Anca Jurma a anunţat, prin intermediul unei scrisori transmise Secţiei pentru procurori a CSM, că nu mai vrea să continue mandatul interimar la conducerea DNA.  Anunțul a fost făcut de Tudorel Toader, după ședința Secției pentru Procurori a CSM.

Jurnalistul Adina Anghelescu a declarat la Antena 3 ca demersul procurorului Anca Jurma a avut loc in contextul in care ea a fost inregistrata ilegal in sediul DNA de fideli ai fostei sefe DNA.

4 COMMENTS

 1. Lovitura de teatru a fost zburatacirea slujirii,kovesi!Acum in dna se trage apa,soareci si sobolani,nu se mai aliniaza pe trepte sa-si sustina seful,afland si ei ca si noi ca nu sunt decat niste trepadusi aserviti si tratati ca atare,inregistrarile o spun cinic de clar!Ce coruptie,ce corupti,alea sunt munci serioase,prejudicii,marfa de inhatat si decapat,coruptii sa zburde in voie avem alti oameni in vizor!Cum iesea turma pe strazi cu dna,sa vina sa va ia,prosteli de prostit prostii!Chiar credeau ca cei cu adevarat vinovati vor fi anchetati?Cata naivitate!Acum au refulat dejectiile din interior si in fata faptelor s-a reusit sa se faca o implozie!Pana nu numesti un om capabil,neafiliat vreunei structuri si alte simpatii nu se va face treaba acolo!Din interimate in interimate din “succesuri” intra in esecuri si tpt asa,vin achitarile si platim niste oameni cu bani grei incapabili!

  • DANul trebuie desfiintat. Avem parchete care sa se ocupe de infractiuni cum se ocupa in toate tarile normale la cap.
   Nu ne trebuie o structura suprastatala populata de indivizi sprininiti de structuri de forta interne si externe care incep sa se creada dumnezei si sa distruga Justitia romana si pe romani.
   DNAul s-a dovedit o unealta securisto-politica pentru infascarea puterii prin forta asadar trebuie sa dispara. Puterea trebuie sa apartina celor care o castiga prin vot popular, democratic.

 2. Am urmarit emisiunea din aceasta seara, iar d-na senator Gorghiu a facut nota discordanta prin cele spuse cu emfaza, insotita de un zambet ironic si superior. Nu cred ca cei de la pnl prin asemenea abordari neadevarate, mincinoase, vor castiga alegerile
  Din pacate constatam cu totii si asistam neputinciosi la destructurarea tarii … pas cu pas.

 3. ce se întâmplă la DNA nu are nici o legătură cu ideea de justiție. / resursa umană promovată de doamna LCK în cadrul DNA trebuie reevaluată serios de CSM, IJ și MJ.

Leave a Reply