Elena Udrea la Gandul :

“Fostul soţ a venit şi în acest context în care am vrut să lămurim povestea acelui împrumut mi-a zis despre această întâmplare, rugându-mă să-i fixez o întâlnire cu Dl Coldea şi Maior. Puteam să spun că Dorin Cocoş vrea să stea de vorbă cu ei. Nu am fixat, nu a avut loc acea întâlnire”

“I-am spus preşedintelui Traian Băsescu. Întrebati-l  pe el”

“Am vorbit şi cu domnul Maior, i-am spus şi lui Coldea, indirect. I-am spus într-o întâlnire la solicitarea mea că eu cred că sunt ţinta unei strategii de denigrare a mea. I-am zis că nu mi se pare că e străin e ce mi s-a întâmplat la Paris. Întâlnirea a avut loc pe 15 decembrie. M-am întâlnit cu cei doi”.

Din aceasta seara, incepand cu acest interviu, tinta se muta dinspre Udrea spre Basescu.

Asteptam sa vorbeasca. Liber sau in scris…

 

3 COMMENTS

  1. asa ping-pong,de mult nu am mai vazut.dar e bine,nu ne sucim gaturile.ne distram.ca a cazut totul in derizoriu.

  2. Cand vad in aceste zile toate aceste scandaluri am ajuns la doua concluzii:
    1. Cum au putut acesti oameni sa conduca o TARA INTREAGA cand nu stiau ce se intampla in propria lor ograda.
    2. Cum doresc cei din PNL (Blaga si compania) sa intre la guvernare cand nu au fost in stare sa controleze coruptii si sa stopeze tendintele de imbogatire ale apropiatilor. Cum vor putea sa controleze si sa guverneze o tara INTREAGA?

    Pe orice parte am intoarce vorbele tot nu ies bine: daca nu stiau insemna ca sunt orbi sau indiferenti la abuzurile colegilor, daca stiau inseamna ca au ascuns adevarul pentru si ei au afaceri necurate.

Leave a Reply