Liviu Dragnea a declarat, miercuri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD, în care se discută demisia sa din funcţia de preşedinte executiv al formaţiunii, că “povestea aceasta s-a transformat într-o telenovelă” şi ar trebui să se încheie prin decizia conducerii partidului.

“Povestea asta s-a cam transformat într-o telenovelă care trebuie să se încheie astăzi, eu am spus ce am avut de spus şi acum trebuie să spună partidul”, a arătat Dragnea.

Întrebat de jurnalişti, el a comentat şi ipoteza ca, în cazul în care i se aprobă demisia, să fie invitat permanent la şedinţele de conducere ale PSD şi să se ocupe de aceleaşi lucruri de care se ocupa din funcţia de preşedinte executiv.

“Puţin probabil, nu-mi prea convine. Ce, sunt muncitor necalificat la partid?! Dincolo de glumă, nu plec din acest sediu, nu plec din partid. Voi sprijini partidul din orice fel de poziţie. Partidul o să hotărască în ce domeniu pot fi util”, a mai arătat Dragnea.

Lideri PSD din teritoriu, precum Claudiu Manda, liderul organizaţiei Dolj sau Ion Călinoiu, preşedintele CJ Gorj, au declarat că vor supune Comitetului Executiv respingerea demisiei lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea declara, în urmă cu o săptămână, că îşi menţine decizia de a renunţa la funcţia de preşedinte executiv al PSD, ca urmare a deciziei instanţei de a-l condamna în dosarul “Referendumul”, urmând să îşi înregistreze în acea zi demisia la partid, astfel încât să devină efectivă, iar conducerea partidului va stabili modul în care mai poate ajuta formaţiunea social-democrată.

4 COMMENTS

  1. permiteti-mi sa am oarecare rezerve vis a vis de Liviu Dragnea si de hotararile pe care le va lua ,in fond nimeni nu e de neinlocuit .Ce ,daca a murit Ceausescu nu mai conduce nimeni tara ?

  2. Şi ce telenovelă! Şi ce hărţuială! Doar pentru a-şi face imagine proastă cei care se trezesc vorbind aiurea.

  3. ar fi o grea pierdere pentru pnl plecarea lui dragnea din pozitia asta. dragnea e capabil sa piarda cu succes si urmatoarele alegeri.
    romania are nevoie de mai multi oameni din oltenia. oltenii sunt deosebiti.
    ponta s-ar bucura sa plece asta ?

Leave a Reply