Liderii PSD au validat lista miniștrilor care vor face parte din Guvernul condus de Mihai Tudose. În ședința Comitetului Executiv al PSD s-a înregistrat o singură abținere, cea a lui Nicolae Bănicioiu, scrie stiripesurse.ro

Vice prim-ministru fără portofoliu – Marcel Ciolacu (liderul grupului PSD din Camera Deputaților)

Vice prim-ministru și Ministrul al Dezvoltării – Sevil Shhaideh(PSD)

Vice prim-ministru și Ministru al Mediului – Grațiela Gavrilescu (ALDE)

Ministerul Afacerilor Interne – Carmen Dan (PSD)

Ministerul Afacerilor Externe – Teodor Meleșcanu (ALDE)

Ministerul Apărării Naționale – Adrian Țuțuianu

Ministerul Fondurilor Europene – Rovana Plumb (PSD)

Ministerul de Finanțe – Ionuț Mișa (PSD)

Ministerul Justiției – Tudorel Toader (Independent)

Ministerul Agriculturii – Petre Daea (PSD)

Ministerul Educației – Liviu Pop (PSD)

Ministrul Comunicațiilor – Lucian Șova (PSD)

Ministerul Muncii – Olguța Vasilescu (PSD)

Ministerul Economiei – Mihai Fifor

Ministerul Energiei – Toma Petcu (ALDE)

Ministerul Tranporturilor – Răzvan Cuc (PSD)

Ministerul Sănătății – Florian-Dorel Bodog (PSD), deși s-a vehiculat și numele Sorinei Pintea

Ministerul Apelor și Pădurilor – Doina Pană (PSD)

Ministerul Cercetării – Lucian Georgescu (PSD)

Ministerul Culturii – Lucian Romașcanu

Ministerul Tineretului și Sportului – Marius Dunca (PSD), dar e posibilă și o modificare

Ministerul Turismului – Mircea Dobre (PSD)

Ministrul pentru Mediul de Afaceri – Ilan Laufer (fost secretar de stat în acest Minister).

Ministrul pentru Dialog Social – Gabriel Petrea (PSD)

Ministerul Românilor de pretutindeni – Andreea Păstârnac (PSD)

Ministerul pentru relația cu Parlamentul – Viorel Ilie (ALDE)

Ministerul pentru Afaceri Europene – Victor Negrescu

7 COMMENTS

  1. Liviu Pop? really? din nou la educație? are u fin’ kidding me?

    Deci se poate și mai rău după Grindeanu….

  2. Guvernul SRI. N-ar fi asa de revoltator daca macar ar cultiva meritocratia si nu impostura profesionala si morala a acoperitilor plasati in functii de decizie. Administratia romaneasca e captiva mediocritatii si falsului intelectual camuflate de studii fictive si diplome fara acoperire. Guvern cu Tudose si Ciolacu in frunte? Sinistru.

  3. Un director de tabloid la cultura(aproape de anul centenarului),un filozof la economie,o nulitate absoluta la invatamant(tipic politrucului obedient si lipsit de minte).Lista poate continua cu numire de baroni in posturi strategice…Tutuianu la aparare?Un militar,un diplomat nu se putea?Cum ar arata o intalnire intre Mattis si Tutuianu?Lista poate continua cu cel mai penibil si incompetent guvern din istoria post decembrista. PS:Cel mai scazut nivel de investitii,zero absortie de fonduri europene,nici un fel de reforma.

  4. Liviu Pop? Alt hoit care s-a dat peste cap sa il albeasca pe ponta in legatura cu plagiatu…doamne numa slugi…slugi. Doamne cum il regretam pe Ciolos care a impus meritocratia, unde-i Ciolos care s-a luptat pentru cinste , valori democratice, nu hoarda asta de pudeli pesedisti

  5. Domnul de la Finante vine de la ANAF Constanta adica din orasul in care exista cea mai mare evaziune fiscala la vedere unde pur si simplu autoritatile nu au chef sa reglementeze situatia…Turismul alternativ acea cazare “la particular” de pe vremea lui Ceausescu cand mai stateam pe la rude sau cunostinte s-a transformat intr-o adevarata industrie,exista o retea stradala de “agatare” a turistului,alta de plasare si in final proprietarul locuintei special amenajate.Unii nu neaparat din Constanta sau din Romania au cumparat zeci de apartamente in blocuri vechi le-au amenajat special pt a gazdui turisti si castiga sume exorbitante.Altii o fac cu propria locuinta,asta e celula de baza a afacerii.Statul nu face decat sa contemple siutuatia,nimeni nu plateste nimic sau declara sume de 10 ori mai mici in sezonul estival.Asadar guvernul promoveaza un personaj care s-a remarcat prin ineficienta totala si toleranta fata de evaziune….O fi si asta vreun nepot de-al brutarului Dobre.

  6. Performanta lui Dragnea: da jos un premier olimpic la matematica si pune un premier securist cu acte,plagiator, evaluat la zero realizari si un guvern inlocuit cu el insusi dupa ce s-a dat jos singur prin motiune de cenzura pe motiv de incompetenta.

Leave a Reply