Psnews.ro vă prezintă, în rândurile care urmează, cele mai recente informații din interiorul formațiunii politice la conducerea căreia se află Călin Popescu Tăriceanu, ALDE.

Surse politice au dezvăluit pentru PSnews.ro lista locurilor eligibile ale ALDE pentru alegerile europarlamentare. Astfel, potrivit surselor noastre, europarlamentarul Norica Nicolai este cea care va deschide lista pentru alegerile europarlamentare din acest an, urmată de Daniel Barbu, Renate Weber și Ovidiu Silaghi (neeligibil).

Facem precizarea că Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) la conducerea căreia se află Daniel Barbu (candidatul de pe locul 2), l-a amendat pe Ovidiu Silaghi, fostul ministru al Transporturilor, cu 40 de mii de euro pentru cheltuirea necorespunzătoare a banilor în campania din 2016.

2 COMMENTS

  1. Da o voi vota pe Norica pe Renate si pe oricine ii vor propune,le cunosc evolutia si niciun minim timp nu mi-au dat ocazia sa ma intreb ca nu am pus omul potrivit la locul potrivit!Nu vreau procurori comunisti,gen macovei,cum a facut-o astazi la LIBE, un tanar neatins de tenebrele comunismului a spus-o verde-n fata,a vorbit pe limba mea,isterici preda si alti nevrotici,vreau dezbateri conforme libertatii noastre,a ceeace am luptat si a fost acaparat de macovei et. comp. privind justitia!Crasa e incapacitatea lui iohannis sa recunoasca ca legea e pentru toti,nu adaptata,nu regulamentata functie de stanciu si tarcea,e lege pentru toti nu de timp trecut sau viitor.interpretata la nivel de infractor dovedit de instanta inventata!Prostia maxima a lui iohannis va fi taxata de cati vor intelege ca un abuz atrage altul,dezvolti o clica care se va infunda prin mizeriile lor,slujirea cauta omenesti,si-a trait traiul si-a mancat malaiul, tertipuri de lungire,georgeta cu ochii in dulap,augustin atent la vopseaua de par si pe alta parte tot noroiul se arunca in fata,lumea a inceput sa inteleaga,fara justitie nu functionezi ca stat,regulile nu le faci tu,tarcea,stanciu, ci CCR!!Sus calaii,jos victimele,cum citeam,ce faceam cum facem justitie cand oameni,judecatori au fost batuti cu pumnul in masa de procurori sa dea sentinta,nu numai cazul Secara,multe altele!Si vin produsi infami,mici taraturi cu mici ambitii care latra ca micul catelandru fara os,injura,se lauda cu m…ie de parca ar fi fost parfumul lor inhalat de la muma-sa si cu dreapta justitiei,la atac,rezisti fara identitate,oligofreni!Cand ingradesti drepturile unui singur om trebuie sa iei atitudine de bun simt,cand ajungi in democratie sa lupti pentru libertati e putreziciune!La Iasi,iohannis n-are nimic cu Romania,il aud,e searbad si aclama educatia si guvernarea dezastruoasa,fals,inspid,inodor,incolor!

  2. Doamne, cum i-ar putea cineva suporta pe astia? La fiecare deschidere de gura nu fac decat sa-i jigneasca pe oamenii normali, simplu, care muncesc si se comporta normal. Cat nenorocire pe neamul asta!

Leave a Reply