maaama

prea bun !  www.thebarbu.ro

101 COMMENTS

 1. Solutia: Dati-le banii imprumutati inapoi cu dobanda cu tot alora de la FMI, si ati redevenit independent, nu mai sunteti condusi de la Bruxelles! Dupa aia puteti sa faceti ce vreti pe aici, sa il dati jos pe Chioru’, sa o trimiteti pe Udrea inapoi pe centura, puteti sa ii dati afara pe aia de la Exxon, Chevron, RMGC, OMV etc., ii luati la picioare cu tevile lor cu tot, puteti sa va luati cele 7.4 mil. voturi inapoi, puteti sa nu mai trebuie sa ascultati de urmatorii: Merkel, Reading, Barroso, Philip Gordon etc.

  Din nefericire, ca sa faceti toate astea, va presupune ca dupa aia va trebui sa va apucati de treaba, voi care nu prea aveti chef ori nu prea va duce capul, voi si cu toti incompetentii, hotii si perversii pe care vi i-ati pus voi sefi, sefuleti, directori, ministri, SEFU’ STATULUI etc., ca sa va conduca. Ori se stie, voi aveti chef de asta?! Hai pauza, ca v-am pupat, ca e pierdere de timp aiurea pe aici.

   • Stan Petru Paul si cate personalitati multiple mai ai in neuron, esti prost rau.

    • Si pe mine ma cloneaza altii e unul @Dan care ma alearga pe aici, mai e si @gemil dar tot eu sunt suprem. Asa ca voi toti sunteti nebuni rau, Sal, Pa, Sa Traiti!

   • Dl. Stan Petru Paul, dvs. ce studii aveti? Intreb aceasta pentru din rezultatele Recensamantului populatiei din anul 2012, publicate de INS, a reiesit ca in Romania, peste 10 milioane de cetateni au pana in 8 clase studii. Acum, odata cu epoca moderna, stim toti ca internetul si calculatoarele au ajuns pana si in cele mai indepartate catunuri de la tara si de aceea te intreb. Oricum, va doresc multa sanatate!

   • Dl. Stan Petru Paul, dvs. ce studii aveti? Intreb aceasta pentru ca din rezultatele Recensamantului populatiei din anul 2012, publicate de INS, a reiesit ca in Romania, peste 10 milioane de cetateni au pana in 8 clase studii. Acum, odata cu epoca moderna, stim toti ca internetul si calculatoarele au ajuns pana si in cele mai indepartate catunuri de la tara si de aceea te intreb. Oricum, va doresc multa sanatate!

   • @Stan Petru Paul

    Wow! Ai dreptate domnule! În sfârșit l-a ghicit cineva ”DIN PRIMA” pe IMPOSTORUL PLAGIATOR după verbiaj după ”mestecatul” acelorași cuvinte și terorii conspiraționiste precum o moară stricată(prietenul lui @nimabe acel pastramă a cărui nefericită prezență a inceput încă din aprilie AC sub diverse identități.
    .
    Ce mai am eu șă-ți spun(dacă nu m-ai citit, văd, între timp)? După acest periplu meu de aproape 2 luni cu acest kârnat uman(cu 1000 de fețe) periplu l-am devoalat…demontat…dezmembrat, zi de zi comentariu de comentariu. Am zis poate măcar urmare faptelor nedemne incriminate de mine referindu-mă aici strict la PLAGIEREA ȘI COMPILAREA textelor a aproape tuturor celor de aici…PLEACĂ, NE LASĂ (și nu urmare textelor bine meștreșugite dar în același timp inepte , fără o finalitate, decât, poate, iritarea celor care îl citesc).
    Ce pot să zic astazi la final de ANCHETA parafrazându-i titlul articolului anterior al d-lui Radu Tudor? ”Pujkerie de kârnat uman jubilează. E tambalau”
    Au ajuns textele lui PLAGIATE să reprezinte 30-40% din total(mă refer la cant. de cuvinte, nu postari)
    .
    Faptul de a repeta ei înșiși COMMENT-urile, respectiv toți cei care au fost plagiați de ăsta: (@adi…@Adina…@alexandru călugăru…@anca…@anonimul…@Aurel…@bocanila…@Cami…@Carmen…@căpșunar…@citizen…@dan…
    @daninn…@Foxcrawl…@gelu…@gheorghe…@grosu dorel…@ioana bud…@Julia… @kiddo…@Marinelu JB…@Mihai…@Mihai 3001…@Puiu…@realistul…@romania mare… @SAG…Shadow…@Simplu…@simplu…@Titus Voinopol…@traian… @total recall…@Ungureanu Paul…@vasile…@violet…@Viorel…@Vlad Țepeș….@gemil ….@radu Tudor….
    ……. și oricine ar face-o, ar fi și este fără doar și poate, INCORECT dar …SCUZABIL. Și-așa suport GREU ceea ce vor ei(unii) să comunice, in mod distorsionant și speculativ, de pe pozițiile lor știute și consacrate ca antiseliste sau/și basiste(nu toate, repet). Asta e . Sunt un democrat și nu cer, nu aș admite ca ei …să dispară. Astfel stând lucrurile, cu atât mi se pare total INACCEPATABIL SĂ-I RECITESC IN RELUARE , intr-o veselie! Și ei neavând aici NICIO VINĂ. Deci ei (nota bene) nu o fac, dar o face o ”pusjkerie de kârnat uman ” un PLASTOGRAF ORDINAR cu peste 80 de pseudonime, cu peste 1000 de comentarii și peste 500 de comentarii PLAGIATE care, cu mintea-i rărăcită, așa crede el că le face UN RĂU lor Zicând că le face un deserviciu. procedeaza (cu mintea-i tulbure) EXACT PE DOS venind cu aceste texte IARĂȘI, și IARĂȘI, poate-poate îi deturnează cumva…doctrinar, poate îi îndepărtează de aici de pe blog pe rivali RĂMÂNÂND EA, PUSHJKERIA DE KÂRNATT UMAN. Și in parte a reușit. El neavând ”nicio gara” nici cu USL-ul dar nici cu bunul simț. El ne având de lucru fiind un ȘOMER-TITRAT. El se află(in închipuirile sale) deasupra tuturor de unde ne spune ADEVĂRURILE sale . Alea cu… oculta mondială, marea conspirație, masonii, biderbergii, sistemul bancar mondial, FMi-ul, BNR-ul Isarescu care numai ei sunt de vină și nu ăștia votați de noi. Și in care el nu ne prea spune mai nimic de vinovații AUTOHTONI care, după el, în mod nefast , implacabil, ne sunt ei impuși, dimpreună cu politicile lor vizând dominarea tuturor națiunilor, precum unor sclavi.. Viziuni ale specimenului(deloc prost cel puțin așa cum spunea M Ciuvică de schizofrenici sau drogații de lux), iată 3 exemple :
    1. cat de mult si-a dorit (cantitativ), i-a prins atat de mult incat l-au facut si l-au desfacut…, se vorbeste atat de mult despre…, oamenii ne spun cat de mult isi…, si mult mai demult (temporal), in vremuri de demult ne-a salvat de la…, ne-a salvat de mult prea urata (cantitativ), el a facut atat de mult ca sa ne salveze etc. Notă: și el , delirantul mă acuză pe mine de folosirea mult a acestot…puncte….puncte)
    2. Tu prietene, caută marea armonie. Nu îţi mai pierde timpul cu rătăcirea în propriile rătăciri. Caută să te descoperi cu adevărat.
    3. Te uiţi unde nu trebuie, dacă eşti preocupat de politicieni. Nu ai identificat încă adevăratul inamic.
    4. lumea chiar prefera sa creada ca delirarile mele la o sticla de whisky in plus reprezinta povesti ce s-au intamplat cumva in realitate(…) deci pot da nastere la stiluri, povesti, scenarii fictive sau f multe alte delirari. Pana la urma, e o lume libera. Putem delira toti la infinit. Oricum, sub o forma sau alta, cam asta si facem toti, adica deliram!
    Soluții:
    Recuperati Banca Nationala de la camatarii mondiali si dati-l afara pe Mugur Isarescu de acolo! Cine mă? Cine să …recuperatî? Daca nu clasa politică asta actuală, pusă la colt de de tine și de mai toți deștepții. Dacă nu ”suntem preocupați decât de politicieni”( cum ne reproșeși tu), cine măi boschetarule să RECUPEREZE?. În loc să întăriți voi partidele voi ăștias mai deștepți, le persiflați și ignorați le ”desființați”după care tot lor le CEREȚI!

    Exasperați de” majoritatea” aceasta FALSA DE OPINII ANTIUSELISTE ȘI BASISTE , se vrea șigur ca asta să ne descumpănească pe maj toți moderații, facându-ne să avem , pe zi ce trece, o ALTĂ IMPRESIE despre IMAGINEA REALĂ și cea a ajuns acest blog. Lucru pe care NU POT SĂ_L ACCEPT. ATÂȚIA câti au mai rămas, (mai puțini ,așa după cum se poate observa) ” prigoniți” de OBRAZNICIA și RADICALITATEA, fie a ULTRAȘILOR ANTIUSELIȘTI, fie a acelora BĂSIȘTI-BĂSIȘTI ei nu-și m-ai găsesc locul SIMȚINDU-SE DIN CE IN CE MAI MULT ca pe un SITE BĂȘIST. Au plecat mulți: și, Sofocle și Hucko și Nimabe(cea adevărată) scoși afară de buldoserele OBRAZNICIEI, INTOLERANȚEI, RĂUȚĂȚII, și LABILITĂȚII PSIHICE a unora nu urmare SCHIMBULUI DE PĂRERI făcut decent.
    .
    Și fiindcă DIVERSIUNEA și IMPOSTURA trebuie să aibă și ea un nume ei i s-ar putea spune generic ”Pushjkerie de Kârnat uman”. ”Pushjkerie de Kârnat uman”…SUFOCANTĂ care zilnic se LĂBĂRȚEAZĂ pe mai mult de 40 % din cuvintele postate pe blog. Cu clonele sale: :@carmen stan, @carmen bran, @cîrlig ion, @irigator vasile, @orange, @fadelegi, @jghf_dan, @fărădelegi (nenorociri fără numar) fărăsămădesleg @jghf_jgh , @nicolaescu emilia, f@ Samsonite Casandra, @prajină aurel(care, mai nou, vorbesc între ei fiind același individ)
    și …mai vechi:
    @Aleator manolea, Aligator manolea, @Ales al celor 15, @Alistar dan, @Andrei mircea, @Aurel_t, @ Caftitor vasilica, @Canibal dumitrascu, @Carditor viorel, @Carditorul de identitate, @Cavalerul ales, @Costel panait, @Costi cacanacheu, @Dan stancescu, @Defecator sorin, @Dinu mixer, @Flegma ilie, @Geo, @Gepigotul, @Ghonore de balsam, @Ionela dumitru, @Irina mihalache, @Jaques Yves Costel, @Joc de glezne, @karnat stan, @Maestrul absolut, @Maestrul perfect, @Marcus emil, @Marie manicurie, @Marinescu sandu, @MBW, @octavian ion, @ Petcu marian, @Paracetamol stan, @Parnos emil, @Renes descartes, @Smen, @Sodoma și gonorea, @Stan adrian, @Stan marius, @Stan și bran adrian, @Staroste si judecator, @Sudor autogen, @Suveran Mare Inspector General, @Unchi sapro san, @Vibratoru de serviciu,
    Ce se poate face? Nimic. De fapt i-am mai spus-o(și-o repet) unei clone de-a lui FAPTUL CĂ EL NU ESTE VINOVAT cum se vede mai jos.
    .
    ”Băi speriatule! Sper ca rândurile mele SĂ NU TE GĂSEASCĂ intr-o perioada de maximum al angoaselor prin care treci periodic pentru a înțelege ce-ți spun. Ție ti-au dat voie ăia cu Laptop in spital si ti-au mai slăbit și legăturile sa poti sa tastezi asemenea mizerii(@farasămădeslegi cum ”ți-ai tras” un ultim pseudonim) ? Eu, să știi(și-o spun la modul general) ca atunci cand multă lume este insultată de un nebun , chiar in perioada lui de “creatie”, de …maximum al “coerentei gramaticale” de a mâzgâli câteva fraze otrăvite, iau poziție …civică, ȘI NU ÎMPOTRIVA UNORA CA TINE care nu sunteti responsabili de a …”urla in noapte” …de-a surda(vezi ca nimeni nu –ti prea acordă nicio atentie !), ci acestor practici ale unor stabilimente de a lăsa liberi in a-si exprima opiniile, tuturor spitalizatilor care fac asemenea mizerii unora cautandu-si prozeliti pe diverse căi. Libertatea privind libera exprimare este limitata, din cate stiu, intr-o serie de unitati precum spitalele de nebuni sau puscării.
    Asta-I omul ! Am avut , poate 100 de conflicte cu personajul . Deloc prost dar ”brânză bună in burduf de câine” Și el vrea să plece cu astefel de metehne in Australia. I-am mai spus-o:
    ”La cei 42 de ani ai tăi și șomer cu vise de… viză in Australia te mai intreb o data: Ce-ai să faci tu in Australia, băi, dacă te ocupi cu așa prostii? Și te-ai supărat pe mine când îți spuneam (printre altele) (gemil says:October 16, 2013 at 6:14 pm: )
    ”Asa că , atentie ! acolo nu-i nici România, nici blogul lui Radu Tudor. Ai văzut cum punea problema fostul Prim Ministru, Kevin Rudd. NU cred ca acolo ti se permite sa faci mascări ca pe aici Nu te băga la prostii , la șmenuieli ! Mucles! Te aruncă ăia, altfel, de pe Eureka Skydeck 88 direct în… Yarra River de nu te vezi”

    .
    Părerea mea….
    Să auzim de bine! Și să-ți crești copilul, sănătos și… drept , într-o lume liberă de basism!
    @gemil

    • Vă scrie (pentru a nu exista niciun dubiu privind identitatea ) fostul @gemil ..fară ”r” . Sub acesl nume …”consacrat”, NU_SE_MAI_POATE _INTRA _Pe_BLOGUL_D-lui RADU TUDOR.!!!. Și mai trebuie să fie pentru toată lumea cât și pentru dvs. O CERTITUDINE, până astazi: Cel care a semnat pânâ mai ieri @gemil… ESTE…@gemil. și dacă aveți ceva de reproșat lui @gemil spuneți-o TRANȘANT cu ce-am greși față de dvs. și față de Nicoleta.(Citiți mai intâi și…GAFELE ”unora” care m-au cam scos din echilibrul firesc)
     S-auzim de bine!

    • @Stan Petru Paul,
     .
     Vezi cum ai stârnit cârnațul uman? Mai mult, o diaree cu nume noi@coman stefana, @Eduard și @Gelu -Reșița , azi și mai vechiulfărădelegi (România, fals în spasme). O să ai de furcă cu el! 😀
     Lasa-l așa să mustească in suc propriu până se usucă. Fă o pauză ! Poate ca ploșnita suge, suge(PLAGIAZĂ, PLAGIAZĂ) se umflă și crapă într-o bună zi 😀 . Nu vezi ca numai el, Ploșnița PLAGIATOARE e pe aici de vreo 2-3 luni in proporție de 30-40%? Până atunci ce să-i faci?! Pute. Deci băsist, firește. Da’ poate vine peste el inghețu’! Sau, dă peste el vreun câine comunitar înfometat. Mamă ce ofertă de PLAGIATORI!
     De fapt, el repeta ca o flașneta, ca un prost, niste texte mai vechi.Nimic spontan. Totu-i o plastografie ordinară după:

     @aligator manolea says:
     June 2, 2013 at 5:58 am
     și
     @flegma ilie says:
     September 22, 2013 at 4:34 pm
     .
     Deci, texte plagiate de la el spuse altora sau ție in iunie respectiv sept.a.c Asta-i omu'( dacă mai este UOM) Și cine-l apără de vreo dou[ luni, dând în mine? @nimabe, binențeles, prietena noastră.
     Gata!

    • da, sa sarbatorim continuitate in securitate:

     “Modificările aduse Codului de Procedură Fiscală și ordinul lansat de ministrul Chițoiu în dezbatere publică, pentru aprobarea Cartei contribuabililor nu reprezintă altceva decât Patriot Act. Statul, prin organul său administrativ, ANAF, sub pretextul combaterii marii evaziuni, are toate drepturile și puterile, inclusiv cele care, prin Constituție, țin de procurori și judecători, iar cetățeanul nu are decât formal drepturi, în realitate, nu poate decât să suporte rigorile unei legislații tiranice.

     Codul de Procedură Fiscală și Carta lansată de Chițoiu sunt neconstituționale, antieuropene și de natură să arunce România înapoi pe vremea zapciilor. ZIUAnews va demonstra, fără putință de tăgadă, că Daniel Chițoiu, vicepremier și ministru al Finanțelor, a creat un sistem care încurcă în mod deliberat termeni din ramuri diferite ale sistemului de drept românesc și care este de natură a nu respecta separația puterilor în stat, cu unicul scop de a nu permite contribuabilului român să beneficieze de drepturi fundamentale!

     Constituția, suprimată!

     Potrivit articolului 57 din Codul de Procedură Fiscală, privind cercetarea la fața locului, “în condițiile legii, organul fiscal poate efectua o cercetare la fața locului, întocmind în acest sens un proces-verbal. În caz de refuz, intrarea în domiciliul sau reședința persoanei fizice se face cu autorizarea instanței judecătorești competente, dispozițiile privind ordonanța președințială din codul de procedură civilă fiind aplicabile”. Același articol se regăsește și în Carta propusă de Chițoiu. Constituția României, prevede clar, la articolul 27, despre inviolabilitatea domiciliului, care sunt situațiile de excepție în care o autoritate poate beneficia de forța legii pentru a intra în domiciliul unei persoane. Excepțiile sunt de strictă interpretare și aplicare, iar carta lui Chițoiu și prevederile din Codul de Procedură Fiscală nu se încadrează în acestea! “Domiciliul și reședința sunt inviolabile. Nimeni nu poate pătrunde sau rămâne în domiciliul ori în reședința unei persoane fără învoirea acesteia. De la prevederile alineatului 1 se poate deroga prin LEGE pentru următoarele situații – executarea unui mandat de arestare sau a unei hotărâri judecătorești, înlăturarea unei primejdii privind viața, integritatea fizică sau bunurile unei persoane, apărarea securității naționale sau a ordinii publice, prevenirea răspândirii unei epidemii”.

     Acestea sunt, limitat și expres prevăzute, situațiile în care o autoritate a statului poate intra în domiciliul unei persoane. Prevederile din Carta lui Chițoiu sunt cu atât mai periculoase cu cât nu prevăd exact ce poate face organul fiscal odată intrat în locuința unei persoane, dacă are voie să ridice acte, ceea ce presupune deja o percheziție, sau dacă se poate doar uita prin casă, ambiguitatea lăsând loc la abuzuri imposibil de reparat. În acest moment, casa oricărui cetățean poate fi călcată cu ajutorul a două persoane: a judecătorului din penal, care dă autorizație de percheziție, și a oricărui judecător din civil, care dă o ordonanță președințială. Diferența este că judecătorii din penal care dau astfel de autorizații sunt, de regulă, președinții de instanțe sau anume desemnați de aceștia, iar ordonanțele președințiale sunt repartizate aleatoriu în sistemul ECRIS! Mai mult, în Codul de Procedură Fiscală se arată că organul fiscal are dreptul să fie însoțit de polițiști ori jandarmi pentru a intra în casa cetățeanului, confundând intenționat atribuțiile și statutul unui inspector fiscal cu cel al executorului judecătoresc care acționează pentru executarea unei hotărâri judecătorești!

     Accesul la Justiție, negat de Chițoiu

     Chițoiu a decis că organul fiscal are dreptul să constate decăderea din dreptul de a mai aduce probe! Cu alte cuvinte, se neagă inclusiv dreptul cetățeanului de a se apăra în instanță. Deși decăderea este o instituție a dreptului civil, și trebuie constată de judecător, ministrul Finanțelor a decis că orice inspector fiscal poate să o constate. În Codul de Procedură Fiscală se menționează, la fel ca și în Carta lui Chițoiu, că persoanele cercetate au la “dispoziție 60 de zile de la comunicarea avizului de verificare, sub sancțiunea decăderii, să prezinte documentele justificative în vederea clarificării situației fiscale personale”. Dacă organul fiscal este cel care constată decăderea din dreptul de a mai aduce documente justificative, asta înseamnă că documentele justificative – probele nu mai pot fi folosite de cetățean în instanță. Astfel, dreptul la un proces echitabil al oricărui cetățean este încălcat flagrant. Mai mult, în Carta lui Chițoiu se vorbește despre “amânarea verificării pe motive justificate”. Care sunt acelea, cine le stabilește și mai ales cine le apreciază, care este calea de atac împotriva deciziei de a socoti ca nejustificate motivele de amânare, nu sunt explicate. Din nou, ambiguitatea și arbitrariul vor da naștere la abuzuri. Totodată, modificările continue ale Codului Fiscal și ale celui de Procedură Fiscală determină imposibilitatea unei predictibilități a legii, în concordanță cu prevederile europene. Un alt exemplu de contradicție flagrantă poate fi găsit în prevederile Cartei lui Chițoiu, care o dată precizează că cetățeanul are dreptul să dea informații organului fiscal, pentru ca, după alte articole, să spună că de fapt este obligația acestuia să furnizeze ANAF-ului informații!

     De asemenea, articolul 65 din Codul de Procedură Fiscală prevede că cel care trebuie să demonstreze că declarațiile fiscale corespund realității este cetățeanul. Cu alte cuvinte, sarcina probei este întoarsă, iar ANAF nu are nicio obligație, decât să aștepte ca cetățeanul să depună toate eforturile, pe cheltuială proprie, pentru a convinge organul fiscal că este corect!

     Chițoiu a lansat în dezbatere publică așa-numita Carta a contribuabilului, un document plin de prevederi aberante, însă refuză să îl dezbată. Vicepremierul a fost sunat de reporterii ZIUAnews, pentru a răspunde unor întrebări legate de acest document, dar dezbaterea s-a oprit la secretara acestuia.”

    • Totu-i la tine PLAGIAT. Ți-am mai spus. Cuvintele nu sunt ale tale. Toată GÂNDIREA, tot APORTUL TAU = ZERO(nu @1 cum ți-ai mai zis). Când mai scrii, băi, ”pusjkerie de kârnat uman”, băi… fărăsămădesleg (rezultând că doar atunci când ți de dă voie la mâini să scrii) scrii numai prostii iritând pe toată lumea! Aici plagiezi pe… altcineva respectiv:
     ..
     adi says: July 5, 2013 at 2:13 pm articolul – “A fost cvorum pentru demitere. Basescu ramine presedinte” spunea același lucru Adinei in 5 Iulie:
     .
     ”Dupa cum ziceam, asta e o “galma” din legislatia romaneasca – faptul ca domiciliul depinde de un act (carte de identitate), nu de o stare de fapt (utilizarea adresei din CI ca domiciliu). Dar asta e legea si n-ai ce-i face – iar listele electorale permanente se fac pe baza domiciliului, deci oricine are CI valabila, are peste 18 ani (…)bla, bla, bla…”

    • ”repostez aici pentru domnul Antonescu ce i-am scris la o alta tema ca am inteles ca citeste forumul”…zici
     Greșit! Nu pentru dl. Antonescu REPOSTEZI ci pentru GEMIL, nu minți!
     .
     Iată și replica mea la mizeriile scrise mai sus referitoare la mine.
     .
     În primul rând nu realizez (am citit o data, și încă o data, ce-am scris acolo -November 12, 2013 at 9:42 pm) unde v-am jignit eu cu ceva.Probabil vă jignește simpla mea prezență aici și vă..…stânjenește . V-ați trezit peste noapte lider pe aici și o voce ca a mea care nu se supune rigorilor VOASTRE deranjează. Așa că dumitale, brusc , ți s-au întunecat mințile ca unui Capo di tutti capi și de la un comportament orișicăt… acceptabil ți-a cășunat pe mine mai, mai să-mi iei gâtu ca probabil lu Ponta sau Antonescu, de ce nu basescu. Nu știu ce te-a facut sau cine te-a pus să scrii așa mizerii? Vii și cu amenițări precum @gelu prietenul dvs. (alta sectie) de linșaj mediatic. (”De acum o sa va tot scriu pana va saturati de mine”)
     .
     Ce-mi spune Citizen?
     .
     ”Domnul Gemil, eu cred ca si PNL-ul si Antonescu fac parte din mafia aia securisto-etcetera cum ii spun unii pe aici”
     R. Eu nu cred asemenea prostii. Asta este părerea mea. Și dacă ziceți că credeți fiți corect și coerent și nu mai ziceți…„”cum îi spun unii pe aici” când o spuneți si dvs.
     .
     ”DOMUL ANTONESCU daca tot cititi si ma bucur ca cititi ca altfel nu aveti cum sa aflati parerea mea, ce i-am spus lui Gemil e ceea ce cred.
     R. INCOERENTĂ BINE PUSĂ IN EVIDENȚĂ. E perfect!
     .
     ”Si cum banuiesc eu ca SUNTEȚI TOȚI toti in cardasie desi nu pot demonstra”
     R Bănuiești? Tu, omule (dacă ești om) ai proprietatea cuvintelor când spui că TU BĂNUIEȘTI că SUNTEȚI TOȚI ÎN CÂRDĂȘIE. Care toți, (incluzându-mă și pe mine, binențeles)?
     Așa bănuiești tu , probabil de dincolo de gardul Spitalului Socola. Așa BĂNUIESC eu! Simpatic și eu , nu, cu bănuielile mele cu tot? Dumneata banuiești, eu bănuiesc, noi bănuim…
     .
     ”Și noi nu prea avem de unde alege”
     R. Care NOI? În numele CUI vorbești dumneata? Aaaa….daaaa, am înțeles! Întrebarea care vine de la sine ar fi: De când aveți voie VOI , CEI DIN PAVILION, cei de dincolo de gardul sus menționat să… alegeți. Și să și negociați? Din câte știu cei de ”acolo” NU AU DREPTUL SĂ ALEAGĂ.. Nici măcar ”cămașa cu mâneci lungi” nu aveți dreptul să o alegeți.
     .
     ” Oricum peste un an sunt alegeri cred ca putem negocia ceva pentru un vot”
     R.Chiar dacă vă alege cineva Sef de Pavilion cu cine vreți voi să negociați, la ce nivel, și ce anume să ”negociați”?
     .
     ”Eu nu va cer sa-l luati pe Basescu de gat si sa-l azvarliti in puscarie, ca spuneti ca nu se poate pe legile de astazi si oricum e treaba justitiei. Da ma asteptam sa faceti o contitutie noua si niste legi noi sa nu mai auzim ca nu se poate pe legile care le avem.”
     R. Cereți ce vreți și cui vreți dar nu mie ? Cui nu cereți,,, ”Eu nu va cer”?
     .
     ”De la Ponta nu ma mai astept sa faca ceva ca si-a vazut sacii in caruta”.
     R. Știam …Nici eu. Cum spuneam (și)mai sus.
     .
     Sunt doua posibilitati ori am dreptate cu cardasia intre partide si e clar ca nu VEȚI face mare lucru si nu VEȚI schimba mai nimic ori ma insel.
     .
     R Varianta a II-a . Vă înșelați , desigur.
     .
     Daca ma insel atunci ma astept sa urniti treburile cu legile in parlament.
     R. Și tu…. să mă aștepți pe mine. Așteaptă. Corect dar nu prea se vede. În primul rând ar trebui amendată legea Sănătății . Circulă prea mulți nebuni pe strazi iar in Ospicii ar trebui scos Internetul. Accesând acest mijloc modern de informare intră mulți de pe-acolo la bănuieli îi ETICHETEAZA CHIAR PE TOTI SECURIȘTI și ETCETERA și e și periculoși.
     .
     Și mai vii dumneata și ceri de pe poziția OMULUI SERIOS (SRI-os) ”daca FACEȚI treburile corect pe acolo prin parlament ca omul iese la vot daca vede ca e SERIOZITATE.
     .
     ”De acum o sa va tot scriu pana va saturati de mine”
     .
     PS. Tu, înțeleg (dar nu știam atunci peste ce.. cîhh am dat) l-ai desconspirat ”prin metode specifice” pe @gelu.Acum te faci că plouă , cu prietenul. Ahhaaaa?! Și tot tu vorbești de ”securiști și etcetera”. Ahaaaa?! Deci ”care pe care” ..hai? Vezi ce ușor pot să bănuiesc și eu …ceva? Și zici că ești și SRI-os.(Sau între civilii serioși)
     .
     Vezi ce nasol este să bănuiești, respectiv, să fii bănuit!
     Și să ți se pună aceeași bandă care te doare!
     .
     Tu te-ai gândit o clipă cum m-am șimțit eu la jignirile scrise de tine mai sus? Pen’ce?

  • O, nu, s-o lasam sa se zbata, face parte din grupul ” noi suntem destepti frumosi si atoatecunoscatori, fiindca am plecat in strainezia!”! Se subintelege ca noi, cei ramasi, suntem niste papuasi, lenesi, fraieri, nededati cu ale democratiei! Veniti inapoi, vitejilor, nu va mai sumetiti din tarile calde unde sunteti platiti in euro si unde profitati de sisteme si de o civilizatie la care n-ati pus umarul, n-ati participat si habar nu aveti cum functioneaza si de ce! Nu ne mai injurati de dupa usa baii, unde va satisfaceti nasturasii, veniti acasa, iesiti in piete si aratati-ve fetele, faceti-va auzite vocile, lasati-va fotografiati de securitate, luptati si invingeti, ca de lectii lase si perverse pe net suntem satui!

   • Iesti mult prea ultraconceptual. Anticonceptional am vrut sa zic. Ai fost mascat.

   • cum naiba Ioana Base a luat un asemenea credit? noi, bizonii, adica cetatenii obisnuiti, cu obligatia de a plati taxe si impozite, dar fara drepturi, gratie “democratiei”, avem mari probleme sa luam pe 10 ani un credit de 30 000 ron pe 10 ani.

    am si eu o curiozitate, fara legatura cu postarea dvs. : parlamentarii vor numere secrete la mobilele pe care tot noi, bizonii, le platim.

    cum naiba, eu, cetatean, care imi platesc mobilul personal, nu am acelasi drept?
    ma trezesc cu telefoane si sms-uri in campaniile electorale sau de la diverse corporatii, diverse campanii publicitare????!!!!!!!!!!!!!

    si daca parlamentarul X de CT are numarul secret, cum iau legatura cu el alegatorii care l-au votat?

    am crezut ca voi scapa de dictatura PDL votind cu USL.
    am surpriza neplacuta sa vad ca tot in dictatura traim.
    cu Rosia Montana, cu gaze de sist, cu miile de servicii secrete, cu toti gusatii politici, care se mai dau si “oameni de afaceri”

   • Iti dau o replica in numele Romanilor “destepti, frumosi si a totcunoscatorilor fiindca au plecat in strainezia”.
    N-o sa crezi dar sunt multi si frumosi si destepti si cunoscatori.
    Este la fel de adevarat ca multi din cei ramasi aici sint si sa comporta ca niste papuasi, lenesi, si fraieri.
    Cit despre democratie, las-o balta, multi ramasi pe aici “loviti” de democratie ca de un tren, confonda democratia cu idea de “Asa vor muschii mei”. Romanii plecati in “Strainesia” (Frumosi, destepti, etc. etc.) au trimis in tara carute de euro, cind vin sau mai stau prin tara lasa bani pe piata.
    Romani plecati si stabiliti afara pun si ei umarul la civilizatia la care adera si o sprijina, platesc taxe, respecta legia.
    Nu se se fac usor bani afara doar daca nu te duci la furat, cersit,etc.etc.
    Paradoxal fac mai usor bani ” baieti destepti” ramasi pe aici, dupa ce ne-am chinuit sa ne construim o existenta demna afara, tu ai tupeul si insolenta sa ne chemi PE NOI in piata, sa ne aratam fata, cu alte cuvinte sa va facem noi o revolutie culturala (revizuire la cap) si nu numai culturala, sa ne batem noi pentru multi smecheri si trindavi.
    Stii ce, o sa aveti doar drepturile pentru care stitii sa luptati.
    Nu te ingrijora pentru noi din afara, am inteles prea bine cum se ia puterea cum se foloseste puterea, cum se abuza de putere.
    Mi-e lehamite de provincial cu mintea imbicsita! In rest sanatete si minte cu ‘carul.

  • Tare mie mie că numa când o face plopu pere și răchita micșunele.Și poate nici atunci

   • Sa ne uitam la Ungaria ca e mai aproape: Orban nu tine cont nici de indicatiile FMI si nici de cele ale UE si ce a patit?Nimic a primit in continuare fonduri din ambele parti citate.Doar noi in frunte cu Ponta ii pupam in fund.Pacat ca suntem asa lasi.Mie personal a inceput sa-mi fie rusine ca sunt roman

    • Bine zici omule. Dar, dar, ce sa faci cu astia de pe aici? E greu cu gravitatia. Nu mai baga din astea cu FMI pe-aici, ca te iau astia la injuraturi direct, ca la cat de inteligenti sunt, iti dai seama ce inteleg! ‘Traiti!

   • Sunt citeva intrebari destul de dure:
    1.,,Presedintele Basescu a mers marti la cea de-a 2-a editie a Conferintei privind OCUPAREA Tinerilor”in Franta,OCUPAREA’tinerilor ce inseamna?,tinerii sunt un teren viran,un şant,o canalizare,o groapa,o prapastie,un morman de gunoaie,un imobil,o padure,o mentalitate?,sau e vorba de ocupatia tinerilor(studii,locuri de munca,educatie,invatamint,sanatate,…)?
    2.Indiferent daca s-ar face sau nu ancheta,vinovati nu se vor gasi,justitia imbina buna credinta cu amiabilitatea si va da cistig,chiar daca e cineva vinovat.ce parere aveti?
    3.Nu e normal,daca toti isi voteaza tot felul de bonificatii,sa profite si de gratuitatile ce le revin dupa ce isi termina mandatele(suntem prea naivi sa credem ca nu va fi asa),e real?
    4.Am scris ca vor fi mult mai multe porcarii ascunse si ca nu vad viitorul pozitiv al acestei natii,deja sunt la inceputul cerintelor personale:masini noi(multe s-au impinzit in tara la vinzare de cind erau noi,acum citiva ani),mai multe telefoane,numerele la secret,s-au distantat din toate punctele de vedere de popor(ei in lux sau prin aer si noi prin noroiul lor),o sa ajungem sa ne inchinam la ei ca la icoane ,,spurcate”,o sa faca tot posibilul sa fie cit mai multi in parlament si pe linga,incit nu o sa mai poti respira(o sa ne fie sila reala sa ne mai uitam la tv cind apar),deja au pus tara pe butuci de 23 de ani de zile,acum o cara pe bucati cu ajutorul colilor de hirtie A4,tablete,telefoane,ca doar au urlat in gura mare,,achizitionam calculatoare,sa nu mai taiem padurile”,daca limba sau gura ar avea ţepi,ar amuţi,sau capul prin filet,la o adiere a vintului,s-ar duce in neant,ce parere aveti?

  • Eu prezic faptul ca va fi un semn celest atunci cand vom scapa de sleahta asta de politruci de extrema dreapta, iar acela va fi atunci cand o sa vezi porci zburand…

 2. Cum de nu s-o fi gândit la asta domnul Marian Avramescu,cel care face carcaturi la subecti? 😀

 3. EXPLOATARE – EXPLOATARE – EXPLOATARE ca poate inteleg si timpitii care cred ca nu-i afecteaza daca stau in case ca boii
  “Guvernul Victor Ponta a aprobat acordul de EXPLOATARE al gazelor de șist
  Exploatarea gazelor de şist a ajuns la Băile Felix şi 1 Mai
  Vineri, 22 noiembrie a.c., a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea Guvernului Victor Ponta privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp.
  Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix
  East West Petroleum Corp. este o obscură companie canadiană cu operațiuni în SUA, India, Noua Zeelandă și Maroc (detalii aici).
  ”Hotărârea Nr.887 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp
  ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
  ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013
  În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
  Articolul 1
  Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre._____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.
  Articolul 2
  Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I. PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA”
  (detalii pe legex.ro)
  În luna decembrie 2012 Guvernul Victor Ponta a adoptat hotărârea privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 2 Tria, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale si EAST WEST PETROLEUM CORP (detalii aici)
  Guvernul a aprobat concesiunea pentru exploatare la Biled și Periam unei firme canadiene
  Guvernul Victor Ponta a emis în data de 14 noiembrie a.c. două hotărâri prin care aprobă concesiunea pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled și EX – 7 Periam firmei canadiene East West Petroleum Corp în vederea explorării și exploatării gazelor de șist.
  Canadienii de la East West Petroleum Corp au obținut concesiunea și pentru perimetrul EX – 3 Băile Felix.
  Redau mai jos cele două hotărâri ale Guvernului Victor Ponta publicate în Monitoriul Oficial în data de 22 noiembrie a.c.:
  ”Hotărârea Nr.885 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp
  ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
  ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013
  În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
  Articolul 1
  Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.
  Articolul 2
  Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”
  (detalii pe legex.ro)
  ”Hotărârea Nr.886 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp
  ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
  ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013
  În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
  Articolul 1
  Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.______*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.
  Articolul 2
  Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA””

  • ai perfecta dreptate,dar cine sa dreaga toate cele semnalate daca nu noi,si dupa cum se vede nu suntem in stare sa facem asa ceva si ne complacem in acest rahat,oricum suntem pe cale de disparitie,dupa recensamant s-a constatat ca mai suntem cca19 milioane si politicienii nostri tot zic de 22 de mil.cu toate ca de mult nu mai suntem atat,dar lor le convine sa spuna ca suntem atatia ca sa aiba cat mai multe locuri in parlament pt.ca vor sa reprezinte si mortii acolo.De asta nimic nu merge bine in aceasta tara pt.ca este multa minciuna,multa mizerie si mult c…mananca politicienii si acolitii lor.Si apropo de ce ati spus ca nimeni nu iese atunci cand vin cei de la FMI-BM si CE sa negocieze cu noi,ca sa protesteze,nu ies pt.ca nimeni nu discuta ceea ce ati spus si ce a spus d-nul Serbanescu si lumea ea de buna ce spun pe la tv.-nile obidente care pt.bani ii pupa in c.. ,pe cei care sunt la putere si ii sustin pe fata.Eu as propune ca noi toti ce ne platim taxele si impozitele la stat sa nu mai facem acest lucru pt.ca statul nu face nimic pt.noi si atunci sa vedem ce vor face,ca acum zic ca nu pot face nimic impotriva evazionistilor,daca nu pot sa faca nimic hai oameni buni sa vedem ce vor face impotriva tuturor.Uite cel mai bun exemplu ar fi ca incepand cu 1 IAN.2014 nimeni sa nu mai plateasca statului nimic si sa vedem ce va face acest stat impotent,care stie doar sa stea capra la inaltele asa zise porti(au ajuns inalte porti datorita unora ca cei din tara noastra,care stau plecati si ii pupa in c…),ce ziceti incercam aceasta forma de protest!

 4. Vă scrie (pentru a nu exista niciun dubiu privind identitatea ) fostul @gemil ..fară ”r” . Sub acesl nume …”consacrat”, NU_SE_MAI_POATE _INTRA _Pe_BLOGUL_D-lui RADU TUDOR.!!!. Și mai trebuie să fie pentru toată lumea cât și pentru dvs. O CERTITUDINE, până astazi: Cel care a semnat pânâ mai ieri @gemil… ESTE…@gemil. și dacă aveți ceva de reproșat lui @gemil spuneți-o TRANȘANT cu ce-am greși față de dvs. și față de Nicoleta.(Citiți mai intâi și…GAFELE ”unora” care m-au cam scos din echilibrul firesc)
  S-auzim de bine!

  • Bai @germil: Tu de ce nu te-ai gandit sa scoti un compendiu de citate? Chiar ai talent. Acum este chiar foarte simplu, chiar tu o demonstrezi, bagi mai intai o propozitie in motor de cautare si dupa aia dai cu copy / paste, ultima faza dovedind ca a priceput-o chiar pana si premierul Victor Ponta. Adica, nu e pacat sa te pierzi?! Ai fost real talent. Max.

  • repostez aici pentru domnul Antonescu ce i-am scris la o alta tema ca am inteles ca citeste forumul.

   DOMUL ANTONESCU daca tot cititi si ma bucur ca cititi ca altfel nu aveti cum sa aflati parerea mea, ce i-am spus lui Gemil e ceea ce cred. Si cum banuiesc eu ca sunteti toti in cardasie desi nu pot demonstra si noi nu prea avem de unde alege si oricum peste un an sunt alegeri cred ca putem negocia ceva pentru un vot. Si mai cred ca toti de pe aici ar trebui sa ceara ceva pentru un vot. Greseala romanului e ca voteaza primisiunile unora care de-a lungul timpului au dovedit ca nu se tin de promisiuni.

   Eu nu va cer sa-l luati pe Basescu de gat si sa-l azvarliti in puscarie, ca spuneti ca nu se poate pe legile de astazi si oricum e treaba justitiei. Da ma asteptam sa faceti o contitutie noua si niste legi noi sa nu mai auzim ca nu se poate pe legile care le avem.

   De la Ponta nu ma mai astept sa faca ceva ca si-a vazut sacii in caruta.

   Sunt doua posibilitati ori am dreptate cu cardasia intre partide si e clar ca nu veti face mare lucru si nu veti schimba mai nimic ori ma insel.

   Daca ma insel atunci ma astept sa urniti treburile cu legile in parlament. Constitutia e in pom nu vad de ce s-a amanat, daca era o Constitutie dreapta iesea omul la vot cum a iesit sa cada Basescu vara trecuta. Treaba aia cu cvorumul de 50 % pica daca faceti treburile corect pe acolo prin parlament ca omul iese la vot daca vede ca e seriozitate.

   De acum o sa va tot scriu pana va saturati de mine.

 5. Apropo de ce nu se discuta in presa romana : http://www.theguardian.com/environment/2013/dec/05/protesters-chevron-shale-gas-fracking-romania

  citez “At 4am on Monday the Romanian gendarmerie [paramilitary police force] moved in to secure the way for Chevron’s trucks. In a scene that resembled a military operation, they occupied the village, blocking all access points with riot police vans and preventing anyone from leaving or entering for over 24 hours.”

  Si ar mai fi un citat: “With no journalists allowed entry at the time, details are vague.”

  Concluzie in presa (de prestigiu) straina: operatiunea jandarmeriei se aseamana cu o operatiunea militara (indreptata impotriva civililor) – colac peste pupaza au facut britanicii ce n-a facut presa romana – au cerut un punct de vedere al Chevron …

  • Un grup de membrii ai Parlamentului European a cerut autorităţiilor poloneze să examineze impactul explorării şi exploatării gazelor de şist asupra consumului de apă.

   Fiecare puţ de explorare foloseşte aproximativ 20 000m cubi de apă, a spus Ministrul de mediu unei delegaţii de la comitetul parlamentar de petiţii în mai. Circa 50 de puţuri de explorare sunt în funcţionare, reprezentând 1% din consumul naţional de apă. Autorităţiile poloneze pot subestima grav cantitatea de apă necesară, au susţinut MPE într-un raport publicat săptămâna trecută. În Polonia, a fost acordat un număr total de 108 licenţe de explorare, niciuneia fiindu-i încă permisă extracţia comercială. Membrii Parlamentului European au amintit un studiu din 2011 făcut de Centrul European pentru Consum şi Producţie Durabilă care susţinea că Polonia are puţine resurse de apă.

   Persoanele care au cerut o investigare parlamentară susţin că regiunile cu cantităţi mari de gaze de şist, cum sunt Wielkopolska, Mazowosze şi Lublin, suferă deja de lipsă de apă.

   Cu toate acestea, oficialii polonezi au spus delegaţiei parlamentare că, la un puţ de explorare din Łebień, cantităţi mari de apă au fost colectate pe parcursul a câteva luni, ceea ce înseamnă că nu a fost nicio descreştere a cantităţii de apă subterană. Pentru a trage apă de suprafaţă sau de subteran, companiile trebuie să obţină un permis şi să plătească taxe.

   Separat, membrii Parlamentului European au spus că problema emisiilor de dioxid de carbon nu a fost pe întreg examinată în studiile poloneze ce susţin planurile de exploatare a gazelor de şist.

   Un studiu de anul trecut al Comisiei Europene a descoperit că emisiile de la generarea de electricitate pe baza gazelor de şist erau cu 4-8% mai mari decât în cazul gazului convenţional folosit în Europa, au menţionat Membrii Parlamentului European. De asemenea, studiul din 2012 a descoperit că emisille de la generarea electricităţii pe baza gazelor de şist erau cu 41-49% mai mici decât cele de la cărbuni.

   Concluziile delegaţiei privind problemele de mediu legate de gazele de şist în Polonia au fost diluate în urma obiecţiilor unor parlamentari europeni polonezi din zona grupurilor politice de dreapta, susţine o sursă.

   Din această cauză, raportul finalizat nu trage concluzii legate de implementarea directivei poloneze de evaluare a impactului asupra mediului. În iulie, guvernul a adoptat noi legi care scutesc efectiv toate puţurile de explorare. Anul viitor, Ministrul polonez al mediului va prezenta raportul cu privire la 7 proiecte de monitorizare a puţurilor de explorare a gazelor de şist.”

   http://www.endseurope.com/33807/meps-probe-water-use-impact-of-polish-shale-gas

  • “Întrunire cu scântei vineri dimineaţă la Chirnogeni, unde Prospecţiuni SA – firma angajată de Chevron – a fost întâmpinat cu opoziţie fermă din partea proprietarilor de terenuri, care susţin că prospecţiunile au loc abuziv, fără notificări sau despăgubiri. Vicepreşedintele companiei SC Prospecţiuni SA, Mihai Mitroi, care operează servicii în beneficiul Chevron, susţine că întâmpină erori procedurale şi astfel se explică amplasarea ţăruşilor pe terenurile proprietarilor care nu şi-au dat acordul. Este şi cazul Mariei Vlad, care l-a luat la 11 metri pe Mitroi, acuzând compania că nu informează corect cetăţenii, apelează la abuzuri în zonă şi este părtaşă cu Chevron, specializată în concerte, mese cu mici şi bere, pentru a-i convinge pe locuitori să accepte ceea ce, în opinia ei, este un grav atentat la adresa proprietăţii private şi nu numai. Mitroi susţine că toată această poveste este o confuzie de nume şi că întâmpină dificultăţi în a înţelege pe cine să despăgubească, de fapt: pe proprietari sau pe arendaşi? Pe de altă parte, Mitroi a invitat mass-media într-o şedinţă de lucru, explicând de ce nu există riscuri privind cutremurele, mediul sau fauna din zonă.

   Maria Vlad a intrat fulgerător la biblioteca din localitatea Chirnogeni, unde se desfăşurau discuţiile cu reprezentanţii firmei Prospecţiuni SA, şi a acuzat că se încalcă dreptul la proprietate:

   Trebuia făcut referendum, pentru că păşunile nu sunt nici ale primarului sau vicelui şi nici ale consiliului local, ci sunt ale locuitorilor. Şi, totuşi, aţi intrat. Şi la Plopeni şi la Chirnogeni şi la Credinţa, unde am fost eu primar. Trebuie să apăr interesele locuitorilor. Trebuie să ne explicaţi mult mai bine. Ce se va întâmpla dacă veţi găsi gaze aici? Cum ne asiguraţi că nu vor fi cutremure, aşa cum se aude? Cum ne asiguraţi că nu va fi afectată pânza freatică? Dumneavoastră aţi făcut o şedinţă abuzivă. Nu aţi anunţat proprietarii şi aţi intrat pe terenurile lor. Probabil aţi depistat locurile unde să amplasaţi sondele şi mergeţi în continuare, fără nici un deranj. S-a auzit ceva vag de această societate. Eu nu am dat terenul în arendă. Ce să ne înţelegem? Eu nu vreau! Nu intru în casa nimănui şi trebuia să vorbim de la început. Pe ce suprafaţă se intră, ce despăgubiri sunt, data când se intră sau când se iese? Aţi dat un număr de telefon şi n-aţi mai venit. Pe data de 13 octombrie, am trimis un tractor să-mi are şi mie şi mi-a venit tractoristul şi mi-a zis că sunt ţăruşi şi că îi e frică să intre. Era duminică. Am venit luni la Primărie şi am vorbit cu viceprimarul, care mi-a spus că nu ştie de societate. Cum e posibil ca un viceprimar să răspundă aşa? Aşa că m-am dus la Poliţie, unde am depus plângere penală, pentru că s-a intrat acolo fără acordul meu”

 6. Firma romcontrol, iata de unde are bani vass andreea paul pentru pagini sponsorizate pe facebook ca sa polueze spatiul virtual. Iar cand o intrebi ceva de bun simt, te baneaza. Multa nesimtire la basistii astia.

  • El Guerrillero Heroico a trecut la atac. Nici nu s-a finalizat bine comisia Rosia Montana asa ca este timpul pentru una si mai nobila. Tinta clara este DNA cu bataie la Basescu. Retrocedarile din Ardeal reprezinta doar un pretext.
   I-auziti ce declara el din opozitie:
   http://www.youtube.com/watch?v=IqGZbuUtNtc
   Cu ocazia asta isi rezolva si rafuiala personala cu procurorul Papici, ca prea multe victime a facut in PSD. Nastase a fost condamnat mai degraba cu ajutorul lui Ponta si Grajdan, telefonul de la 5 dimineata a fost edificator. Cat despre personajul grotesc Voicu si reteaua lui mafiota mi se face scarba numai cand ma gandesc. I-a mai fost deconspirata si reteaua “curentul si motorul” Sampetru – Balan – Vlad – Barbalata.

   Daca guvernarea “asta are, asta n-are, asta e castigatoare” i-a iritat pe multi, negocierile cu FMI sunt aducatoare de biruri grele in lipsa incasarilor bugetare previzionate, de ce n-ar furniza niste circ ieftin in Parlament? Poate trecem cu vederea si efectele reale ale descentralizarii.

  • @Stan Petru Paul
   .
   Domnule,
   .
   După cum era de așteptat acest INDIVID INFECT văd că vorbește mai sus cu texte de-ale mele și cu nume apropiate mie(anagramate). Vă spun dvs. : nickname-ul @gemil, a fost SINGURUL până în November 28, 2013 at 4:32 pm si, mai nou ULTIMUL cel cu nickname-ul @fostul germil uselistul, care privește strict persoana mea. Restul sunt (vorba lui Mircea Badea)…ABJECȚII SCRISE DE ACEST BONAV MINTAL, NU PROST, DAR TICĂLOS DE ODIOS CARE O SA VĂ OTRAVEASCĂ VIAȚA PE ACEST BLOG (până l-or arunca australienii dacă dreacu ajunge nenorocitu ăsta în Australia ,cum se tot laudă ȘOMERUL-TITRAT (care așteaptă slujbă tot la STAT) cum spuneam …”de pe Eureka Skydeck 88 direct în… Yarra River” .
   Am explicat în alte commment-uri că nu mi s-a mai permis accesul pe blog sub nickname-ul @gemil, habar n-am din ce motive(vezi primul articol al lui RT din 2011) in care ceream explicați de ce se întâmplă acest lucru)
   Din acest moment încetez orice polemică cu ORICINE, întrucât produc noi și noi REPLICI de-ale MONSTRULUI IMPOSTOR-PLAGIATOR-COMPILATOR cu texte proprii ale mele PLAGIATE sau nume apropiate mie anagramate care conțin ori gemil ori germil care au legatură cu textele mele. Dacă neobrazatul l-a PLAGIAT și pe dl. Radu Tudor este posibil ORICE aici. Chiar gata. Să vezi bucurie pe nebun! Se –nbată de-o să dea în gropi! După care … Da’ nu mă mai interesează. ” Maurul si-a facut datoria , maurul poate sa moara!” Ș-așa, astazi, implinesc ”egzact” 2 ani de postat ”prostii” (după unii). Văd că și pe rivalul @dan la ANIHILAT. M-a infrânt SISTEMUL.(medical). De ce Sistemul medical? Pentrui că dacă ăia din Spitalul 9 ar fi interzis unuia ca el să mai butoneze pe Laptop dezlegându-i din când în când și mâinile din cămașa de forță, altfel arăta blogul la ora aceasta. Așa…? Ajunge.

   • N-am putea modifica putin desenul sa facem tarcul mai inalt cat sa-l acopere,asa ar arata ca intr-o cusca potrivita pentru “marimea” lui bashica si un biberon cu ceva lichide gradate?!!
    Daca vrei bistari sa iei,
    De la cec si pe daibogi,
    In 5 zile iti vor da,
    O tarla…ce pana mea.
    ghetea e bancher cu pile,
    Da dobanda cum ii vine,
    Doar un telefon sa dai,
    Si tarlaua poti s-o ai!!!

   • Salut, gemil,
    ar fi pacat sa nu mai scrii aici din cauza unui karnat. Se vede diferenta intre textele tale si cele ale tulburatului. Poate ca dl Radu Tudor ar trebui sa faca ceva in sensul asta, pentru ca intr-adevar, karnatul polueaza destul de rau pe aici.

 7. N-am putea modifica putin desenul sa facem tarcul mai inalt cat sa-l acopere,asa ar arata ca intr-o cusca potrivita pentru “marimea” lui bashica si un biberon cu ceva lichide gradate?!!
  Daca vrei bistari sa iei,
  De la cec si pe daibogi,
  In 5 zile iti vor da,
  O tarla…ce pana mea.
  ghetea e bancher cu pile,
  Da dobanda cum ii vine,
  Doar un telefon sa dai,
  Si tarlaua poti s-o ai!!!

 8. BUNĂ OFERTĂ DE LA Compania Excrocheriilor Controlate…“Maaama, ce oferta la CEC !”, DAR MAI BUNĂ AR FI OFERTA PENTRU CEI DE LA CEC, CĂTRE ANGAJAŢII CARE AU SEMNAT ACTE. AMINTINDU – NE CĂ PÎNĂ IN 1989 MAJORITATEA CETĂŢENILOR AU AVUT CEL PUŢIN UN CARNET DE CEC CU DOBÎNDĂ ŞI CÎŞTIG, PE UN CARNET ERA OBLIGATORIU MINIMUL DE 25 DE LEI(suma minimă pentru deţinerea unui carnet CEC). ÎNCEPÎND CU 1990 ACELE CARNETE CEC AU FOST INVALIDATE, DECI, NE MAI FIIND VALABILE, NU NI S-AU ÎNAPOIAT SUMELE INSCRISE ÎN CARNETE PLUS DOBÎNZILE AFERENTE, AM FOST PRĂDUIŢI DE CEC FĂRĂ NICIO JUSTIFICARE LEGALĂ, SAU ANCHETĂ JURIDICĂ. MAI MULT, DIN ANII 1990 L-AM VĂZUT PE ŞEFUL CEC ACTUAL(eu nu aveam de unde şti despre consilii sau comitete, nu era public şi trăiam cu impresia că GHEŢEA este şeful BRD şi peste toate băncile), IEŞIND DESTUL DE DES ŞI LUÎNDU-LE APĂRAREA BĂNCILOR BRD, LA CARE BANCĂ, AVEAM ÎMPRUMUT PRIN 2001-2002 ŞI NU S-A ACHITAT DE CONTRACTUL SEMNAT ÎNTRE PĂRŢI, CRED CĂ DIN 2005-2006, RESPECTIVA SUCURSALĂ S-A DESFIINŢAT, ANGAJAŢII I-AM VAZUT LA ALTE BĂNCI(după 4-5 ani de la închiderea sucursalei-dovada neseriozităţii).
  MĂ ÎNTREB, UNDE SUNT BANII DEPUŞI PÎNĂ ÎN 1990 LA CEC DE POPULAŢIE, PRIN CARNETE CEC, PENTRU CUMPĂRAREA DE MAŞINI, PENTRU ECONOMII PERSONALE(o persoană avea dreptul să deţină cite carnete dorea, condiţia era, suma minimă de 25 de lei la primirea carnetului CEC şi maximul sumei era prevăzut în legea 18)??? NICI NU AFLASEŢI CONDIŢIILE DE ÎMPRUMUT ALE CEC ŞI V-AM SPUS CĂ VA SCHIMBA MULTE DIN CONDIŢIILE DE ACORDARE , SAU, MĂRESTE COEFICIENTUL LUNAR DE LUCRU CU CARDURILE PENSIONARILOR(SUBVENŢII PENTRU PĂMINT, RECOLTE, ANIMALE), ACUM S-A DAT LIBER, PRIN LEGE, LA ,,ALUNGAREA PROPRIETARILOR ŞI ÎNLOCUIREA CU MOŞIERII ROMÂNI SAU STRĂINI”, e dur comentariul, dar e realitate RADU !

  • Nu cred ca se va intampla ceva rau pentru fam. basistului. De ce? Foarte simplu. Din 1990 si pana azi, acesti “baieti” s-au rotit, pe rand, la putere. Astfel, ei au un fel de acord tacit, care spune ca nu trebuie sa se ancheteze, stiind ca peste un timp va veni timpul actualilor parlamentari/guvernanti sa fie in opozitie. E un fel de frectie comisia asta. Asta si pentru ca parlamentul a avut pana acum n-spe mii de ocazii sa il ancheteze pe basescu si ai lui, si nu au facut-o! Sa ne amintim, nu mai tarziu de vara anului 2012, cand USLisiti nu au reusit sa faca NIMIC, desi aveau in spate 7,4 milioane de voturi. Au venit cu idiotenia aia, cum ca Europa nu le-a permis; asta ma face sa ii dau dreptate dnului Serbanescu cand zice, pe buna dreptate, ca Romania nu e privita de UE ca un stat cu depline drepturi, ci suntem tolerati, si noi trebuie sa fim umili pt ca ne-au “scos in lume” prin faptul ca ne-au acceptat la masa lor. Revenind, probabil, vor mai iesi la iveala cateva lucruri ordinare facute de basescu, dar pe care practic toti le banuim, doar ca nu sunt confirmate de “institutiile statului”. , Dar de scapat, basescu va scapa, fie pentru ca aceasta comisie va cauta si nu va gasi nimic, si/sau basescu va fi “spalat” de parchet, dna etc. Si culmea e ca principalii vinovati sunt cele 7,4 milioane + acele 5 milioane care l-au reconfirmat in funtie pe acest autodeclarat “varf” in ale marinaritului.

 9. E INSTINCT DE SUPRAVIETUIRE LA PUNGESTI NU ECOLOGISM-ANARHIST INCEARCA MAIOR SA DETURNEZE PROTESTELE LEGITIME

 10. KOVESI ESTE ALEASA LUI PONTA PENTRU LINISTEA LUI BASESCU

  din pacate jocul e urmatorul : Ponta si Basescu se relegitimeaza reciproc ! Ponta la relegitimat prin coabitare iar acum basescu vrea sa-i refaca coabitacului imaginea de anti-basist .

  La prezidentiasle si europarlamentare PSD va fi acuzat de blat cu Basescu , koabitare , procurori basisti precum kovesi , chevron , rmgc … toate placerile lui Basescu . Acest pseudo-conflict cu basescu este doar o noua vrajeala de genul : Jos Basescu b! sau Dreptate pana la capat !

  • Cei care s-au văzut nevoiţi să-şi vândă locuinţele unor familii de romi povesteau că, în miez de noapte, se trezeau cu bătăi în uşă, cu inundaţii în casă sau chiar cu excremente pe uşa de la intrarea în locuinţă, iar în unele cazuri erau ameninţaţi sau îmbrânciţi.
   Presa locală a relatat deseori despre Ionelaş Cârpaci şi Vişinel Stancu ca fiind conducătorii unor clanuri de romi care s-au îmbogăţit în timpul administraţiei fostului primar al Timişoarei Ghorghe Ciuhandu, al cărui nume a fost asociat cu clanurile de romi care au acaparat mai multe străzi din centrul oraşului, în urma unor retrocedări.
   Contactat de corespondentul MEDIAFAX, fostul primar al Timişoarei Gheorghe Ciuhandu a spus că de-a lungul anilor a făcut anchete interne în Primărie, având plângeri că unii funcţionari i-au ajutat pe romi să intre în proprietatea unor imobile istorice, dar că nu a obţinut niciodată suficiente dovezi pentru a-i sancţiona.
   Ciuhandu acuză că “foarte multe falsuri” în acte au fost făcute de funcţionarii de la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, cu complicitatea unor notari sau avocaţi care au lucrat “mână în mână”.
   “Au fost hotărâri judecătoreşti prin care s-au retrocedat imobile către foştii proprietari şi ăştia au vândut mai departe romilor. Instanţele nu aveau cum să retrocedeze direct familiilor de romi pentru că acestea nu aveau proprietăţi. Majoritatea cazurilor au ajuns, în final, la romi şi ei s-au intabulat. Primăria Timişoara a apărat interesele statului, mai ales în cazul spitalelor, fiind instituţii publice şi cu un regim mai special. Proprietarii, neprimindu-le imediat, intrau pe cale judecătorească în instanţe şi le câştigau. În situaţiile de acest gen, noi eram chiriaşi. Aceeaşi situaţie era la fostul Spital de Oncologie, care a fost retrocedat fostului proprietar, care apoi a vândut clădirea unei familii de romi. Eu cred, şi aceasta este părerea mea personală, că au lucrat mână în mână diverşi: notari, avocaţi, instanţe”, afirmă fostul primar.
   Gheorghe Ciuhandu mai spune că a fost ameninţat de familiile de romi pe care le-a “deranjat” atunci când era la conducerea Primăriei Timişoara.
   “M-au ameninţat în fel şi chip pentru că le-am demolat case. Construiau fără autorizaţie şi erau în flagrantă încălcare a legii, dar acolo unde instanţa a decis nu prea am avut ce face. Îmi amintesc că mi-au pus la telefon, noaptea, să îmi cânte Prohodul şi apoi mă întrebau ?ţi-e bine, mai trăieşti? Când m-am dus la Parchet şi am spus, mi-au zis să depun în scris”, a adăugat Ciuhandu.
   Fostul prefect de Timiş Ovidiu Drăgănescu: “Nici Primăria şi nici instanţele nu au verificat procurile cu care romii veneau să îşi revendice casele”. Şi fostul prefect de Timiş Ovidiu Drăgănescu spune că a încercat să stopeze fenomenul, dar că nu a primit sprijin.
   “Nici eu nu bănuiam că sunt chiar atâtea proprietăţi, că trec de sută per clan, e stupefiant, mai ales că majoritatea nu sunt apartamente de blocuri necăjite, ci toate sunt proprietăţi din zona istorică, zonele protejate ale Timişoarei, în care locuiau vârfurile intelectualităţii oraşului, profesori, medici. Cu atât mai grav e că aceste sute de proprietăţi înseamnă sute de destine izgonite din propriile case, sute de acte de şantaj ori violenţă şi sute de eşecuri ale statului de a interveni prin instituţiile sale. Eu am încercat şi, din păcate, am fost singurul, o spun fără aroganţă, pentru că nu m-a ajutat nimeni, am fost singurul care a încercat să tragă un semnal de alarmă”, a declarat Drăgănescu.
   El spune că unele instituţii nu au verificat cu atenţie actele cu care romii veneau să îşi revendice proprietăţile.
   “Am conştientizat la nivelul instituţiilor că în acest oraş Codul Penal este încălcat pe jumătate. După plecarea mea, au apărut doar câteva cazuri, e drept rare având în vedere complexitatea fenomenului, în care unii baştani au ajuns în faţa legii. Mă refer aici la cazul Centrului Cultural Francez, era primul caz în care unui rom care avea un fals document de la un urmaş i s-a întocmit dosar la Parchet pentru fals şi uz de fals. Aceasta pentru că nici Primăria şi nici instanţele nu au verificat acele procuri cu care romii veneau să îşi revendice casele. Încă din 1997, când eram deputat, am avut primele sesizări la cabinetul meu din partea unor cetăţeni care locuiau pe strada Trandafirilor şi care mi-au spus că e vorba de procuri false care erau folosite pentru redobândirea unor apartamente. De atunci am încercat la Ministerul de Interne, am cerut şi colegilor de la SIE să verificăm prin diaspora dacă mai există persoanele respective şi dacă se poate lua legătura cu ele. Pentru Bucureşti fenomenul părea foarte îndepărtat, iar pentru Timişoara, toate persoanele care au condus vremelnic Primăria, Prefectura, Poliţia şi instanţele nu au văzut acest fenomen. Nu a existat”, a declarat Drăgănescu.
   Drăgănescu a spus că instituţiile locale nu s-au folosit de dreptul de preempţiune pentru a cumpăra casele care mai târziu au ajuns în proprietatea romilor.
   “Ce se mai poate face? Este foarte târziu, deoarece mai e puţin şi faptele vor fi prescrise. În 2007, când se împlineau cei zece ani în care nu se puteau vinde, potrivit Legii retrocedărilor, iar romii puteau merge la notar să îşi ia casele, am cerut ca Primăria, Consiliul Judeţean, Ministerul Culturii prin direcţiile sale, să se folosească de dreptul de preempţiune. Căci până atunci, foştii proprietari şantajaţi vindeau prin procură. Toate se vindeau legal la notar, şi cu promisiune de vânzare, abia din 2007. Primăria putea atunci să meargă să îşi exercite dreptul şi am sesizat să îl folosească şi să cumpere la preţul indicat în promisiunea de vânzare. Dar nu s-a folosit de el. A fost, din păcate, o lecţie amară a instanţei pe care a dat-o instituţiei. Mi-a respins acţiunea şi mi s-au pus şi despăgubiri imense ca să mă oprească din acţiunea mea, ca Instituţie a Prefectului. Aşa că Primăria, Consiliul Judeţean, Ministerul Culturii nu s-au folosit de dreptul lor şi casele s-au vândut. Singurul lucru ce se mai poate face este să se ia toate dosarele din arhiva Primăriei Timişoara, din arhiva Judecătoriei, Tribunalului, Curţii de Apel şi să se găsească ilegalităţile. Pentru că Primăria pierdea proces după proces, pentru că “uita” să depună la timp documente la dosar. Nu ştiu cum se face, dar romii câştigau mereu cu Primăria”, a adăugat fostul prefect.
   Viceprimarul Timişoarei Traian Stoia a declarat corespondentului MEDIAFAX că Primăria verifică acum modul în care mai mulţi romi au ajuns să fie proprietari ai unor case istorice, în acest sens autorităţile cerând ajutor de la Guvern.
   “Nu este vorba neapărat numai de romi, ci de casele care s-au luat şi nu s-a respectat legea. Sunt clădiri luate şi de blonzi cu ochi albaştri. Romii au luat cât au putut, samsarii au luat ce au putut. Romii au ocupat zona centrală, clădiri de importanţă istorică, de multe ori au intrat în ele cumpărând un apartament la subsol şi demisol, apoi au cumpărat apartamentele la preţuri total nerealiste, prin diferite metode. Noi continuăm ce am început. Facem controale şi aşteptăm rezultate. De altfel, fac controale de şapte-opt luni, să văd cum au intrat în posesie. Controalele le facem cu sprijinul celor din Primărie, am cerut inclusiv Secretariatului General al Guvernului şi avem sprijin de la cel mai înalt nivel”, a declarat viceprimarul Traian Stoia.
   De asemenea, directorul Direcţiei Fiscale din Primăria Timişoara, Adrian Bodo, a declarat corespondentului MEDIAFAX că romii, la fel ca alţi timişoreni, îşi plătesc impozitele: “Între 85 şi 90 la sută dintre contribuabili îşi achită an de an impozitele la Direcţia Fiscală. Romii nu au un alt comportament decât ceilalţi contribuabili”.
   Una dintre cele mai bogate familii de romi din Timişoara este familia de Cârpaci. Potrivit unui document al Direcţiei Judeţene de Finanţe Timiş, obţinut de corespondentul MEDIAFAX, familia Cârpaci are 144 de proprietăţi, majoritatea în zona centrală a oraşului, pe bulevardele C.D. Loga, Take Ionescu şi Mihai Viteazu, pe Calea Dorobanţilor şi Splaiul Tudor Vladimirescu, dar şi pe strada Mihai Eminescu.
   Astfel, Vladimir Cârpaci, zis “Pipi”, care la începutul lunii noiembrie a evacuat Secţia de Pneumologie şi Laboratorul Spitalului de Copii din Timişoara, are nu mai puţin de 37 de proprietăţi în Timişoara. El are 19 clădiri de locuit, 17 terenuri intravilane, un garaj şi 14 parcări. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, are proprietăţi pe bulevardul Mihai Eminescu, pe strada Cluj, pe strada Paris, pe Splaiul Tudor Vladimirescu şi pe Calea Dorobanţilor.
   Spre exemplu, casa de pe Bulevardul Mihai Eminescu deţinută de Vladimir Cârpaci este acum în reparaţii, nefiind într-o stare foarte bună, iar la unele încăperi lipsesc ferestrele.
   La rândul său, un alt membru al acestei familii, Nonu Cârpaci, are 17 proprietăţi, dintre care şase clădiri de locuit, şase terenuri intravilane şi cinci subsoluri sau anexe. Pe Bulevardul Loga la nr. 33, el are un teren de 100 de metri pătraţi, o clădire de peste 100 de metri pătraţi, cu subsol, demisol şi două etaje. Proprietarul a renovat casa în anul 2009, iar odată cu renovarea a tăiat mai mulţi copaci din faţa proprietăţii. La acea vreme, prefectul de atunci Ovidiu Drăgănescu a tras un semnal de alarmă în acest sens, însă nimeni nu a intervenit. Acum, aproape întreaga clădire este închiriată, iar în unele încăperi funcţionează un salon de cosmetică.
   Alţi membri ai familiei, Covaci şi Mandiţa Cârpaci, au şapte proprietăţi pe bulevardul C.D. Loga şi una pe bulevardul Victor Babeş. Pe C.D. Loga nr. 8, aceştia au trei apartamente, o parte dintr-un al patrulea şi sunt coproprietari la alte două, alături de Zina Stanciu şi Viorica Iacob. Totodată, pe bulevardul C.D. Loga la nr. 10 Vladimir Cârpaci are un apartament, iar Angelica Cârpaci deţine un alt apartament. Pe bulevardul C.D. Loga la nr. 12, proprietar este Covaci Grefier, iar la nr. 14 Stancu Trifu. Pe C.D. Loga nr. 16 proprietar este Ionică Cârpaci.
   Proprietăţile de pe bulevardul C.D. Loga nr. 8, 10, 12 şi 16 sunt vile cu demisol, parter şi câte un etaj sau două ori cu mansarde. Acestea nu sunt renovate, iar în unele dintre ele, la demisol, funcţionează diferite firme.
   Alţi membri ai acestei familii, Marcel şi Ion Cârpaci, deţin o casă pe strada Crişan la nr. 5, iar pe bulevardul Mihai Eminescu la nr. 6, Maria Cârpaci are două apartamente, cărora li se adaugă o casă pe strada Petre Ispirescu, un imobil de pe bulevardul C.D. Loga la nr. 40 şi zece apartamente tot pe Loga, la nr. 40 A. Ultimele două proprietăţi reprezintă o vilă renovată, cu curte, dar şi fostul sediu al PSD Timiş, pe faţada căruia proprietarii au scris cu vopsea “Casă de vânzare”. Social-democraţii din Timiş s-au mutat în anul 2011 din acest sediu, în altul pe care l-au închiriat. Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, declara, la momentul mutării, că proprietarul i-a transmis că din 31 august 2011 urma să le perceapă chirie, astfel că s-a preferat varianta mutării.
   Pe strada Academician Alexandru Borza, care este paralelă cu bulevardul C.D. Loga, sunt mai multe palate de romi cu parter, etaj şi mansardă şi terase.
   “Clanul” Cârpaci cuprinde mai multe familii purtând acelaşi nume şi chiar membri cu prenume identice, iar aceştia au în total 144 de proprietăţi în Timişoara – vile, case, apartamente, terenuri, garaje şi diferite spaţii.
   Un alt reprezentant al familiilor de romi din Timişoara, Mihai Stroia, are şase maşini şi două case, teren intravilan de peste 150 de metri pătraţi şi un imobil de aproape 100 de metri pătraţi pe Calea Dorobanţilor nr. 20. De asemenea, el are mai multe parcele de teren şi clădiri însoţite de locuri de parcare.
   Ionel Sandner, considerat şi el unul dintre cei mai bogaţi romi din Timişoara şi unul dintre “artizanii mafiei imobiliare”, nu are pe numele său nicio proprietate, figurând doar cu domiciliul pe strada Braşov, la nr 1. Ionel Sandner, zis Ionelaş, a avut probleme cu legea, fiind arestat în mai 2010, însă acum se află în libertate. Atunci a fost acuzat că în perioada 2006-2008 a beneficiat de două dispoziţii de restituire a unor imobile din Timişoara, ambele emise în fals, în numele primarului de atunci, Gheorghe Ciuhandu, prejudiciind o firmă privată şi bugetul local cu aproape 550.000 de euro.
   Nici Vişinel Stanca nu are pe numele său nicio clădire. Dacă Vişinel Stanca, care locuieşte pe strada General Berthelot la nr. 2, nu are declarată niciun fel de proprietate, familia din care face parte are case şi terenuri, aproximativ 30 de proprietăţi, în total.
   Monica Mihai, care locuieşte la aceeaşi adresă de pe strada General Berthelot la nr. 2, are două case şi un teren pe bulevardul Mihai Viteazu, la nr. 26, însemnând peste 1.600 de metri pătraţi, dar şi imobile în suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi. Mai exact, este vorba despre clădirea în care până la sfârşitul anului 2012 a funcţionat Clinica de Oncologie din Timişoara. În decembrie 2012, clinica a fost mutată în spaţiul fostului internat al Colegiului Tehnic “Ion I.C. Brătianu”, care aparţine Primăriei, după ce imobilul în care funcţiona unitatea spitalicească a fost retrocedat. Pe uşa clădirii a fost pus lacătul şi nimeni nu a mai făcut vreo reparaţie.
   Casa Muhle a fost construită în secolul al XIX-lea şi a aparţinut florarului Wilhelm Muhle, cel care a creat primul soi de trandafir românesc, fiind considerată una dintre cele mai frumoase clădiri istorice din municipiu, care a ajuns însă o ruină. La începutul anilor 2000, clădirea monument istoric a fost cumpărată de familia de romi Stancu, care a început diverse “lucrări de restauraţii, reparaţii generale, modificări interioare şi exterioare prin consolidări”, potrivit autorizaţiei emise de Primăria Timişoara. În luna mai 2012, lucrările făcute de romi la Casa Muhle au fost sistate de autorităţile locale deoarece proprietarul a demolat acoperişul, deşi nu avea autorizaţie.
   În evidenţa fiscală apare cu domiciliul pe bulevardul Mihai Viteazu nr. 3, acolo unde se află Casa Muhle, Mirela Stanca, în vârstă de 43 de ani. În luna septembrie, aceasta a făcut o ofertă Primăriei Timişoara de vânzare a Casei Muhle, ea cerând două milioane de euro, în timp ce autorităţile locale au spus că ar putea oferi între 250.000 şi 500.000 de euro.
   “Consiliul Judeţean Timiş nu e interesat. Primăria e interesată să recupereze acest monument, dar la un preţ real, stabilit de evaluatori. Proprietarii cer acum două milioane de euro”, declara viceprimarul Timişoarei Traian Stoia., care consideră că imobilul nu valorează mai mult de 500.000 de euro, cu atât mai mult cu cât se află într-o stare avansată de degradare. De-a lungul timpului, sute de timişoreni au protestat în faţa Casei Muhle, legând panglici albe pe gardul clădirii şi afişând o pancartă pe care scria: “Salvaţi Casa Muhle”. Ei au cerut transformarea Casei Muhle în casă memorială.
   Clădiri în care funcţionează spitale ori clinici, retrocedate şi ele şi ajunse apoi în posesia romilor
   Potrivit reprezentanţilor Primăriei Timişoara, după ce în 1 noiembrie a fost evacuată secţia de Pneumologie a Spitalului de Copii şi Laboratorul, pentru alte clădiri în care funcţionează clinici sau spitale se plătesc chirii. Astfel, pentru sediul de pe bulevardul Revoluţiei 1989 nr. 12, unde funcţionează clinica ORL, Tribunalul Timiş a decis ca unitatea sanitară să rămână acolo până în anul 2014 dacă plăteşte o chirie modică.
   Pentru Clinica de Balneofizioterapie a Spitalului Municipal de pe bulevardul C.D. Loga nr. 42-44, Primăria încă se judecă cu proprietarii. Pentru că dosarul este nesoluţionat, municipalitatea nu plăteşte chirie, dar dacă va pierde, există posibilitatea să plătească retroactiv, precum şi daune de judecată.
   Ambulatoriul Spitalului Municipal de pe strada Mugurilor nr. 1-3 îi aparţine fiicei lui Vişinel Stanca, iar Secţia de Oftalmologie a Spitalului Municipal a fost revendicată de Direcţia de Culte. Spitalul funcţionează acum cu chirie.
   Şi terenul pe care se află Secţia de Neuropsihiatrie Infantilă de pe strada Corbului nr. 3 a fost revendicat de fostul proprietar.
   Tototdată, nu se ştie deocamdată care va fi soarta corpului de clădire al Spitalului de Copii care adăposteşte acum Clinica de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică, clădire aflată deocamdată în litigiu, deoarece unitatea medicală se află în proces cu proprietarii.

  • De acord insa cu un “mic “amendament:iresponsabila grupare fesenista din PSD.Ponta joaca asa cum ii canta gruparea ilesiciano-basisto-securista. Probabilitatea ca referendumul pentru revizuirea Constitutiei sa fie amanat devine din ce in ce mai mare. Deci USL cu 70% in parlament lucreaza cu probabilitati, sau poate ca lobbystii de la wash and go i-au sugerat dl lider USL sa ingroape constitutia definitiv. pai bine ba lider usl, cu ce esti mai bun decat basul, doar ca tii trena psd! De ce nu ati gandit o Noua Constitutie postbasista, pt a nu fi la mana CCR, daca trenati organizarea referendumului de validare? Cum ba, cu 70% in parlament nu sunteti in stare nici macar sa peticiti amarata asta de constitutie incalcata de bas si ccr-zegrean in virtutea faptului ca „frumusetea dreptului” e ca poate fi interpretat de unul cu o cautatura zbanghie si de altul cu pensie de miop? Domnule Antonescu, sa va voteze in fruntea tarii mortii trecuti in listele electorale, eu unul nu-mi dau votul unui abulic. Prin neputinta dumitale esti mai periculos decat basul. Toata vanzoleala cu Haisam, cu Ponta si cu toti Oblio ai lui are drept scop evitarea discutiei despre Constitutie, ca lege fundamentala a tarii, pentru a nu aseza societatea romaneasca pe niste principii constitutionale fundamental sanatoase care sa-i asigure o dezvoltare fireasca, ci a o lasa la cheremul ticalosilor acestui timp. Spiritul actualei constitutii a fost in mod ticalos denaturat. Ea poarta urmele siluirii repetate de catre bas si ccr-zegrean. de ce sa discutam despre constitutie, de ce sa votam o constitutie, cand trebuie, iar nu cand vrea sau nu antonescu, cand paruiala, meciurile K1 din politica romaneasca fac deliciul majoritatii manelistilor ce-si pierd timpul muncind pt ca economiile altora sa creasca, iar economia romaneasca sa stea in pixul lui isarescu, daca el vrea sa creasca bine, daca nu, nu, important sa-i iasa lui inflatia, si aia pe hartie, caci de realitatea romaneasca numai Bunului Dumnezeu poate i-o mai pasa. Cred ca poporului roman ii pasa de Constituie ca lege fundametala a acestei tari. Chiar si cei indecisi ar vota mai degraba pentru Constituia Tarii, decat pentru vreun partid sau altul. Votul pentru Constitutie este mai important decat votul pentru parlament sau presedinte. Este fundamentul dezvoltarii unei natiuni. E necesar sa fim constienti de acest adevar. In fine, prin aceasta amanare, constient sau inconstient, USL da vant la pupa velierului miscarea populara, miscare ce-l are vrednic carmaci pe bas si care arboreaza, in cel mai indecent mod, cum nu, frunza elenei udrea. ATATA TIMP CAT CHIORU BETIV SI PADUCHEI PDLACI SE BAT PE UN CAPITAL POLITIC DE 13%(PENTRU CA CEI,CARE AU VOTAT IN DECEMBRIE CU PADUCHEI PDLACI IL SUSTINEAU SI PE CHIORU BETIV SI PE PADUCHEI PDLACI), EU CRED CA NU O SA INTRE NICIUN PADUCHEU PDLAC IN PARLAMENTUL EUROPEAN,NU AU CUM.
   IN DECEMBRIE 2012,SLUGIILE PADUCHEILOR PDLACI,MAI VOTAU CU PADUCHEI PDLACI PENTRU CA ,SPERAU SA RAMANA IN POSTURI,AJUTATI DE PADUCHEI PDLACI,ACUMA,DUPA CE PADUCHEI PDLACI NU MAI AU NIMICA(NICI BANI,NICI PARTID,NICI INFRASTRUCTURA),EU CRED CA VOR FACE SUB 5% LA EUROPARLAMENTARE,FARA NICIO PROBLEMA. USL ar fi trebuit sa inceapa sa guverneze a doua zi dupa ce a preluat puterea si sa-l ignore total pe Traian Basescu.
   Dar de un an si jumatate,liderii USL nu fac altceva decat exercitii de imagine.Pe vremea guvernarii Tariceanu,a contat putin spre deloc performanta sau mai bine zis neperformanta clasei politice.
   Atunci economia meregea de la sine.Intre timp a venit criza economica care ne-a prins pe picior gresit cu aceasta clasa politica neperformanta si corupta pana in maduva oaselor.Nu s-a schimbat nimic in bine dupa alegerile de la sfarsitul anului trecut.Derbedeii si borfasii din PDL au fost inlocuiti de derbedeii si borfasii din USL.
   Parlamentul este ca si inexistent iar celelalte institutii se incomodeaza reciproc.Presedintele are propria sa agenda iar Premierul pe a sa.Nu exista un plan de tara pe termen mediu si lung.Se guverneaza la pleasneala.In tot acest timp economia romaneasca,atata cat mai este,se scufunda tot mai tare.
   Din pacate nu exista in momentul de fata alternativa politica care sa se bucure de increderea romanilor,(ma refer la alternativa la actuala clasa politica in integralitatea ei).
   In lipsa alternativei,este firesc ca electoratul sa se intoarca la Traian Basescu in ritm galopant.Anul trecut in vara,actualul Presedinte se ”bucura” de cel mai scazut nivel de popularitate inregistrat vreodata de un politician de top si anume 6%.
   Dar intr-un an si jumatate a revenit mai ceva ca fat frumos din povesti care crestea intr-o zi cat altii intr-un an.
   Insusi Marius Pieleanu a confirmat ca Traian Basescu este undeva la 25-27% in sondaje.
   Dar este evident ca romanii s-au ”sucit” intr-un an de zile. Anul trecut Traian Basescu n-a avut curajul sa-si scoata nasul in lume pentru ca ar fi riscat sa fie alungat cu pietre.
   Acum,pe unde merge prin tara,este primit foarte bine.Antena 3 nu mai transmite baile de multime dar o fac celelalte televiziuni.
   Spre deosebirea celor din USL care put de prosti ce sunt,Traian Basescu se pricepe de minune sa uzeze de popularitate.Nu vedeti ca a ”inviat” de o buna perioada de timp si este iar in tot si toate?
   Dar stati pe aproape ca inca nu ati vazut nimic.Situatia economica si sociala se deterioreaza tot mai tare iar guvernul Ponta se dovedeste neputincios.Petardele de imagine nu mai tin loc de foame.
   Omenii vor in loc de povesti locuri de munca si un nivele de trai mai bun.Deocamdata e vara si cald dar ”generalul” iarna nu se lasa asteptat in nici un an. Nu-l subestimati pe demis. El poate conduce o tara si cu 16%, care fac vreo 70 % .Nu e numaratoarea Robertei ! Restul pana la 70 % poate veni de la CCR, UE si USA. O sa avem un stat de drept cand blonda o sa fie citata la DNA . Pana atunci…

 11. cucu-hotul iese iara la hahait,dupa ce presa a descoperit cum mortii iau dat pamant lui si la pricpositul -ioana iubitul cu sucesurii anterioare,vrea sa ne lamureasca ca se fapt,bratienii iau lasat lor pamantul pentru a se inbogati,hapsanii astia comunistii,securistii,tortionarii.

 12. Dl. Radu Tudor,

  Credeti ca daca acesta era blogul d-lui Ilie Serbanescu, majoritatea comentatorilor mai scriau tot bazaconiile pe care le scriu? Cu respect. ‘Traiti!

 13. Ce mă distreazăăă!!!
  Ţara de mămicuţe şi bebeluşi s-a transformat şi se transformă peste noapte în ţara prinţilot, regilor imbogăţiţi, ţara moşierilor, ţara cămătarilor, a hoţilor(prea de mult timp spun asta, acum, de cîtva timp, se vede clar):
  http://www.antena3.ro/romania/printul-paul-vrea-conacul-de-la-banloc-si-terenurile-regale-din-timis-236933.html,
  Cît şi cu rromii(ţiganii, sau cum s-or mai numi, că între ei îşi spun şigan):
  http://www.antena3.ro/romania/judecator-ridicat-de-dna-magistratul-aurel-tripa-implicat-in-scandalul-satului-retrocedat-236938.html
  Cîtă populaţie este in ţara noastră, ca număr de votanţi?
  Cîţi au dobîndit prin examen sau nu, cetăţenie româna ?
  Cîţi români au cetăţenii ale altor ţări ?
  Scadem din numărul populaţiei romăne tot ce este cu cetăţenie şi rămînem fără populaţie votantă. Dar cum vin alegerile in ţările care au,,emigranţi” cu dublă, triplă, sau patru cetăţenii, pentru cel puţin o facilitate merg in ţara cetăţeniei şi votează fără nicio problemă, încît, schimbă linia votată de cetăţenii reali ai ţării respective :
  http://www.antena3.ro/romania/populatia-ungariei-s-a-marit-500-000-de-oameni-majoritatea-maghiari-din-transilvania-au-obtinut-cetatenie-ungara-236949.html
  Prin urmare, calculul maghiarilor sună cam aşa: România este părăsită, sau, din cauze extreme, romănii părasesc ţara de origine(pe bună dreptate, mereu ni se spune că graniţele ţărilor …sunt deschise, dar nu spune nimeni dacă se asigură, sau se găsesc locuri de muncă, indirect…plecaţi !). E real RADU !

  • ŞI ACESTE INTERESE ,,ÎN FORMĂ LEGALĂ” NU POT FI INTRODUSE ÎN LEGEA TRAFICULUI DE PERSOANE ÎN SCOPURI PERSONALE, SAU , ABUZ PRIN VOTUL PE BAZA CETĂŢENIEI PE TERITORIUL MULTINAŢIONAL, MULTISTATAL/ÎN ALTE ŢĂRI(UN CETĂŢEAN VOTEAZĂ UNDE ARE DOMICILIUL STABIL, că, doar nu locuieşte la mai multe adrese sau în mai multe ţări(doar dacă merge numai pentru a vota), ORICUM, TOT TRAFIC SE NUMEŞTE ÎN TERMENI REALI.

 14. “Maior, SRI: Anul electoral 2014 va fi extrem de dur. Nu ar fi în interesul viitorului preşedinte să nu menţină independenţa asigurată de Băsescu ”

  Maior e un ipocrit incompetent.

  • degeaba se dicuta pe post daca toate loazele au functii ocupate pe baze de crite3rii de propaganda de partid in tara asta.

   S-a ales USL-ul si ce s-a rezolvat?

   Vin toti mincinosii propagandisti la tv in frunte cu Ecaterinca si discuta si mint si cam atat.

   Stam un an sa ne uitam in gura lor?

 15. – Am început să trăim mai bine! – spune conducerea ţării.

  – Ne bucurăm pentru voi! – răspunde poporul…

 16. Domnule Tudor,eu as zice mai degraba:
  “Mama,ce OMERTA la C.E.C.!!!
  Si ca sa fiu sincera cred ca si la Curtea de Apel Pitesti din cate vad.Domnule Tudor,va intreb si eu,aceasta hotarare a Curtii de Apel Pitesti,nu este un abuz?Adica e cumva vreo situatie de secret de stat,sau de siguranta nationala faptul ca in jurul familiei prezidentiale e o mafie intreaga,cu notari,avocati,judecatori si oameni din institutii ale statului? Putem face o intampinare undeva pentru a opri musamalizarea asta?Cred ca cetatenii ar trebui sa-si manifeste cumva poate la Avocatul Poporului nemultumirea.Cred ca atunci cand sunt implicate plata a 10 milioane de euro din banii nostri, ai tuturor,mi se pare anormal sa secretizezi dosarul cu o asemenea frauda vizibila.Se poate opune Avocatul Poporului care se presupune ca ar trebui sa ne apere noua interesele si sa asigure transparenta actului de justitie?

 17. Si a iesit cucu’.
  Si l-a facut pe Ponta hot si corupt.
  Sper sa iasa Ponta si sa ne anunte ca e bine cu coabitarea si ca nu mai avem de asteptat “decat” un an.
  Si rabdarea are o masura.

 18. Dl. Radu Tudor,

  Eu sunt foarte nemultumit de niste lucruri si as ruga comentatorii blogului dvs. sa ma lamureasca si pe mine, ei fiind experti in probleme de politica pentru ca am observat ca oamenii se pricep si urmaresc evenimentele.
  Sunt nemultumit de urmatoarele:

  – De faptul ca Basescu a taiat pensiile si salariile cu 25%, desi aia de la FMI ii zisesera sa le taie doar cu 15%;
  – Ca a imprumutat 20 mld. euro, desi in prima instanta el zisese ca nu avem nevoie si ca nu ne imprumutam, iar dupa trei saptamani cand a venit delegatia FMI-ului aici, s-a razgandit si a zis ca imprumutam 20 mld.;
  – De faptul ca anul trecut la Referendum in vara, FMI-ul a amenintat ca ne suspenda transele din imprumut, daca il dam jos pe Basescu;
  – De faptul ca guvernul Ponta a negociat bugetul tarii pe anul 2014 cu delegatia Fondului Monetar International (FMI) si Comisiei Europene (CE), negocieri care au avut loc la inceputul lunii noiembrie a.c.;
  – De faptul ca obligaţia privatizării CFR Marfă este trecută în acordul cu FMI-ul;
  – De faptul ca USL, se intalneste cu delegatia FMI, pentru a vorbi despre salarii;
  – De faptul ca la ultima vizita a delegatia Fondului Monetar International (FMI) si Comisiei Europene (CE), acestia s-au intalnit cu reprentantii sindicatelor si ai sindicatelor din sanatate;
  – De faptul ca acum, cand Basescu a anuntat ca nu semneaza memorandumul, leul ameninta sa se prabuseasca din nou, ca anul trecut la referendum in vara, cand prin mijloacele media era anuntat in fiecare zi la ora 07.00 dimineata, nou prag istoric la moneda euro, cauzat de neincrederea generata pe bursele internationale ca urmare a faptului ca oamenii vroiau sa il dea jos pe Chior;
  – Ma mai nemultumeste faptul ca FMI-ul in mod normal si dpdv. legal, el nu ar trebui sa aiba nicio legatura cu toate acestea, pentru ca nu este prevazut nicaieri ca au atributii in sensul asta, asa cum bine preciza si dl. Ilie Serbanescu;
  – Ma nemultumeste faptul ca daca e asa cum spun majoritatea comentatorilor dvs. pe blog, ca nu FMI-ul ne conduce ci Basescu si cu Ponta, totusi de ce este atat de important ce ne dicteaza sau ce ne cere noua FMI-ul, sau de ce este atat de important cand ne anunta ca ne sisteaza imprumuturile si ca ramanem fara bani de pensii si salarii?

  In ce priveste faptul ca astept lamuriri de la comentatorii blogului dvs. in privinta celor mentionate mai sus, va dati seama ca e o doar o ironie macabra, eu neavand niciun fel de asteptari in acest sens. Lecturand comment-urile, transpare evident faptul ca majoritatea oamenilor considera ca noi suntem condusi de Ponta si Basescu, si ca e foarte important sa discutam numai despre asa ceva.

  A incerca sa discuti cu romanii despre bani, este o inutilitate pentru ca majoritatea oamenilor din tara noastra considera ca banii sunt detinuti de Ponta si Basescu. E lesne sa evaluam ce sanse avem in perspectiva cu asemenea percepte, majoritatea fiind deja conditionati sa vada numai prin intermediul unor ochelari de cal.

  Inchei prin a spune ca, la romani nu argumentele sau logica primeaza, ci convingerile proprii. Mai ales.

  Cu deosebit respect. ‘Traiti!

  • Ada ,dupa cit ne-a chinuit ar fi incredibil sa-i mai platim casa ,masa si spp-ist cu masina tot restul vietii.sta

 19. Doamne,cat tupeu are omul asta! Ma refer la Cuc!
  Ma calca pe toti nervii cu iesirile lui turbate,in care comenteaza si ne face reguli peste tot.E ca Ceausescu:le stie pe toate,se pricepe oriunde,el trebuie sa aprobe tot.Si toate astea ca sa isi ia fi-sa inca un mandat la UE pe bani din gros,si cealalta sa cumpere si sa vanda tot ce nu poate el…..sau Udrea.Nu mai scapam odata de el?Eu una nu-l mai suport!

 20. Poate cineva sa-l intrebe pe demis cum vede el integrarea in Schengen alaturi de hotarul Transnistriei ????
  Sa ia o gura de…apa , poate isi revine. A inghitit prea mult venin !

  • Am uitat sa mentionez, saracu’ base ne roaga sa ne mai uitam la B1,poate mai aflam si noi ce ne transmite.
   Suficient cu A3 !!! …si televiziunea lui Ghita care va ajunge, se subintelege, ca…. SOV !!!!

 21. n am cuvinte frate.basanau,slutenia mmbaa,acest kirtoaca basita tine predici despre infrastructura , scarna asta, care a fost pus ministru transporturilor in sec 2 after revolution de gasca emanatilor,latraul basit ce a fost ministrul transporturilor 10ani si a intrecut in ticalosie orice jeg tocmai el sa vorbeqasca ?
  nu se poate,asa ceva intrece orice,baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai basanaule tu ai trecut de suferinta fizica atroce ce iti tre administrata inaintea sucombarii tale de vierme de rahat, pt tine tot neamul tau si clanul tau tre sa inventez alte chinuri,ale iadului cate zile mai ai, ftdzmati de stramb buhait cu nume de kkt.

  cine l a adus pe kktu asta in 90 sa fie ministru transporturilor,cine?ca si ala tre impuscat pt tradare!mm mami lui,cine?iliescu?roman?rahatii aia ce se gramadeau la tv,dinescu etc?cine ma cine?cine a adus basirea care ne a adus la nebunie|?,cat a ros viermele asta de basanau la tara habar n aveti

 22. Daca nu reusesc sa rupa alianta personala dintre Ponta si Crin Antonescu, prin iresponsabila grupare antipesedista din PNL, miscarea basista risca sa nu depaseasca pragul electoral. Basistii sunt in degringolada. Au dat-o in schizofrenie politica si nici un doctor nu-i mai poate ajuta. Pentru ei functioneaza perfect zicala: gura zice, vantu duce. P.S. gheorghe flutur a declarat ca va scrie cu berbecuti pe deal: “hayssam, bine ai venit acasa, ai grija ce spui”. pdl are 13% , ba chiar 10%, iar miscarea populara de-abia 5%-6%, adica doar 2 europarlamentari, macovei si eba. ce sa mai scoti din asta? arivederci, basescu iese la pensie.
  1.Ca basescu este un smenar ,atat Ponta cat si Antonescu stiau inca din noaptea tradarii votului c elor care asteptau ca “vinovatii sa fie pedepsiti”,”dreptate pana la capat”,cei pe care i-au votat sa fie “altfel”….
  2.daca elena udrea nu vorbeste de dincolo de gratii,inseamna ca “nici n-a furat,nici gura nu-i miroase”….nu-i asa ,domnule Ponta?cine n-are DNA,sa-si cumpere……
  3.funeriu ,dupa ce a calculat viteza ” dreptei miscari populare” a grait un mare adevar pe care nu-l spunea cand era pdl-ist…ca pdl era un partid cu MECANISME VICIATE!
  Cat despre “smenarul lup de mare”,barca o fi gaurita,dar se pare ca cineva este intotdeauna pregatit sa o peticeasca repede pentru ca “stapanul marilor”sa nu se scufunde……cel putin pana in 2014… Daca poporului român i-au placut bețivii la volan , de ce nu i-ar place și saltul cu PARAȘUTA….aia care nu se deschide …? Cred ca e nevoie de o pauza de 40 de zile la Transporturi dupa plecarea infractorului Fenechiu ! Mda, din ceea ce spuneţi se pare că deja au lansat sloganul, “Totul pentru Victorie!” Lasati ca cei enumerati mai sus sunt in cardasie cu USL-ul. Oricat nu i-am vrea noi ei tot sunt parlamentari gratie blatului cu USL-ul si majorarii locurilor la 588. Asta asa sa fie toti hotii in mediul lor propice. Asa mai o paruiala, mai un scandal da ei tot acolo sunt. Cine era sa fie opozitia la USL?? doar Realitatea tv a lui Gusa??? normal ca psihopatul a prins din zbor nemultumirea multora pt promisiunile neonorate ale guvernului USL basca vesnicele lui mizerii aruncate pt media! Din ce spuneti dvs , reiese ca Hayssam a fost adus in tara de Basescu , scopul fiind acela de a lovi in USL . Eu am o parere exact pe dos fata de-a dvs , adica Ponta si inca vreo doi (cei care-au platit cu functia cand A FOST IMBARCAT Hayssam in avion) l-au adus in tara . Faptul ca Basescu nu a mai plecat in concediu si ca a dat acele declaratii care-l absolva de orice vina in fata celor cu care a negociat ,,fuga,, . I se citeste ingrijorarea si panica pe fata , oricat incearca sa o mascheze . Ei, exact asta vreţi voi să acreditaţi, nu-i aşa? Dar nu toată lumea achiesează, ce să-i faci… P.S. N-am vrut să folosesc expresia ” a pune botul”, că parcă e cam urâtă…sau, hai să zicem, prea colocvială. P.P.S. Urmărim, lucrurile sunt complexe şi complicate. Am scris ceva si automat mi-a aparut “eroare” (error). Foarte interesant si culmea nu ma autentificasem. Sa trecem peste asta. Referitor la blocarea numirii d-lui Silaghi mi-am exprimat deja parerea, in rest totul mi se pare de-a dreptul un circ ieftin pentru buimacirea populatiei si asa cocosata de toate problemele socio-economice care apasa peste intreaga Romanie. Inca poate credem cu totii ca totul graviteaza in jurul capitalei Bucuresti. Zi de zi aflam de la corespondetii A3, ca lucrurile nu stau chiar asa.
  Cred ca “afacerea Hayssam” paleste pe langa toate problemele majore cu care se confrunta Romania la ora actuala.
  Pe cand o intalnire cu dl. Serbanescu in emisiunile dvs. ?
  Aceasta afacere (Hayssam) a devenit una personala, de platire a unor polite, in stilu-i caracteristic lui zeus si incearca sa vada cum reactioneaza vulgul, vezi Ungheni si altele. Pacat ca si premierul a intrat in joc, deh “coabitarea”. Eu unul nu sunt sigur ca barca-i gaurita, ca a mai luat apa, asta e alta problema. Marea “Ponta-USL” ajuta foarte mult ca barca la care faceti referire sa pluteasca si chiar sa i se umfle panzele. Stim ca este urmarit si in plus prietenii si posteaza. De cateva zile isi schimba identitatile ca margelele intr-un caleidoscop. Oare securistii ce scoli inalte au?

 23. Recunosc ca am fost impertinet data trecuta dar o intrebare destul de serioasa ramane in continuare:
  Aceasta este democratia impusa de Ponta si Antonescu dupa dictatura lui Basescu?
  http://www.youtube.com/watch?v=Bp3bzxOYEew
  http://www.youtube.com/watch?v=UYee0ocoSas

  La Pungesti se pare ca s-a decretat stare de urgenta in fiecare zi fiind prezenti dimineata peste 1000 de jandarmi iar oricine paraseste propria curte este legitimat si interogat ce vrea sa faca in ziua respectiva. De ce nu scoate nimeni de la televiziunile Antena3, Rtv, B1tv sau Realitatea o vorba despre acest lucru indiferent care sint optiunile pt explorarea gazelor de sist?

 24. E clar ca astia nu vor face nimic.E incredibil cat de pasivi stau USL istii.Il vad acum pe Ilie Sarbu la A3,asa,foarte moale…
  Super dezamagit de tot USL ul.E incalificabil ce face Ponta si cum accepta sa-l calce asta in picioare ca pe ultimul om.Il umileste zi de zi.Eu nu mai am ce sa zic.Si nici nu mai stiu.Asa ceva nu am mai vazut dupa revolutie.Se comporta exact ca Ceausescu in acel congres sau ce era ,cand s-a gasit unu sa-l critice iar mai apoi a inceput nea Nicu si cu toata sala sa-l infiereze.Exact asa se comporta si basescu iar Ponta nu reactioneaza de nici un fel…credeti-ma domnu Tudor nu mai am cuvinte.

 25. Parerea mea este ca basescu iese zilnic si-l ataca pe PONTA (i-a descoperit “slabiciunea” adica frica, fiindca atunci in decembrie 2012, Ponta a dovedit o mare teama de a nu fi premier si in consecinta a acceptat incheierea acelui pact odios/de compromis, adica o intelegere gen”lasa-ma in pace,fara dosare, ca atunci te numesc premier “) si “iese zilnic precum cucu” cu unele lucruri cu care sa-l santajeze din nou pe Ponta, incat de frica/de teama santajului sa aiba o solutie favorabila/trucata a celor doua comisii.Acum il compatimesc pe Ponta(si pe romanii care suferim acum alaturi de el) care a aplecat urechea(el care este un om inteligent) dupa REFERENDUM, la soaptele unora(fesenisti ,baroni..):Sa-l lasam acolo pe basescu pana in 2014 ca sa-i avem astfel sigur,sigur pe liberali/Antonescu alaturi de noi/PSD si apoi in 2014.. vom mai vedea!!.Il compatimesc si pe ANTONESCU care astfel este la…mijloc iar in jurul sau este plin campul de batalie de …basisti,fanatici pesedisti,fesenisti,pedelisti, populari,rotv-isti care DIN INTERES PROPRIU MATERIAL ,din INTERES DE PARTID si in final din interes de …PUTERE/AVERE/VACA KOBE il ataca zilnic(nejustificat si-l gratuleaza cu epitete ca in curtea scolii).Dar tot raul spre bine fiindca ANTONESCU poate castiga ALEGERILE PREZIDENTIALE(fara sprijin de partide) cu o majoritate zdrobitoare cu ajutorul/voturile oamenilor de rand(care nu sunt membrii de partid) care doresc o schimbare dupa 23 ani de furturi/coruptie/tradari de tara/distrugera mediului/defrisarea padurilor si reformarea tuturor institutiilor care ancheteaza cu biblia pe capota si ne asculta non stop ,nu ca am fi potentiali infractori(ar fi justificat) ci sa vada ce inclinatii politice avem si respectiv daca ne impotrivim cumva unor regimuri odioase/dictatoriale sau ii criticam cumva pe cei care le asigura/majoreaza bugetele lor an de an.

 26. Nu mai putem spune,,a ieşit cucu”, acum , pe bună dreptate, putem spune că,, iese cucuveaua pe nocturnă”, numai cucuveaua se răsfaţă cu EU-l de sine,la orice oră după ce se întunecă, caracteristic cucuvelei este corect aici:
  http://jurnalul.ro/stiri/externe/germania-in-asteptarea-uraganului-xaver-656740.html
  continuaţi să faceţi săpături in acte, la baza contractelor, absolut toate amănuntele, nu contează partea politică, pe toţi daţi-i de gol, să stie poporul în cine mai poate avea încredere şi ce se mai poate vota la alegeri. Succes !

 27. Dl. Radu Tudor,

  Credeti ca daca acesta era blogul d-lui Ilie Serbanescu, majoritatea comentatorilor mai scriau tot bazaconiile pe care le scriu? Cu respect. ‘Traiti!

 28. Dle. Radu Tudor,

  Mai aflam si noi ceva de la A3 despre antonescu?
  Inteleg ca bassss il curteaza intens si il protejeaza ca el n-are moguli, dar voi il ignorati total de cind cu replicile cu sefu’ vostru. Ar fi fost interesant sa=l vedem cum s-a intilnit cu americanu’ la chisinau.

 29. Dl. Radu Tudor,

  Povestea asta cu terenul lui Traian Basescu, sa fie oare o diversiune de-a viitorului presedinte al Romaniei, dl. Dan Diaconescu?! Adica el sa fie in spatele la toata povestea asta? Nu stiu, ma gandesc… V-am intrebat pe dvs. pentru ca va pricepeti mai bine. Sa traiti!

  • viitorul presedinte :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

   • Pai radeti, radeti, ca si eu am bagat-o tot la kiki, la misto. Dar, avem o singura mare problema si anume, va dati seama ca 15% dintre romani au votat asa ceva? L-au votat pe garoiu’ ala cu harneala lui. Dvs. va dati seama unde suntem? In plin ev mediu. Sa traiti!

 30. Mi se pare mie sau Băsescu vrea să umple pușcăriile de sărbători?Îi sugere să înceapă cu el,că până acuma,noi,cei mințiți și furați,plătitori de taxe și impozite,ăia săraci care ne numim cetățeni cu drept de vot,tot noi ne ocupăm și de băsescu și de USL-iști și de gaze de șist!

 31. Foarte bine face USL-ul ca nu-i da nas lui bashica,indiferenta si nebagarea in seama poate sa distruga mai bine decat orice,la orice iesire ramane fara ecou si asta il deranjeaza si iaca a inceput cu acuzele,hotul striga hotii!Cu fiecare zi ce trece devine mai invizibil,si cand il macina pe bas ceva da in boala lui kalache si baga placa cu A3,moguli si alti bubuli!Cand pleaca sobolanii se scufunda pluta si nici macar colac de salvare nu are!Fantomele navelor il bantuie!Atat a cautat sa devieze atentia de la nana..na,tarlaua mea,si falsul gagicului loazei ca mai are putin si da in batzaiala!Si noi suntem tot aici!

 32. Dl. Radu Tudor,

  Eu sunt foarte nemultumit de niste lucruri si as ruga comentatorii blogului dvs. sa ma lamureasca si pe mine, ei fiind experti in probleme de politica pentru ca am observat ca oamenii se pricep si urmaresc evenimentele.
  Sunt nemultumit de urmatoarele:

  – De faptul ca Basescu a taiat pensiile si salariile cu 25%, desi aia de la FMI ii zisesera sa le taie doar cu 15%;
  – Ca a imprumutat 20 mld. euro, desi in prima instanta el zisese ca nu avem nevoie si ca nu ne imprumutam, iar dupa trei saptamani cand a venit delegatia FMI-ului aici, s-a razgandit si a zis ca imprumutam 20 mld.;
  – De faptul ca anul trecut la Referendum in vara, FMI-ul a amenintat ca ne suspenda transele din imprumut, daca il dam jos pe Basescu;
  – De faptul ca guvernul Ponta a negociat bugetul tarii pe anul 2014 cu delegatia Fondului Monetar International (FMI) si Comisiei Europene (CE), negocieri care au avut loc la inceputul lunii noiembrie a.c.;
  – De faptul ca obligaţia privatizării CFR Marfă este trecută în acordul cu FMI-ul;
  – De faptul ca USL, se intalneste cu delegatia FMI, pentru a vorbi despre salarii;
  – De faptul ca la ultima vizita a delegatia Fondului Monetar International (FMI) si Comisiei Europene (CE), acestia s-au intalnit cu reprentantii sindicatelor si ai sindicatelor din sanatate;
  – De faptul ca acum, cand Basescu a anuntat ca nu semneaza memorandumul, leul ameninta sa se prabuseasca din nou, ca anul trecut la referendum in vara, cand prin mijloacele media era anuntat in fiecare zi la ora 07.00 dimineata, nou prag istoric la moneda euro, cauzat de neincrederea generata pe bursele internationale ca urmare a faptului ca oamenii vroiau sa il dea jos pe Chior;
  – Ma mai nemultumeste faptul ca FMI-ul in mod normal si dpdv. legal, el nu ar trebui sa aiba nicio legatura cu toate acestea, pentru ca nu este prevazut nicaieri ca au atributii in sensul asta, asa cum bine preciza si dl. Ilie Serbanescu;
  – Ma nemultumeste faptul ca daca e asa cum spun majoritatea comentatorilor dvs. pe blog, ca nu FMI-ul ne conduce ci Basescu si cu Ponta, totusi de ce este atat de important ce ne dicteaza sau ce ne cere noua FMI-ul, sau de ce este atat de important cand ne anunta ca ne sisteaza imprumuturile si ca ramanem fara bani de pensii si salarii?

  In ce priveste faptul ca astept lamuriri de la comentatorii blogului dvs. in privinta celor mentionate mai sus, va dati seama ca e o doar o ironie macabra, eu neavand niciun fel de asteptari in acest sens. Lecturand comment-urile, transpare evident faptul ca majoritatea oamenilor considera ca noi suntem condusi de Ponta si Basescu, si ca e foarte important sa discutam numai despre asa ceva.

  A incerca sa discuti cu romanii despre bani, este o inutilitate pentru ca majoritatea oamenilor din tara noastra considera ca banii sunt detinuti de Ponta si Basescu. E lesne sa evaluam ce sanse avem in perspectiva cu asemenea percepte, majoritatea fiind deja conditionati sa vada numai prin intermediul unor ochelari de cal.

  Inchei prin a spune ca, la romani nu argumentele sau logica primeaza, ci convingerile proprii. Mai ales.

  Cu deosebit respect. ‘Traiti!

  • Solutia: Dati-le banii imprumutati inapoi cu dobanda cu tot alora de la FMI, si ati redevenit independent, nu mai sunteti condusi de la Bruxelles! Dupa aia puteti sa faceti ce vreti pe aici, sa il dati jos pe Chioru’, sa o trimiteti pe Udrea inapoi pe centura, puteti sa ii dati afara pe aia de la Exxon, Chevron, RMGC, OMV etc., ii luati la picioare cu tevile lor cu tot, puteti sa va luati cele 7.4 mil. voturi inapoi, puteti sa nu mai trebuie sa ascultati de urmatorii: Merkel, Reading, Barroso, Philip Gordon etc.

   Din nefericire, ca sa faceti toate astea, va presupune ca dupa aia va trebui sa va apucati de treaba, voi care nu prea aveti chef ori nu prea va duce capul, voi si cu toti incompetentii, hotii si perversii pe care vi i-ati pus voi sefi, sefuleti, directori, ministri, SEFU’ STATULUI etc., ca sa va conduca. Ori se stie, voi aveti chef de asta?! Sunt superba si isteata. Hai pauza, ca v-am pupat, ca e pierdere de timp aiurea pe aici.

   • Vă scrie (pentru a nu exista niciun dubiu privind identitatea ) fostul @gemil ..fară ”r” . Sub acesl nume …”consacrat”, NU_SE_MAI_POATE _INTRA _Pe_BLOGUL_D-lui RADU TUDOR.!!!. Și mai trebuie să fie pentru toată lumea cât și pentru dvs. O CERTITUDINE, până astazi: Cel care a semnat pânâ mai ieri @gemil… ESTE…@gemil. și dacă aveți ceva de reproșat lui @gemil spuneți-o TRANȘANT cu ce-am greși față de dvs. și față de Nicoleta.(Citiți mai intâi și…GAFELE ”unora” care m-au cam scos din echilibrul firesc)
    S-auzim de bine!

   • simplu cat se poate de simpluuuuuuuuuuuuuu TRADARE DE CE NU SUSPENDA ! MOTIVE SUNT CU CARU _NU SE VREA ASTA ESTE PROBLEMA SE PASEAZA DAR VA ASIGUR CA NU MAI TINE MULT_SA NE LASE PONTA CU A M R LUI!cU RESpEcT

    • Vă scrie (pentru a nu exista niciun dubiu privind identitatea ) fostul @gemil ..fară ”r” . Sub acesl nume …”consacrat”, NU_SE_MAI_POATE _INTRA _Pe_BLOGUL_D-lui RADU TUDOR.!!!. Și mai trebuie să fie pentru toată lumea cât și pentru dvs. O CERTITUDINE, până astazi: Cel care a semnat pânâ mai ieri @gemil… ESTE…@gemil. și dacă aveți ceva de reproșat lui @gemil spuneți-o TRANȘANT cu ce-am greși față de dvs. și față de Nicoleta.(Citiți mai intâi și…GAFELE ”unora” care m-au cam scos din echilibrul firesc)
     S-auzim de bine!

 33. MÎINE ESTE SFINTUL NICOLAE ! TREBUIE SĂ DĂM CÎTE UN CADOU SAU NUIUA CELUI CARE A FOST OBRAZNIC. OARE CINE A FOST OBRAZNIC ÎN ULTIMA VREME ?,, In noaptea de 5/6 decembrie se spune ca Mos Nicolae vine la geamuri si vede copiii care dorm si sint cuminti, lasindu-le in ghete daruri, insa tot el este acela care-i pedepseste pe cei neascultatori.Mos Nicolae nu se arata niciodata.”
  ŞI AICI PLUS D-lui EUGEN NICOLĂESCU ÎI TREBUIE O NUIA SA ÎI ÎNDREPTE GÎNDIREA : http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Sanatate/Nepasare+nesanatoasa+Ministrul+sanatatii+are+in+sertar+rapoarte+
  MA REFER LA …FOCŞANI-SPITAL…

 34. Va rog foarte mult domn’ Chireac lasa-ti-o mai moale cu superbitatile alea de jurnalisti de la DW. Sunt la fel de mizerabili si de vanduti ca si marea majoritate a astora de la noi din Romania. Nu ma intereseaza absolut DELOC de faptul ca nu stiu ce articol au scris despre mizeria cotrocenista (evidenta ca ma refer la “bacteria lacrimogena”). Atat timp cat nu au fost in stare sa fie normali, de bun simt, cinstiti, impartiali, etc in vara lui 2012, va rog nu mai folositi sintagme ca “sunt niste jurnalisti adevarati”. E sub demnitatea umana ca dupa ce n-au facut anul trecut, acum sa ne uitam la ei ca la soare. Niste adevarati jurnalisti, care nu au putut verifica niste rahaturi de lucruri, clare ca lumina zilei! Aia isi fac interesele si noi sa ii pupam? Nu stiu despre dvs daca i-ati pupa, dar eu i-asi flegma intre ochi si pe ei si pe Merkel (impreuna cu Barosu’ si cu madame Redding).

 35. Oare chiar nu se gaseste nimeni sa-l intrebe pe acest personaj… Ce lege a incalcat presedintele Germaniei pentru care a fost obligat sa demisioneze?

  Realitatea este ca Romania a ajuns de rasul… nici nu mai stiu a cui… cu un astfel de presedinte. Cum ar fi ca toti infractorii din tara sa interpreteze legile, mandatele de ascultare dupa bunul lor plac asa cum o face marinarul. Ar fi un adevarat taraboi. In ORICE hartie se poate pune sub semnul intrebarii pana si o virgula.

 36. Vă scrie (pentru a nu exista niciun dubiu privind identitatea ) fostul @gemil ..fară ”r” . Sub acesl nume …”consacrat”, NU_SE_MAI_POATE _INTRA _Pe_BLOGUL_D-lui RADU TUDOR.!!!. Și mai trebuie să fie pentru toată lumea cât și pentru dvs. O CERTITUDINE, până astazi: Cel care a semnat pânâ mai ieri @gemil… ESTE…@gemil. și dacă aveți ceva de reproșat lui @gemil spuneți-o TRANȘANT cu ce-am greși față de dvs. și față de Nicoleta.(Citiți mai intâi și…GAFELE ”unora” care m-au cam scos din echilibrul firesc)
  S-auzim de bine!

 37. D-nule Tudor, poate il intreaba cineva pe demis care a fi mecanismul prin care banii publici ajung in campania electorala. Sa explice in detaliu.
  Mai aflam si noi cum ”gandeste” sefu’ pDL !

  • E, nu v-am zis eu ca toti comentatorii blogului cred ca banii sunt la Ponta si Basescu?! Iata confirmarea.

   • Mai pe intelesul tau : Cum ”gandeste” base, asa face ! Aflam si noi cum ar fi putut manevra pedeleii banii publici si cum au ajuns in campania electorala ! Doar nu-ti inchipui ca sutele de mil. de euro din campania electorala sunt de la cabinetul d-rei Basescu si din poseta d-nei Udrea !

 38. Cucu este f disperat ca in afara de NANA a aparut”pe nepusa masa” si faptele penale a lui”ginerica”.Dar cred ca in cel mult o saptamana,cucu se va lepada de ginerica( va iesi la orele 18 si va specifica ca nu are nicio legatura cu el si ca atare fiecare trebuie sa raspunda pentru faptele sale) insa la NANA lucrurile ce se vor descoperi(daca comisia nu va musamaliza totul) vor conduce si la caderea altora capete,in lant, ca la domino.

 39. PROBABIL, ACEST INDIVID, OMUL DIN EL, SE VEDE SINGUR CA FIIND,,UN NELSON MANDELA” AL ROMÂNIEI :
  http://www.antena3.ro/externe/nelson-mandela-un-conducator-mai-presus-de-ceilalti-ce-scriu-marile-ziare-ale-lumii-despre-moartea-lui-nelson-mandela-236987.html
  DAR, NU CREDE CĂ AR PUTE FI,,CEL MAI MARE RĂU, CEL MAI PERICULOS PRODUS” PENTRU ROMÂNIA, SAU AL ROMÂNIEI, ŞI, ÎN GENERAL, ORICE POLITICIAN ROMÂN(motivele sunt destul de reale pentru afirmaţia mea).

 40. Traian Basescu si-a dat in petic de multa vreme. Dar in ultimul sau an de mandat vor deveni vizibile toate aceste nerespectari ale legii. Cei care i-au votat demiterea si au fost “alergati” cu bibliile nu cred ca s-au mirat. Daca un om este in stare de o asa monstruozitate ceea ce s-a intamplat la CEC este in concordanta cu el insusi. Asta dovedeste ce se poate intampla cu institutiile statului si cu celelalte structuri atunci cand puterea politica uita ca suntem o democratie si se comporta ca inainte de 1989.

 41. Pana la urma trag concluzia ca-ntre apucaturile imobiliare ale clanului basescu si cele ale melcului boldea, cel cu gaura de sarpe-nfratita prin sanatatea publica a galatenilor, nu-i chiar mare diferenta!

 42. Dl. radu tudor, nu vad nimic postat de masurile gyvernului de a mari acciza la carburanti….nu vad nimic despre vreo comisie in urma privatizarii CFR sau OLCHIM.

  Credeti ca cei de la PSD in frunte cu NASTASE nu au facut la fel, pe vremea lor!!!!Sau cei de acum nu fac la fel!!!

Leave a Reply