Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit astăzi despre relația sa cu Sorin Grindeanu și despre așa-zisa ruptură care s-ar fi produs în interiorul partidului, negând faptul că relațiile respective s-au deteriorat.

”Este foarte bună. Vorbim în fiecare zi. Văd și eu la TV, nu suntem copii, înțelegem. Și cu marea ruptură din PSD, care nu există, dar și cu marea ruptură dintre mine și guvern. Nu e nicio ruptură. Am ajuns la concluzia că de două ori pe săptămână să ieșim împreună să ne vadă lumea” le-a spus Liviu Dragnea jurnaliștilor.

6 COMMENTS

  • Mi-a placut replica domnului Chirica about chiricii domnului dracnea…domnule Tudor , Chirica din ce am vazut este un om inteligent, citit cu o carisma deosebita si integritate la fel, de ce nu propuneti sa fie pus sef PSD?

 1. Domnule Radu Tudor , bugetul de anul acesta prevede mai multi bani pentru drumuri in Teleorman decat in toata Moldova. Autostrada Iasi – Ardeal nu e o prioritate pentru guvern.
  Desi ue aloca bani pentru centura Clujul, guvernul a respins propunerea.
  Nu exista alocati bani pentru puscarie noua, sau imbunatatirea conditiilor din penitenciare.
  Situatia din spitale e critica.
  Aveti incredere in guvernul asta ?

  • sunt precaut in legatura cu acest guvern. ce dovada aveti ca sunt bani mai multi la teleorman? eu stiu ca bugetul se aloca la ministerele centrale, nu pe judete

   • Nu am cautat personal pe buget alocarea respectiva, ma bazez pe ce au aflat domnii parlamentari de la Iasi. Ce este sigur ca Moldova e iar bataia de joc PSDului. Grupul de la Iasi e foarte suparat.
    Vreti o reconciliere intre parti ? Atunci hai sa plecam de la niste principii comune ca nu mai avem nici rabdare , nici timp sa mai riscam:
    1. Prefosionisti cu CV in domeniu in pozitii de conducere in institutiile statului. Guvern profesionist. Grindeanu si Dragnea trebuie sa dispara pronto. Romania are o multime de profesionisti plecati in tari care-i platesc foarte bine. Nu va reveni nimeni in tara cand nu sunt recunoscuti in tara lor si cand au niste sefi si ministri retarzi. Tara asta se ridica doar prin valoare umana si profesionala. Profesionistii sunt credibili pentru oamenii care platesc taxe si impozite.
    2. Transparentizarea actului de guvernare, date publice centrale si locale.
    3. Prioritizarea investitiilor in functie de impactul social. Autostrada iasi -ardeal e mai importanta decat orice investitie in teleorman sau oltenia.
    4. Sanctionarea abuzului in servici
    5. Posibilitatea ca un primar, parlamentar neperformant sa poate fi schimbat mai usor.
    6. Debirocratizare si reducerea personalului functionaresc.

    Pana nu pornim de la principii comune nu va fi pace , nu va fi prosperitate.
    Vrei sa ne bucuram ca au crescut pensiile si salarul minim in loc sa avem educatie si sistem sanitar performant ? Nu ne bucuram, nu inseamna prosperiate. E o pacaleala.

Leave a Reply