Cunoscutul realizator de televiziune Lucia Hossu Longin ne-a trimis un mesaj in legatura cu afirmatiile si comportamentul primului ministru Dacian Ciolos fata de Antena 3.
Dragi colegi,

Am fost şi sunt tristă pentru tot ceea ce a rostit la adresa voastră un Prim-Ministru care vine din Europa, din cultura şi civilitatea lumii occidentale. A răbufnit, după ce în această campanie i s-au scos la iveală neputinţele şi eşecurile.

Toată furia adunată şi-a revarsat-o asupra voastră, asupra unui post care a luptat în tranşee, pentru adevăr, pentru expunerea publică a răului care a fost regimul Băsescu.

Şi care a suportat nenumărate suplicii şi procese, evacuări silite, presiuni financiare, atacuri pe intenet.

Personal condamn gestul domnului Prim-Ministru şi vendetta lui cu echipa Antena 3 şi cred că nu-l onorează insulta proferată şi, de altfel, orice insulta adusă jurnaliştilor.

Nu şi-a etichetat în acest mod membrii cabinetului care, în opinia mea, şi a multor altora se fac vinovaţi nu numai de incompetenţă, ci şi de rea-credinţa în gestionarea României.

După un an de tăcere şi de laşitate, domnul Prim-Ministru, în sfârşit, vorbeşte. Şi ce spune lebăda Cioloş? Că îşi murdăreşte penajul imaculat acceptând să dea un interviu postului Antena 3.

Dar când a acceptat să-şi arate portretul pe toate gardurile şi să îngroape şansele unui partid istoric, când a uzurpat locul pe care îl merita un liberal autentic, când se razgândeşte ca fata la măritat, ba îi convine, ba nu îi convinse să devină afiş.
Ba se intoarce la Bruxelles, ba il cheama la sanul ei Romanica. In aceste conditii mai ramane alb, curat, nevatamat penajul primului ministru?
Dragi colegi, nu vreau să intru mai mult în vrajba şi ura ce macina lumea politică şi acum lumea jurnalistică.
Şi nici voi nu trebuie să-i răspundeţi acestui ne-european Prim-Ministru.
Cine se uită la voi, va continua să creadă în voi.
Eu vă rămân acelaşi constant prieten şi susţinător.

Lucia Hossu Longin
7 decembrie 2016

25 COMMENTS

 1. Doamna Lucia Hossu Longin va multumim ca prin statura dumneavoastra ne dati o mina de ajutor in demascarea acestui fals Prim Ministru ce s-a instalat in fruntea guvernului nefiind trecut prin nicio furca a votului, el fiind un impostor.

  • Nici un guvern nu este trecut prin vre-o furca a votului.El este ales de parlament care parlament a fost votat de cetateni.Daca parlamentul a votat acest guvern inseamna ca asta a fost vointa poporului pentru ca nu am vazut pe nimeni in strada sa critice parlamentul pentru ca nu asta este vointa poporului.

   • Nu numai ca acest guvern a fost votat de PSD dar imediat si fara nicio problema. Adica PSD trebuia sa-l pice pe Ciolos si sa-i spuna lui Iohannis : Adu alt premier asta nu ! Next…
    Dar sa nu destabilzam tara nu-i asa? Eee asa o sa fie si dupa alegeri…

 2. Imi pare rau. Consider ca distinsa si onorabila doamna Hossu-Longin greseste, profund. Ciolos nu este Isus Hristos. A raspuns cu fermitate tratamentului incalificabil care i-a fost aplicat de A3 in acest an. Si sincer, ca unul care apreciaza activitatea A3, ca telespectator fidel al ei, nu inteleg acest tratament. Ciolos, cu un guvern cu totul si cu totul improvizat, n-a avut in guvernare rezultate mai slabe decit Ponta. In unele domenii, cum este economia, rezultatele acestui an sunt superioare anilor precedenti.

 3. Si eu condamn faptul ca deoarece s-a interpretat gresit cuvantul “mocirla” badea l-a facut bubos pe domnul Ciolos, sau alte jigniri ale jurnalistilor antena3. Nu mai jigniti, nu mai acuzati si nu mai demonizati oamenii la antena3!0

  • Ia zi dragautza la voi la basisti-coldisti care e sensul cuvanatului mocirla?
   Poate e pod de flori si noi suntem prea prosti sa intelegm sensul !

 4. Singura întrebare la care sper să aibă răspuns bun , Klaus Iohannis , e cât de prost să fii , să numești un prim ministru , zicem performant ( nu este) dar care practică doctrina comunistă de a cenzura și a discredita presa , de orice fel ! Cu riscul de a mă face automat stupid , voi ieși contra lui Iohannis în stradă dacă-l propune pe Cioloș premier din nou ! Eu , ca telespectator , am dreptul și chiar v-am spus ce și când nu mi-a convenit , și cred eu am făcut-o cu respectarea bunului simț ! Cioloș , nu are acest drept , ci are obligația să fie recunoscător oricărei televiziuni , dispuse să-l cheme la interviu spre informarea numărului de neneglijat de locuitori ai României de care trebuie să răspundă

  • Deci dupa parerea ta Ciolos nu are dreptul sa se apere? Trebuie sa accepte automat tot ce se spune despre el?
   Cat despre informare, e vina lui ca Gadea s-a invartit in cerc juma’ de emisiune pt fraza cu mocirla in loc sa treaca peste moment dupa cinci minute si sa-l intrebe mai mult de activitatea guvernului?

    • scopul interviului era informarea telespectatorilor despre activitatile guvernului sau cearta pe cine a zis ce? Gadea era moderatorul, era obligatia lui sa puna intrebarile relevante. Si nu, sa pui aceeasi intrebare juma’ de emisiune (dupa ce ai pus-o cel putin o data) nu are cum sa aduca informatie suplimentara relevanta.

     • Pai asta era stirea: ca de azi si A3 da stiri despre Ciolos fara sa mai comenteze negativ ca a indemnat populatia sa voteze cu PNL si USR. Sau te faci ca nu pricepi? Vad ca si tu ai dat pe blig stirea, si ca prin minune, nu ai avut niciun comentariu. Incearca si tu sa prostesti pe altii, macar

   • Presa , scrisă sau televizată , nu au cum băga pe cineva la pușcărie ! Presa ar trebui să fie liberă să spună orice este și orice crede despre oriine , în orice funcție . Judecata pe care jurnaliștii o fac , la televizor , o fac în spiritul sugestiilor majorității telesectatorilor și o fac pentru rating. Au voie ! Orice porcării ies la iveală despre Cioloș datorită presei , va fi sau nu va fi sau poate fi folosit sau nu poate fi folosit într-un vitor proces . Dacă unuia sau altuia nu-i convine , sut destule televiziuni care să urmăreasă sau la care să-și exprime indignările sau succesele

 5. Pentru mine acest individ plantat prin aterizare în funcţie, este sub minimul decenţei unui boschetar sau a unui cerşetor! El nu face altceva decât să împartă românii în mocirloşi/jegoşi şi pupători de cururi înscăunate! Scuze pentru vocabular dar asta se vede de la mii de kilometri distanţă de patria noastră!
  🙂 🙂 🙂 de ce aş vota…cenzura şi jicnirile, maidanul şi bălăcăreala?

 6. Prea multe discutii despre agricultura. Un prostavan precum ciolos care nu deosebeste creditul de debit nu ajungea permier intr o tara normala. Mocirla e mult pestenivelul dansului.

 7. Titlul de ”Cetăţean de Onoare al urbei” nu este cumva un titlu ONORIFIC şi nu unul care să ASIGURE AVANTAJE MATERIALE ? Destui sunt care deţin acest titlu şi cetăţean de onoare se dovedeşte a fi cetăţean fără onoare dar totuşi avantajele sunt fantastice: dreptul la reducerea la jumătate a cheltuielilor pentru apă, canal, termoficare, partea de cheltuieli care este redusă fiind suportată de la bugetul local, şi dreptul de a participa la şedinţele Consiliului local al Oraşului, fiind consultaţi în problemele specifice activităţii acestora, dar plătite! Şi condamnaţii încă beneficiază de aceste facilităţi deşi onoarea e ştearsă de pedeapsa definitivă cu sau fără suspendare! De ce rămân aceşti indivizi cu aceste titluri? Wow! Şi câţi sunt!! ENORM DE MULŢI ! Ce facilităţi şi bonusuri are cetăţeanul obişnuit care a muncit zeci de ani şi trăieşte dintro pensie de cel mult 900 lei? Doar obligaţii după ce a muncit o viaţă pentru a plăti impozite şi taxe la stat,utilităţile ale căror preţuri cresc fără motiv real ? Cetăţeanul român e doar un sclav, un rob pe spatele căruia trăiesc bine îmbuibaţii lacomi după orice!

 8. Vorbim tot despre aceasi doi prostovani provinciali , nepriceputi.
  Unul lemnos si incapabil sa comunice altceva decit idei ce vin de la Bruxelles si Berlin.
  Celalalt Julien Sorel, trimis de Basescu spre a rezolva agricultura, a demonstrat din plin ce a facut pentru a noastra.
  Sunt clasicul tandem de ” Ruthless and Reckless ” adica nechibzuiti , incapabili si mai ales nemilosi.
  Metabolismul lor politic e diferit, nu lucreaza pentru noi Romanii.
  Lumea nu a inteles inca pe acesti doi impotenti politici ce nu au nimic in comun cu libaralii luminati si progresisti,.
  Sunt doi pupa-clante ale cancelariilor occidentale cele care nu ne iubesc.
  Doi parasutati intr-o realitate pe care nu o cunosc, nu o inteleg si care mai ales nu le apartine.-

 9. Eu ma intreb daca penajul lui Ciolos a fost vreodata alb. Ma indoiesc.
  A-propos de Bruxelles. Oare s-o gasi cineva sa verifice cu cat a fost platit cat a stat comisar european? Adica… sa cerceteze fizic, in acte. Nu asa, ca stim noi cu cat e platit un comisar european. Zic: sa verifice.

Leave a Reply