o criză politică poate periclita în mod grav interesul naţional” şi precizează că opţiunea Uniunii “a fost şi rămâne aceea de a continua guvernarea şi parteneriatul politic corect atât cu premierul Victor Ponta, cât şi cu preşedintele Klaus Iohannis”.

“În actualul context politic şi de securitate din regiunea Mării Negre, Uniunea Naţională pentru Progresul României consideră că o criză politică poate periclita în mod grav interesul naţional al ţării noastre şi îşi reafirmă dorinţa de a acţiona în interesul asigurării stabilităţii guvernamentale. România are nevoie de continuitate în actul de guvernare, pentru a merge mai departe pe drumul de dezvoltare economică şi de creştere a nivelului de trai pe care s-a înscris în ultimii trei ani. Considerăm că este absolut necesar ca România să rămână stabilă politic, aceasta fiind condiţia esenţială a bunăstării pentru toţi cetăţenii. Iar pentru aceasta este nevoie de o guvernare stabilă, care să răspundă în mod adecvat aşteptărilor cetăţenilor privind creşterea nivelului de trai şi modernizare a României”, se arată în comunicatul transmis vineri de formaţiunea politică.

Potrivit UNPR, rezultatele guvernării sunt bune, recunoscute de partenerii instituţionali din ţară şi din afară şi demonstrate prin cei mai recenţi indicatori economici.

“Aşadar, opţiunea noastră a fost şi rămâne aceea de a continua guvernarea şi parteneriatul politic corect atât cu premierul Victor Ponta, cât şi cu preşedintele Klaus Iohannis, în special în privinţa proiectelor ce ţin de siguranţa naţională şi de politică externă”, continuă comunicatul.

9 COMMENTS

 1. Buna ziua,
  La varsta de peste 50 de ani, pe noi ne bate serios gandul sa plecam
  definitiv din aceasta tara, in care ne-am nascut, am crescut, ne-am
  educat, dar asztazi nu ne mai apartine si ne simtim mult mai straini
  decat cei din “diaspora”care ne rastoarna voturile.
  Fata de ultima ticalosie a carei victima se doreste sa fie Premierul
  Victor Ponta, va rog din suflet sa considerati si faptul ca Johannis
  poate (si trebuie) sa fie suspendat in orice moment (incepand cu startul
  mandatului), in baza articolului din Constitutie care prevede ca
  Presedintele in exercitiu TREBUIE sa fie apartinic si nepartinitor.
  De asemena, va rog sa cautati secventa cu vipera Kovesi, atunci cand
  declara ca Ponta NU ARE NICIUN DOSAR deschis la DNA. Imi amintesc ca am
  urmarit aceasta de curand, mult mai recent dacat in anul 2012.

  Mult succes si cred ca e vremea sa manifestam si noi la Cotroceni asa
  cum niste cozi de topor au facut-o deja in Piata Victoriei.

  O seara buna,

  Adrian

 2. Părerea mea după o zi insuportabilă, de soare şi de toată încărcătura de pe micile ecrane. Obiectiv analizînd cred că se doreşte reducerea la tăcere şi asta pînă cînd se vor convinge minţiţii că a fost un bluf. Din ce am văzut pe micile ecrane inclusiv acel miting care se dorea de amploare, concret nu va avea nicio problemă, doar dacă se insistă să i se facă dosar penal strict pentru înlăturarea din funcţia de premier, precum cazul Rarinca sau alte cazuri destule! Concluzia: harababură controlată şi coordonată voit pusă în practică! Nu mai ştiu eu în ce an suntem sau e o confuzie totală, cumva prin 1907 sau 1933 ori 1945 poate în 1948! A! scuze, suntem Înaintea Erei Noastre cînd un individ se juca cu viaţa celuilalt pînă îi termina zilele de trăit, chiar în marea masă a popoarelor! Că tot se spunea de prin occident: sunt prea mulţi oameni trăitori pe pămînt şi nu mai pot hoţii să facă ce vor! Sau vorba lui băsescu: guantanamizarea româniei. Ştie el ce ştie! Ghici ghicitoarea mea!

 3. Ce se intampla cu actul de guvernare si cu ceea ce conteaza pentru omul obisnuit?TVA-ul scazut la alimente nu mai poate fi luat inapoi, dar Codul Fiscal, da. Probabil, daca Guvernul Ponta cade, va fi blocat Codul Fiscal si, odata cu el, si reducerea generala a TVA. Se va bloca si legea salarizarii – care avea in plan cresterea salariilor mici (pana la urma, vor reveni la putere cei care stiu sa taie, nu sa dea). De asemenea, se vor bloca si altele (gen Master Plan-ul pe transporturi, care era pe ultima suta de metri la Comisia Europeana).

  Poate ca, un trimestru, economia va functiona, inertial (asa se intampla), iar raportarile din toamna vor fi despre ce s-a intamplat pana in iunie, inclusiv. Dupa, insa, daca revin la butoane cei care au guvernat alaturi de Emil Boc (Predoiu, Ialomiteanu), nu mai putem sti.

 4. sa aparam cu toata priceperea noastra cel mai corupt si mirsav partid si reprezentantii lui in frunte cu: sfiintii Iliescu, Nastase, Voicu, Hrebenciuc, Adam, Mazare, Constantinescu, Sova, Nichita, Ghita, si etc. ca doamne ca multi tare mai sunt, ca doar basescu e de vina ca habar nu au sa fure

  • Cel mai frumos este ca nu vor sa observe ca dorm cu hoti, mincinosi, plagiatori. Le uram LA MULTI ANI CU EXECUTARE! Si le dedicam un cantecel pe masura: DNA, DNA, vine si va ia/Va ia la Beciul Domnesc/Unde hotii si mincinosii se intalnesc. Haide pa, ca mult nu mai tin minciunile celui mai curat si mai, mai (na!) am uitat cum se dorea acest Guvern si Parlament de fomisti, spagari si hoti.

   • Mai NANA, NANA, lipsa de consistenta din gandire si din exprimare pe care o ai ma bucura f. mult pentru ca inteleg din asta ce categorie de indivizi il aduleaza pe GHINION (Iohanis 6 case) . Eu stiu ca hotii fura ( PDL-PNL =Videanu, Boagiu,Boc, Blaga,Predoiu,Ialomiteanu, Gorghiu, Anastase, Orban, Falca, etc. colaps economic), nu DAU, vezi Guvernul Ponta-PSD = salarii , pensii, TVA 9%, reduceri de taxe, crestere economica si nu va convine, FOMISTI sunt cei pe care i-am enumerat ca fiind hoti (ai tai), asteapta si musina ca hienele sa puna mana pe toata puterea ca sa urmeze destrabalarea economica legalizata de Basescu si se vrea continuata si de GHINION.

 5. Ce frumos imi blocati comentariile. Uram Guvernului LA MULTI ANI CU EXECUTARE! si slagarul DNA, DNA vine si va ia,/la beciul domnesc/unde hotii, mincinosii, plagiatorii si spagarii se-ntlnesc. Cenzureaza Raducule, tu si echipa ta, da’ n-ajuta la nimic. Nu poti minti si manipula pe toti tot timpul. Pacat ca nu se mediteaza mai mult asupra acestei ziceri populare de la Abe Lincoln incoace.

Leave a Reply