Majoritatea parlamentara, guvernul si principalul partid din coalitie il lasa singur pe ministrul justitiei, Tudorel Toader.

Revocarea din funcţia de procuror şef al DNA a Laurei Codruţa Kovesi nu este problema PSD, a declarat, luni, la Parlament, secretarul general al partidului, Marian Neacşu.

‘Nu e problema partidului’, a spus Neacşu, întrebat de jurnalişti despre revocarea lui Kovesi.

Întrebat dacă există o strategie în PSD pe această temă, el a arătat că acest subiect nu este pe agenda social-democraţilor.

‘Nu, nu avem o strategie, nu este un subiect pe care noi să-l avem în agendă’, a mai spus Neacşu.

El a adăugat că nu s-a decis nici dacă va fi sesizat Consiliul Superior al Magistraturii în acest caz.

 

9 COMMENTS

  • N-am asteptari de la PSD doar de la Plesoianu.

   Dar FELICITARI inca odata domnului Tudorel Toader pentru raport si pentru curajul de a infrunta conducerea DNA a tarii, o fosta democratie condusa acum de procurori abuzivi sustinuti de ambasadori si puterile straine.
   Desigur strainii au o mare iubire fata de Romania si de aceea ne-o doresc pe Kodrutza asa sa stea acolo ca Stalin pana moare de batranete.

   ————————————————————–
   Tudorel Toader presedinte al Romaniei !

 1. Vrajeala ! E posibil chiar ca parti din raport sa fi fost scrise la partid. Doar ca nu vor sa se expuna pentru a crea noi conflicte in caz de esec.

  Toader in raport: procurorul șef trebuie să rămână în matca lui constituțională.

  Dragnea cu un an in urma:Doresc SRI să găsească puterea instituţională suficientă ca să rămână în matca constituţională – 26 mar 2017
  Dragnea cu cateva zile inainte de raport: Unul dintre motivele organizarii congresului extraordinar PSD din martie va fi „punerea instituţiilor de forţă în matca lor constituţională”, Liviu Dragnea – 14 febr. 2018

 2. Total gretos. Indiferent de ce i se va intampla dlui ministru Toader T., acesta ramane un adevarat barbat, un eminent profesor care n-are nevoie de sutinerea acestor golani, indeferent din ce spectru politic fac parte. A gresit cand a acceptat sa intre in aceasta cloaca.

 3. S-o crezi tu asta,cetatenii,fie ei si loiali psd-alde,nu te cred! Daca e asa cum spui,de ce te plangaceai anul trecut nonstop de ea?! Chiar crezi ca am uitat? Sau,tu cereai schimbarea sefului dna indiferent care este, dar nu pe persoana fizica cu nume si prenume ! Daca e asa,atunci sa ramana pe scaun si toti romanii…in strada! Ce ne mai trebuie constitutie? Pentru ce mai e si parlamentul? Pentru ce mai e si guvern? Sa fie haules peste tot in tara asta! Ba aiuritilor,v-ati uitat in oglinda cand vorbiti,sa vedeti daca voi va credeti pe voi, cu minciunile voastre,apoi sa va creada alegatorii?! Parca traiti in alta viata si tara,poate in alta viata…da,dar nu in alta tara! Traiti in alta viata privind nivelul de trai si minciunile,traiti viata furand vitalitatea tineretului care inca mai traieste in tara,furand vitalitatea si din munca celor care muncesc din greu in afara tarii si voi,ca nesimtitii,peste 8 mii de “lepre” v-ati asigurat si pensiile nesimtite,desi nu meritati niciunii din perindatii in politica si numiti prin politica!

 4. Nu e problema PSD, este problema cozilor de topor plantate de PSDALDE in diverse organisme ce tin de justitie. CSM, IJ, CCR ….

Leave a Reply