Noul presedinte al PSD Liviu Dragnea a declarat despre optiunea lui Ponta pentru Rovana Plumb la sefia PSD : “Nu mi-a picat foarte bine ca a sustinut pe altcineva, nu pentru ca m-ar fi afectat la vot. Eu am crezu ca era firesc ca el sa ma sustina pe mine (…) Eu mi-as fi dorit sa ma voteze, pentru a imi justifica mie toata activitatea mea si prietenia mea pentru el in ultimii cinci ani si jumatate”, a spus acesta, precizand insa ca a “trecut peste asta”.

Despre razboiul Iohannis-Ponta

“Cred ca amandoi gresesc, sunt obligati prin fisa postului sa comunice. Razboiul Ponta – Basescu nu a adus avantaje nici lui Ponta, nici lui Basescu. Daca acest razboi continua nu va castiga nici Iohannis, nici Ponta”, a spus Dragnea

5 COMMENTS

 1. pentru parerea asta de rau ca nu a fost sustinut ba mai mult a fost preferata d-na Plumb sa vedeti d-le Tudor ce o sa-i coaca Dragnea lui Ponta .dar cum se face ca de cate ori dispare Ponta din peisajul politic pe astia ii apuca grija tarii si intrunesc de urgenta CSAT -ul ?si randul trecut cand a fost plecat a fost aceeasi chestie cu grija asta pentru tara cu Oprea si cu Johanis .Nu-i e bine vacii noastre i s-a pus pielea pe bat si cat de curand cred ca Ponta va fi debarcat ,sa dea D-zeu sa nu fie asa .

  • Dragnea e culmea penibilitatii si contorsionarii. O sa-l regretam pe Ponta, va zic eu…In primul rand s-a dus la digi24 televiziunea SRIului sa pupe in trei litere. In al doilea rand ce mai e si prostia asta cu ministri care trebuie sa vina cu teme la partid? N-am auzit o gogomanie mai mare. Daca n-ai incredere in omul ala care l-ai pus ministru pune altul si lasa-l sa-si faca treaba. Apoi vine cu aia cu comunicarea cu Iohanis. Bai Dragnea, daca Iohanis iti cere demisia tu cum “comunici” cu el? Sa traiti, poftiti ?
   Va zic, dupa Basescu am crezut ca nu se poate mai rau. Iata ca se poate: Iohanis. Si se poate si mai rau decat Ponta: Dragnea. In curand o sa-l auzind mestecand rahatul cu justitia independenta, si osanale la adresa lui Kovesi. Ma intreb cat de jos mai putem sa ne coboram ca neam.

 2. Oracolul de la Alexandria, nu intelege framantarile prin care trece dl. Ponta, nu ca dl. Ponta nu si-ar merita-o.

 3. Toţi greşiţi enorm de mult! Nu numai cei 2 menţionaţi! Toţi perindaţii sunteţi un coşmar pentru acest popor şi pentru această ţară, că aţi distrus tot ce încă mai era demn de un om trăitor pe acest teritoriu! Tot daţi din cur în cur şi de la unii la alţii cînd de fapt toţi sunteţi vinovaţi de ceea ce se întîmplă în ţara asta cu acest popor blînd! De ce nu greşiţi pe voi pentru voi şi faceţi greşeli pe spinarea acestui popor şi ţară? De ce nu începeţi cu voi reformele dezavantajoase poporului? Să începeţi cu voi prima dată autosărăcindu-vă apoi după ce simţiţi, dacă mai aveţi SIMŢ, puneţi în practică pentru toţi! Am mai scris-o şi o să mai scriu: dacă toţi din diaspora şi-ar lua membrii familiilor în străinătate şi rămîne ţara cu doar 1000 de locuitori cu bugetul gol, de unde p…a mami voastre vă mai umpleţi buzunarele din punct de vedere financiar cum v-aţi votat legea??? Sunt destui papagali mizerabili şi mincinoşi în orice ţară, dar voi întreceţi limita totală a bunului simţ! mă refer la absolut toţi politicienii: hoţii şi mincinoşii-perindaţii în politica mare, la guvernare dar şi la numiţii care pupă tot ce se poate ca să trăiască bine de 25 de ani de zile!!!
  PS.scuze pt. vocabular.

  • Sunteti sigur ca toti perindatii citesc acest blog ?
   Nu sunt de acord cu autosaracirea. Sa fie ei bogati, iar cetatenii sa traiasca decent, iar vocabularul este dupa chipul si asemanarea politicienilor si o merita cu totii cu prisosinta.

Leave a Reply