Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani

https://youtu.be/8kqytIGoNuE

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker

4 COMMENTS

  1. Sunt constienti ca lungirea asta a fost o magarie,fara vreun motiv temeinc,noi indeplinind toate criteriile stabilite imediat dupa intrarea in UE si nu e conform principiilor Uniunii sa tii la colt doua state membre cu drepturi depline!Junker,un personaj care nu va mai fi in peisajul nou,dupa alegeri UE si macar atat sa faca!Am observat ca nu si-a mai incurcat incaltamintea,mi-era frica ca vine in papuci,dat fiind seara istorica a noastra il acceptam si asa!Tajani,am spus-o de multe ori, e prietenul Romaniei si ne-a conferit de fiecare data respectul cuvenit!Am avut incredere intr-o seara frumoasa si a fost in Ateneul nostru,monument care bate multe altele de gen din lume!Am mai vazut si o creatura comica,ciolos,vraiste,aparuta pe ici pe colo intr-o camesa calcata de chiuitoarea-i nevasta,ravasit fiind ca hastagistii,protestul trambitzat de marea “mobilizare”pe fb s-a rezumat la cativa iepurasi care s-au epuizat de atata dat cu lanterna pe ziduri,au inghetat si au plecat acasa!Asa ca vom intra si in Schengen!

  2. De cand Mircea Geoană a povestit, in emisiunea dlui Tudor, anecdota cu Juncker si băbuța vorbitoare de dialect “luxemburghez” din Sibiu tot ce face si zice Juncker trece pentru mine la categoria melodramă sentimentală (sau soap opera pt publicul comercial) daca nu si mai jos: la “jurnalele” adolescenților de pe rețelele de socializare. Trecând peste faptul că dl Geoană isi făcea publicitate—lui si diplomației române de scoală “veche” / tradițională—scamatoria care a stat la baza cuceririi “sefului” UE nu demonstrează altceva decat faptul ca omul Juncker nu are stofă de lider nici cat Johannis, primarul de la vremea anecdotei care a găsit, probabil, idilica bătrânică printre soacrele sau bunicile FDGR-ului. Sunt, ambii, niste provinciali pricepuți la ghesefturi locale—Juncker avea si el niste acuzații de fraudă in background cand s-a ales la UE, o spune Renate Weber, care arată ca o gospodină ieșită de la coaforul din mahala, dar gândește si acționează ca un lider—pe care Diplomația din think tanks internaționale i-a considerat manipulabili la un anumit moment si deci potriviți pentru posturile înalte in care au fost instalați. In concluzie: intrăm in Schengen sau nu nu tine de angajamentele patetice ale lui Juncker față de bunica din povestea lui Johannis, nici de rățoielile marelui lider la cei care “se opun” intrării in spatiul respectiv. A la rigueur, cum ar zice “aliatul” francez intre două represalii la adresa rebelilor locali, declarațiile “liderului” Juncker sunt un gest de susținere electorală a candidatului Johannis, ex-primarul din anecdota cu bunicuța, adică o bomboană pe coliva propriului mandat la cârma UE.

  3. Un mic amendament,data fiind varsta nu mai ai parul rebel si te conformezi situtiei,poate nu esti afectata si nu stii cum e,orcine ar spune orice opinie dar cand incluzi anumite sageti la aspectul fizic trebuie,macar noi,sa ne delimitam!Dna Weber e un lider,cum ai spus-o, cu mult bun simt,adaug!

  4. Intratul in Schengen inseamna doar accelerarea dezmembrarii statului roman si al disolutiei poporului roman. Aduce probleme pt care nu exista oameni capabili sa le rezolve. Ca ne place sau nu, aici am ajuns. Introducerea Euro, daca mai ramine ceva din noi si mai exista acea moneda pina 24-25, reprezinta lovitura finala. Pina acum am reusit sa ne pastram statalitatea in mod cu totul miraculos, dar totul are niste granite. Se pare c-am ajuns la sfirsit!

Leave a Reply