Presedintele PSD Liviu Dragnea :

22 COMMENTS

 1. Domnule Tudor , ati declarat ca sunteti convins de bunele intentii ale guvernului. Pe ce va bazati aceasta afirmatie ? sunt foarte curios de argumente.
  Programul de guvernare e o gluma, duce Romania in groapa. A fost o minciuna prin care PSD a castigat alegerile.
  Ce plan trebuie sa aplice Tudose : ala cu impozitarea pe cifra de afaceri ? De investitii nu sunt bani.
  ANAF a calcat pe la Rise Project inaintea altor dezvaluiri cu iz de puscarie pentru Tariceanu si Dragnea.
  Sunt foarte curios despre ce vorbiti.

  • Guvernul Grindeanu se lauda cu multe locuri de munca nou create. Acum sunt blocate angajarile la stat. Adica s-au marit salariile la stat , s-a dat drumul la angajari in stat , inutile in mare parte.
   Radu Tudor declarai ca e o realizare a guvernului angajarile alea. in emisiunea ta nu era niciunu din opozitie, sau un specialist sa combata prostiile spunse de nicolicea. Ati incercat voi foarte soft. nicolicea e un dragnea si mai comunist.
   Laudati psdul si guvernul psd fara argumente. Cand vine realitatea peste voi va treziti.
   Criticati acum ca nu se fac autostrazi, pai din cauza lucrurilor pe care le laudati: cresteri nejustificate de salarii, cresterea aparatului birocratic prin angajari inutile, cresterea balantei de plati prin importuri masive. Fondurile europene sunt 0, cand era ciolos era foc in emisiuni.
   Va bateti joc de noi toti ?! V-a prins rusinea cred.

  • Cand a venit ANAF-ul si a dat afara Antena 3 din sediile lor fara hotarare judecatoreasca, te-ai bucurat. Cum s-au bucurat si aia de la riseproject. Atunci ANAF-ul era bun, acum e rau. Securisti de 2 bani ce sunteti.

   • Esistau niste hotarari judecatoresti care nu au fost puse in practica. Tu vrei sa respecti legile? ANAFUL asta a facut atunci… o impus legea. Este o diferenta imensa …asa ca nu te baga daca nu stii

 2. Dragnea nu zice nimic însă despre tel drum și dezvaluirile rise project. Spusele unui ziarist despre nu știu ce cina de taina la oprea acasa a determinat formarea unei comisii parlamentare. Sunt curios dacă ancheta rise project va fi măcar menționată în parlamentul ăsta plin de borfași.

 3. Nu doar ca a inviat, dar acest guvern nici nu mai trebuie evaluat saptamanal ba mai mult se poate autoevalua “pentru că cel mai eficient mod este ca tu să te autoevaluezi, nu să aştepţi să te evalueze cineva.”

  Saracul Grindeanu, daca ar fi putut si el sa (se) evalueze si sa nu aiba de-a face cu Valcov !

  • Pai antena3 s-a luat doar de opozitie. In schimb pe infractorii pesedisti i-a ocolit complet manipuland ca justitia ” basista” intocmeste tuturor pesedistilor dosare la comanda! Asa ca nu te astepta de la aceasta televiziune sa se ocupe de nici un pesedist care sunt ocrotiti. Nu ai sesizat ca tot mai multi antenusti sunt cooptati in Guvern. Probabil intre pesede si antene exista in acord secret de “colaborare”

    • Sa vorbim despre jaf, PSD tocmai a facut o gaura de 2 miliarde de euro Romaniei , plus deficitul de cont curent. Despre ce vorbesti matale ?

    • Hai serios? PDLul aflat la putere 3 ani de zile si niciodata cu majoritate parlamentara a furat mai mult ca pesedeul aflat 24 ani la putere? Iar credeti ca fac parte din tălâmbii care iau lumina de la ciuvica care o tine langa cu Soros? Răul produs de pesede economiei romanesti, a vietii sociale etc dar si a televizunilor pesediste, este cred iremediabil si irecuperabil… De ce invocati ” basismul” cand acum v-ati asociat cu “basistii” pentru a o indeparta pe Laura Codruta Kovesi? Basismul este bun acum? Refacerea sanatatii Romaniei va dura zeci de ani dupa ce ciuma rosie va fi starpita…nu o spun eu …o spun specialistii deoarece pe ce au pus ei mana este putred deja. Fara meritocratie, fara oameni de calitate, fara responsabilitate, fara CCR depolitizat, fara legi ale justitiei facute de specialisti si nu de Voicu, dragnea si serban nicolae etc țara asta a sucomba. Treziti-va pana nu este prea tarziu pentru viitorul familiei dumneavoastra! Stiu ca nu sunteti ca ciuvica sau savaliuc sau ca si gadea. Am vazut in momente importante ca ati avut pareri contrare cu ei…dar trebuie sa iesiti complet din cercul sustinatorilor neconditionat a mafiei pesediste! Am incredere in Radu Tudor!

     • pe cuvantul tau de avocat al mafiei basiste ca regimul basescu pdl a durat 3 ani?! ati nenorocit romania si nu raspundeti in fata legii pentru ca institutiile chemate sa va ancheteze fac dosare politice, la comanda. mafia pesedista arestata 100%, mafia basista 10%. hotie cu protectie

     • Radu Tudor, 100% mafia pesedista arestata ?!! haha. Mafia pesista e foarte libera . Urmeaza Dragnea si Tariceanu.

     • Hahaha…nici Floricica dansatoarea nu mai crede abureala dumneavoastra. Parafa ca cel mai corupt partid din toata istoria Romaniei este PSD nu o sa fie stearsa si sa manipuleze antena3 peste 100 ani impreuna cu GhitaTv!

  • Cine a oprit-o pe codruta sa-i faca un dosar lui Dragnea cu Teldrum-ul asta ? Acum e ocupata cu testele poligraf si poate dupa. Eu zic sa ne lasi de tot.

Leave a Reply