Lovitura la Inalta Curte de Casatie si Justitie : fostul procuror sef al DIICOT Alina Bica ar putea fi plasata sub arest la domiciliu. Acest fapt ar putea fi posibil prin decizia judecatorilor, dar si dupa ce, in mod surprinzator, procurorii DNA au retras unele acuzatii.

bica_33066900“A fost totul o inscenare la adresa ei, se vede acum prin retragerea unor acuzatii”, a spus avocatul Alinei Bica.

De aceeasi decizie ar putea beneficia si Dorin Cocos, cel mai influent miliardar al regimului Basescu, fostul sot al Elenei Udrea.

 

9 COMMENTS

  1. *calitatea actului de justiţie* dar şi *calitatea procurorilor* vorba lui Kovesi, se mai poate adăuga şi manipularea prin orice mijloace.

  2. si care ar fi surpriza? legea spune clar dar vad ca lumea inca nu intelege lucrul asta: stai maximum 180 in arest preventuv!!!!!! dupa aia ori schimbimodul de arest ori trimiti dosarul in judecata. schi,barea diverselor acuzatii arata acelasi lucru: la dna se lucreaza dupa ureche dupa cum cere sefa.

  3. s-a trezit alinutza din cheful de paste: “Gorghiu, atac virulent la Ponta: Poate construi autostrăzi doar dacă toată lumea închide ochii la corupție”. se refera cumva la colegii ei de partid orban,berceanu, fenechiu, boagiu sau ramona manescu? nu cumva din 2005 incoace au fost sefi la transporturi astia de dreapta mentionati? fata sasta si dupa ce iese din betie arata ca e beata deja. cam putintica minte pentru un co sef din “marele” partid liberal. sau cum se zice prin ferentari: “prostia si betia” il strica pe om. interesante parerile oamenilor despre raraita sefa liberala http://www.dcnews.ro/gorghiu-atac-virulent-la-ponta-poate-construi-autostrazi-doar-daca-toata-lumea-inchide-ochii-la-corup-ie_472985.html

  4. Exasperati-ne, inpresionati-ne, uimiti-ne! Ma refer la acelea care se numesc institutiile statului de drept! Au mare grija sa-i recuprereze, bucat cu bucata, ca desigur au fost impreuna si la bine si la greu!Cat sa-i mai rabdam???

  5. Incurcate sunt caile justitiei ,te aresteaza , iti da drumul cand vrea, cum vrea ,,,, este ceva mocirlos,,,,, ????? , acum vad ca CCR si DNA cer raport parlamentului in loc sa ceara parlamentul raport din partea institutiilor justitiei care a tinut sub pres 10 ani dosarele lui basescu si apropiatilor lui. Tot acest haos din tara apartine CCR ,CSM si DNA care a mentinut neconstitutional imunitatea lui basescu .

Leave a Reply