Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a primit, marţi, demisia în original a deputatului Marko Attila, pentru care DNA cerea arestarea preventivă, iar plenul Camerei urmează să se întrunească miercuri, pentru a lua act de demisie.

Fostul şef al ANI, Horia Georgescu, şi parlamentarii Theodor Nicolescu şi Marko Attila au fost trimişi în judecată, în 9 aprilie, în dosarul în care sunt acuzaţi de DNA că au aprobat despăgubiri pentru imobile supraevaluate la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP).

 

4 COMMENTS

  1. *rear al dreacu de politică şi politicieni, vedeţi că confundă instituţiile statului cu ceva personal? În loc să se apere live în sala de judecată, scriu pe facebook şi voi jurnaliştii preluaţi toate *mizeriile* lor, încît cădeţi în capcanele lor, ei scapă bine mersi şi voi sunteţi pedepsiţi! E normal aşa? De multe ori am scris: lăsaţi-i naibii cu facebook-ul lor cu tot, nu-i mai băgaţi în seamă! Trebuia să vă spun direct ca băse justiţiei? Cînd aţi avut probleme, niciunul nu v-a sărit în apărare, acum nici atît! Se folosesc de voi să transmită orice mesaj poporului şi voi trageţi consecinţele!!! scuze, nu o să mai dau sfaturi.

  2. Pitecantropul cu botu-mblănit vrea să ne-arate că doar ungurii au voie să fure de la noi, invers e sacrilegiu!

Leave a Reply