Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, vadit nervos, ca site-ul www.stiripesurse.ro condus de Iosif Buble este un site “plin de stiri false si minciuni mizerabile”.

Dragnea a spus ca s-a consultat cu secretarul general PSD Marian Neacsu despre “posibilitatea de a merge in instanta cu acest site”.

 

 

8 COMMENTS

 1. Bietu domn Dragnea….maria ta….nu toata lumea poate atinge perfomantele jurnalismului profesionist a celor de la erteve. Asta e, oameni si oameni pe pamantul asta, acum nu trebuie sa fiti asa suparat. Uitati, daca vreti un site bun pe gustul dumnevoastra si al pesedeior, va recomand EVZ (evenimentul zile) pe care il pot citi si intelege si cei cu jumatate… de fapt ca spun eu…chiar si cei cu un sfert de neruron….pe acolo sa vedeti domn Dragnea cate face Soros prin Romania, conspiratii externe scoase la lumina la orice ora din zi ca painea calda, ambadsade, instiutii europene care vor sa demonizeze tara….mai afalti si cand este sfaistul lumii saptamanal, acolo e de dumnevoastra domn Dragnea, evz este boss de boss boiere cu mustata!

 2. L-a suparat zvonul ca ar trece dupa congres partidul de la socialisti la conservatori si s-ar alia cu polonezii si ungurii din parlamentul european.

 3. Nu mai bine se duc cu totii in instanta pentru incapacitatea de a gestiona destinele acestei tari ?
  Noroc cu acest “caine de paza al democratiei”, cu cei care intr-adevar fac presa de nivel inalt.

 4. Ha,ha,ha! Te deranjeaza adevarul scos prin surse? E mizeria voastra politica,a tuturor politicienilor si,noroc de jurnalisti,nu toti,avem informatii reale din cloaca politica! Ai tu chef sa umpli ecranele tv cu propria mizerie?! Si,la ce iti foloseste judecata,sa arati ca in justitie se imparte legea dreapta cum au chef capii!? Ne-am convins,toti aveti acelasi caracter oribil cand e vorba de cetatean!

 5. Pai, e tocmai site ul cu stri pe care l citesc cel mai mult.
  90% din stirile de aici nu sunt dezmintite !
  Dragnea sa se uite mai des in oglinda si sa se intrebe: asta s eu ? Cum m a tranformat setea de putere absoluta ? Cu ce viteza voi cade eu in lumea reala ? Ma voi zdrobi la coborare ?
  Asa sa se intrebe toti care azi au puterea.

 6. Daca tôt e sa urmam modelele democratice din Vest,” trântă” lui Dragnea cu site-ul stiripesurse.ro e cat se poate de normală: Dragnea acuza ziarul de minciună pe seama lui, ziarul se apără si totul merge la tribunal unde judecătorul va transă chestiunea, impărtind amenzi si cheltuieli de judecată cui pierde procesul. Astea-s riscurile meseriei de ziarist si, respectiv, de politician—-important e ca trântă sa se petreacă in cadrul legal si cadrul respectiv sa nu fie viciat ca in cazul proceselor unde acuzatorul public e vreun reprezentant marcant al DNA iar judecătorul vreun “partener de nădejde” al aceleiași unități de “elita”. Dar e drept ca normalitatea e greu de atins in contextul in care suporterii DNA se amuza sa-l plimbe pe Dragnea, in zeghe, in vârf de suliță si, mai recent, sa-l si spânzure in Piata, alături de alți demnitari in funcție care nu “convin” șefei DNA si, mai rău decat atat, președintelui Johannis, care sustine linșajul de după grilajul Cotrocenilor, fara ca vreun tribunal oficial sa condamne asemenea ieșiri de bestialitate; fie si in efigie, spânzurarea si spânzurații n-au nimic de-a face cu democrația, e foarte trist tabloul!

 7. Poate afla si daddy ca situl apartine cuplului Buble Iosuf & deputata PSD Tusa Diana
  Altfel, de copy-paste , de agraatisme si stiri cu analizele lui SRS care il pupa pe Dragnea, situl e plin

Leave a Reply