Elena Udrea : “Ma astept la absolut orice. Ma astept si sa fiu arestata”.

 

17 COMMENTS

  • Dnule Tudor,

   Eu la momentul actual votez cu Udrea. E tare nene. Restul niste gaini proaste. Daca il doboara pe Coldea ii dau nota zece. Ce sa astept de la Ponta si oile din PSD? Ce sa astept de la magistratii corupti si santajati? Ce sa astept de la jurnalistii sub acoperire din redactii? Udrea rules.

 1. anii de baseala au fost apogeul hotiei si tradarii de tara.sper.viitorul ne va arata daca se poate si mai rau ,eu am o banuiala ca se poate!
  viitorul o sa l vezi,trecutul il stii,dar banii nu i mai vezi!
  suntem cam distrusi dupa ce au furat astia sute de miliarde
  Si nu vad cum isi mai revine natia asta.o galeata de rahat e tot ce a ramas in urma regimului besescu ,o agita in lupte intestine,se stropesc intre ei,circ,statul e un circ si un bas,basul s a dat la fund dar baseala e mmostenirea sa.pana nu i vad morti pe astia nu se face dreptate.morti,executati,nu la bulau sa iasa in cativa ani si sa dea cu tifla plini de bani ….aiurea..
  stiu ca nu vor pati nimic asa cum stiu ca asta este sfarsitul romaniei, asistam la el.
  Camdeodata ne uitam la “dezvaluirile” unei tute fosta inghititoare de serpi la buzau in gara
  si
  incercarea gastilor denumite gresit “servicii” de a prelua afacerea de talharire a tarii pusa la punct

 2. Dacă un judecător este condamnat pentru acte de corupție, cum sunt considerate sentințele date de către acesta în intervalul de timp de la data la care a săvârșit fapta si până la data când a început urmărirea penală împotriva lui? După acea dată este suspendat din funcție si nu mai poate da sentințe. Cred că o asemenea întrebare se cuvine a fi pusă si în cazul miniștrilor penali care acum sunt cercetați pentru acte de corupție. Peste un an, doi sau mai puțin, acesti foști miniștrii vor fi condamnați pentru fapte săvârșite în timpul mandatelor. Cum vor fi considerate hotărârile de guvern si toate celelalte acte oficiale semnate de către aceștia care își produc efectul si în prezent? În cazul domnului judecător de la Curtea Constituțională este la fel. Dacă se constată că este infractor, pentru o faptă comisă înaintea numirii dumnealui ca judecător la C.C.R., faptă incompatibilă cu această funcție, iar în calitatea dumnealui de judecător la C.C.R. a validat alegerile prezidențiale si a semnat mai multe hotărâri ale C.C.R., toate acestea rămân valabile? Este o cutumă a societății românești, în care infractori de drept comun ne conduc si ne stabilesc nouă legislația țării.

 3. Mii de bulangii s-au unit de 25 de ani de zile în frunte cu ea, de v-ar silui tot poporul poate vă veţi sătura de excrocherii, scoateţi castanele din focul făcut de voi, cu mîinile altora, lichelelor! Ce te plîngi madam, nu voi aţi distrus ţara şi acest popor? Nu voi aţi acceptat ilegalităţile în forma cea mai legală? Nu voi aţi fost în guvern cînd s-au făcut legile şi măgăriile? Nu voi aţi dat mînă liberă SRI-ului? Aţi uitat cînd urlaţi în gura mare,,dacă nu tăiem înseamnă că suntem tîmpiţi”? AAAAA! Probabil că îţi închipuiai precum Năstase, că aţi făcut legislaţia pentru unul din voi(pdl) care va fi preşedinte, mai ales pt. tine, GHINION! nu te vrea poporul! Acum dacă nu ai cîştigat ca să fii/fiţi protejaţi de legile făcute de voi, urli în gura mare că, că, că! drum bun cu şedere la oficiul pandaimos, cu condiţia sechestrului pe bunuri şi bani pentru recuperarea prejudiciilor, sau, poate e un scenariu între voi pentru a atrage atenţia,,marilor puteri” să te planteze întro funcţie de neatins, cum a făcut băse!( variantă perfect credibilă)! Recunoşti asta?

 4. Foto document.
  udrula in splendoarea ei vulgara.vulvara.uite ma ce boala taia si spanzura in rumania!e deputat,a candidat si la presedintie..cum dracuuu…mmmbaaaa…mm de tara si de rumani si de tot

 5. E gatita cu schepsis,e arcas,zeita vanatorii,are aparatoare la uluba…sa nu si o scranteasca cautand viermele basaului

 6. Cand ma uit la “blonda lui besescu” ma gandesc cat curaj a avut marele carmaci!uitati ce falci puternice are!
  basau risca de fiecare data cand isi depozita increderea in ea!ca intre udrela asta si un crocodil nu e mare diferenta la muscatura

 7. Gresit! Meriti sa fii arestata. Noroc cu presa pe care ai manipulate-o aruncandu-le la fiecare dintre ei cate un subiect care le convine si fiecare considera real ceea ce serveste intereselor lor. Acceptand fiecare partea care ii convine ajungem in final sa creada toata lumea ca atat ea cat si Basescu sunt doua victim ale sistemului si ar trebui declarati eroi nationali la cat se luptaa cum cu acest sistem.

 8. DE CE NU SE APARA UDREA SPUNAND CA A FACUT DECLARATII POLITICE?

  Citez din referatul DNA in baza caruia se cere aprobarea Camerei Deputatilor pentru retinerea si arestarea Elenei Udrea: “Ulterior instituirii masurii controlului judiciar la data de 29 ianuarie 2015 (in legatura cu infractiunile de spalare de bani si fals in declaratii de avere), in luarile de pozitie publice in mass-media, Udrea Elena Gabriela a facut afirmatii cu privire la acuzatiile ce i-au fost aduse, afirmatii ce vizeaza fondul cauzei si care sunt in masura sa influenteze declaratiile inculpatului Cocos Dorin si ale unui martor, toate acestea in conditiile in care aceasta nu a dat declaratii in dosarul penal.
  Faptul ca numita UDREA ELENA GABRIELA a incalcat una dintre obligatiile impuse ca urmare a dispunerii masurii controlului judiciar, si anume „sa nu se apropie de ceilalti inculpati, alti participanti la comiterea infractiunii, martorii din dosar si sa nu comunice cu acestia direct sau indirect, pe nicio cale”, denota ca se impune o masura preventiva privativa de libertate.”

  NEDUMERIREA MEA ESTE:
  Intrucat Elena Udrea este deputat, de ce nu se apara afirmand ca declaratiile facute au fost declaratii politice (pentru care are imunitate)? Sa fi uitat tocmai aceasta cale simpla, directa de a se apara sau a fost “sfatuita”sa nu spuna acest lucru? Daca a uitat, Elena Udrea are, inca, timp sa-si aminteasca. Daca a fost “sfatuita” sa nu afirme ca a facut declaratii politice, a avut sfatuitori rau intentionati.

Leave a Reply