Haos total in tabara dreptei. Dupa ce Alina Gorghiu a spus ca PNL si USR nu comunica, dupa ce Dacian Ciolos a declarat ca nu crede in proiectele politice PNL si USR, e randul USR sa loveasca.


Clotilde Armand, vicepreședintele USR, a avut o reacție surprinzătoare cu privire la neinvitarea opoziției la ceremonia de 1 Decembrie de către Klaus Iohannis. Invitată la DCNews Live, Clotilde Armand mărturisește că nu ar fi făcut niciodată diferență între clasele politice.

‘E foarte dificil pentru că în momentul în care avem impresia că un anumit partid lucrează la dezbinarea românilor de 27 de ani și e vorba de Unire, ești într-o dilemă. Îi invit pe ei, nu îi invit pe ei. Când a fost Revoluția, toți eram egali, acum sunt cei săraci și cei bogați, care se află la putere. Este o clasă de medie foarte mică, din care eu și colegii mei facem parte. În mare parte, în clasa politică sunt toți milionari și există și clasa săracă, cea în care toți se lipesc de niște cioburi. Există sigur niște statistici care să afirme acest lucru. Eu n-aș fi făcut această diferență la momentul invitării.”, a spus Clotilde Armand la DCNews Live.

11 COMMENTS

 1. cine e aceasta individa? de unde a rasarit si de ce este promovata cu atata putere? ce interese se ascund? ce a facut aceasta individa pentru romani? de unde tot apar figurile astea triste in partidul lui plicusor dan, care mai de care mai straine de poporul roman? madam asta a ciordit o gramada de bani din furaciunea numita bechtel si acum face pe alba ca zapada? cat de prosti sunt astia care tot o promoveaza?

   • E cu bastinasii saraci ! Asta e simbolistica.
    Clotilde vrem si noi niste margele si oglinzi ! Si iti dam la schimb ce resurse avem si noi pe aici , terenuri, petrol, aur, gaze de sist si ce s-o mai gasi !
    Important e sa ne crestinezi si sa ne arati cum e lumea ta civilizata !

 2. Asta inseamna ca-l critica pe Johannis ? A spus ceea ce ar fi facut ea.In al doilea rand nu are proprietatea termenilor,cei cu probleme in justitie nu sunt clasa politica…

 3. Poezia genială care se potriveşte celor care aruncă cu noroi şi invective:
  ”A ieşit un bobocel,
  vânăt la culoare,
  ca o puţă de căţel,
  ce se gudura la soare.
  Un măgar aruncă-n jur,
  câte-o căcărează,
  i-a intrat o muscă-n cur,
  şi-l cam deranjează!”
  🙂 🙂 Geniale versuri mult prea potrivite pentru urlători şi guralivi!

 4. Rugăminte către Antena 3 : Data viitoare când mai prezentați un interviu cu ea , puteți adăuga o subtitrare ? Că pe orice post m-aș uita , nu se înțelege nimic din ce vorbește.Cioloș cu păcatele lui , deși fără logică , mai vorvește pe înțeles limba română.Asta cu accetul ei , nu știi dacă te blastămă sau invocă ceva zei …

  • Daca s-ar putea acelasi lucru pentru Codrin Stefanescu daca se poate sa i se taie piuitul (microfonul) din regie cu subtitrare pentru ca are o voce imposibila,incep geamurile din casa sa vibreze si cum el vorbeste de la rastit in sus n-ar fi indicat sa ramanem fara geamuri la ferestre tocmai acum in plina iarna.

 5. Panaramele astea e venite la noi sa faca numa scandal nu merita sa le mai popularizati.Sa vazut c-as niste persoane care nu iubeste tara asta.

 6. Doamna Clotilde a scris in teza ei, fara ghilmele: “Indefinite delays can be caused by excessive appeals or unclear delineation of decision-making authority. Participation in a decision-making process provides the participant with a sense of ownership over resulting agreements or decisions. With this sense of ownership comes support for its implementation and, ultimately, the achievement of an efficient decision.” Altcineva a scris aceleasi fraza, intr-o lucrare publicata cu 4 ani inainte. Daca veti cauta aceste cuvinte pe Google, veti gasi si teza lui Clotilde, si originalul. Sau cititi alte exemple pe goo.gl/xNK0ov

Leave a Reply