Ludovic Orban a declarat joi, într-o conferință de presă la Târgu-Jiu, că a discutat cu Klaus Iohannis înainte de a-și depune candidatura pentru funcția de președinte al PNL.

“Am avut o discuție cu președintele Iohannis înainte de a-mi depune candidatura, nu pot să vă redau discuții care s-au purtat între patru ochi”, a afirmat Orban, întrebat dacă a discutat cu președintele Klaus Iohannis despre candidatura la șefia PNL.

Orban a mai afirmat că și-a propus să participe, în fiecare județ, la întâlniri ample cu organizațiile PNL, punctând că vrea să asculte părerile membrilor partidului cu privire la “ce consideră ei că trebuie schimbat în bine în activitatea PNL”.

“Am capacitatea să particip la reconstrucția PNL după alegerile parlamentare care au avut loc la sfârșitul anului trecut, practic la renașterea PNL, pentru ca PNL să redevină forța politică de dreapta care să asigure dezvoltarea și modernizarea României și care să aibă capacitatea să câștige toate alegerile care vor urma, după Convenția Națională care va avea loc la sfârșitul lunii iunie. (…) Prima trecere în fiecare județ este o trecere care are rolul de a asculta ceea ce spun colegii mei de partid de la ‘firul ierbii’, de a înțelege ce consideră ei că trebuie schimbat în bine în activitatea PNL, de a înțelege ce consideră ei că s-a greșit în deciziile partidului. (…) În consultările pe care le-am avut până acum, dar care vor continua în toate județele, am avut probleme legate de leadership, probleme de mesaj politic, de lipsă de credibilitate a multora dintre comunicatorii PNL, probleme foarte serioase legate de funcționarea internă a partidului, de nerespectare a statutului partidului. Cam acestea sunt, pe scurt, problemele pe care în mare parte și eu le consider problemele principale ale partidului”, a punctat liberalul citat de Agerpres.

 

16 COMMENTS

 1. Mai are sa o ceara si pe cea de la Patriarhie si e gata, a intrat in carti daca i-a zis lui contrabandistul ala de case scoase din meditatii autorizat de PPE de la Bruxelles ca e OK.

  P.S. Parerea mea e ca Ludovic Organ asta este un sifonar, pe langa ca el a lucrat la radio, gargaragiu din ala de ocazie. Deci, cred ca este bun! Mare liberal, mare politician. Restul e cancan. Pa, pa

  • Off-topic:

   Bai fratele meu, ati vazut ma ca atunci cand zic bozgorii de la noi ceva nasol despre legea raspunderii magistratilor sau despre lupta anticoruptie nu ragaie niciunii nimic, nici PDL-istii, nici hipsterii feisbucisti de Centru Vechi, nici ONG-istii sorosisti, nici aia de la Bruxelles, Macacovei si popularii de la PPE!

   P.S. Pai ce sa faci nasule, daca e cu habsburgii si cu fostul imperiul Austro-Ungar, cand baga bozgorii ceva nasol se lasa linistea-n peluza, le stinge nocturna la fraieri si le da evacuarea! Romania, caz real…

  • Da, dar daca madame Turcanu il va tine pe Johannis nu de mana si de manivela Orban saracul va cadea iar de fraier ca de fiecare data.

 2. Din pacate pnl/pdl este intr-un trend descendent ingrijorator. Nu stiu ce va putea face dl. Orban, Ludovic Orban pentru o redresare a ceea ce nu prea mai exista.

 3. Doamne ajuta!
  Aveam o temere si un stres imens, dar acum m-am linistit.
  Daca a fost el uns taman de tov jegohanis, o icoana, o sf treime a anticopulatie si un exemplu de in corectitudine, ma simt mult mai bine.
  Se si simte un damf de schimbare in noul pdl.
  :)))

 4. A avut loc o pupincureala-smen intre un patru ochi intre un infractor care a luat o casa cu acte false si un biet profitor.
  E lovitura, PNL o sa aiba un mare succes la alegeri !!
  Altfel desigur as dori ca ACEST PNL sa ajunga in groapa cat mai repede ca sa nu mai murdareasca numele PNL-ului istoric.

  • 2 case cu acte false, nu una. Case pe care Johannis Wierme le-a pierdut in instanta definitiv si irevocabil.

 5. Natingul asta de Orban (parca e frate cu Gioana) n-o sa afle 10 ani de-aici incolo ca un partid ca PNL (hai sa-i zicem asa, desi…) balteste intr-o pubertate prelungita, in care, iata, nu e in stare sa traiasca pe picioarele lui si este incapabil de a-si alege SINGUR presedintele. De la Crin Antonescu incoace n-au mai avut un presedinte NUMIT DE EI, tot timpul a venit un tatuc care sa le spuna: De azi inainte, presedintele vostru va fi … Popescu! Si (vorba unui banc din vremea ailalta), se pregateste Georgescu. Pai ba papagalilor, parca era vorba ca … “PRIN NOI INSINE”
  Iar acest Orban nici macar n-are un strop de rusine care l-ar impiedica sa ne spuna, triumfalist, ca i-a dat voie iohanes sa se faca presedinte.
  Halal! Asa ceva nu se mai intimpla nici la Asociatiile de Locatari!

 6. Săracul Orban! Măcar atâta sa profite de pe urma ridicolului de care s-a acoperit in campania din 2014, cântând refrenul “cine e generalul “etc. Deși generalul l-a lasat sa cada in ghearele DNA fara nici un scrupul, el tot mai crede in sprijinul acestuia, e foarte înduioșător! Totuși, daca înduioșarea mai poate salva PNL-ul istoric, sa nu strâmbam din nas chiar de la începutul acțiunii de salvare; un PNL “restaurat”, chiar si numai la etajul superior, e mai promițător decat reinnoirea fascistă injghebata in USR.

 7. 🙂 🙂 A început ofensiva ”destabilizatorilor”(a se citi sfânta icoană) care cer apărarea reputaţiei personale confuzionând-o cu instituţia în sine!
  Nouă, celor care nu acceptăm ”manipularea prin minciună şi aberaţii” împrăştiată peste tot în lume prin interviuri cu invective aruncate spre România şi toţi cetăţenii români care ştiu ce se întâmplă în interiorul ţării:
  – CUI TREBUIE SĂ NE ADRESĂM PENTRU LUAREA MĂSURILOR PRIVIND AGRESIVITATEA ÎMPRĂŞTIATĂ AIUREA?
  – CINE NE APĂRĂ(nouă poporului) REPUTAŢIA?
  – CINE NE APĂRĂ(nouă poporului) DEMNITATEA ŞI ONOAREA?
  Cumva trebuie să nu avem nicio idee în legătură cu aceste mârşăvii care distrug familiile şi legătura între amici?
  – BOTNIŢĂ CÂND E VORBA DE REALITATE?
  🙂 🙂 🙂 🙂 PREA MULTE DOVEZI DE VULNERABILITATE ETALEAZĂ BUGETARII DE LUX, ANGAJAŢI AI STATULUI PRIN NUMIRI ÎN FUNCŢIILE CELE MAI ÎNALTE!
  🙂 🙂 Da, e vorba de cei care cer în forţă apărarea reputaţiei!
  🙂 🙂 Dar vor salarii şi pensii peste zece de mii de lei!
  Cum să ieşi la pensie la vârsta de 50 ani, pensie peste 5.000 lei?

 8. Candideaza Orban-escu (i-a permis tatucu`), Turcan-escu si castiga……..Bashescuuuuu ! PDL redivivus !

Leave a Reply