Mădălina Dobrovolschi (Pușcalău) este noul purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis.

Prezentatoarea TV Mădălina Pușcalău s-a căsătorit recent cu pilotul Emil Dobrovolschi, preferatul Președintelui Klaus Iohannis atunci când trebuie să zboare cu aeronava prezidențială.

 

12 COMMENTS

  • Doamna e pe post de facebook cand ramane Iohannis fara baterii sau nu are semnal in… Germania la parinti ;p

 1. Tot ce este (mai) băsist nu piere. Se transformă. Fac ei, unii, ce fac, se dau peste cap, pac-pac, (ca și după decembrie 89) și devin alți oameni. Purii de astăzi. Ați auzit , desigur, de purii și de ieri, ai Revoluției, de purii Pieții Universității de toți spălații. Descurcăreți, nevoie mare, și , mai ales , pragmatici(pragmatic derivând de la pramatie, desigur).
  Cât despre ceea ce face joshannis (și) cu această numire este o nouă dovadă că băsescu redivivus(ăla despre care antonescu spunea că Antena 3 nu trebuie să mai vorbească)
  ”Lista lui joshannis” . De ce nu face presa (dacă-i presă) această listă cu băsiștii revopsiți aflați ”curtea” lui joshannis? Lista cu MRU, in frunte, cu Ciolos, cu oamenii lui băsescu și ai lui macovei din guvern și din deconcentrate, cu toți papagalii băsiști din presă de tip Bran sau de pe la b1 sau digitv făcuți ambasadori sau purtatori de cuvânt ca acum. E prost vreunul să facă o asemenea investigație? Ar fi un demers sinucigaș, desigur, care în țările bananiere(vorba lui antonescu) ”nu se face”
  Oare Antena 3 a mințit atunci când a spus că paragrafe întregi din programul politic al lui joshannis sunt copy-paste din programul Elenei Udrea și că au fost dictate de un băsist? Și dacă da, nu-i firească atunci ”protejarea” de acum a personajului no.1 și, tot firească, este și liniștea privind tot ce este legat de joshannis? Ca și acum, o știre ca multe altele comentate doar de… alții. Doar de alde mandea.

 2. Poate o vorbi cursiv nu taraganat ca johannis, ca te plictisesti pana termina fraza!Cum este mereu plecat in concedii ii trebuia o vorbitoare!

 3. E logic. La cate “concedii” (vezi “vizite oficiale” care dureaza mai mult decat trebuie) are Iohannis, era de porc ca pilotul sa fie singur cand pleca cu presedintele. Macar sa mearga si doamna pe banii nostri. Doooh…
  Da nu se cheama nepotism?! Ce o recomanda pe doamna, talentul si valoarea?
  https://youtu.be/HSuawzIHto4

 4. Îmi pare rău, nu știu cine-i doamna Puscalau (cred ca Mircea Badea se distra intr-o emisiune pe seama acesteia, jucând pe onomatopee, ca si in cazul Pruna) dar daca Schnecker zice ca-i agresiva, inseamna ca-i mai obraznica decat madam Gorghiu, deci perfecta ca portavoce a lui Johannis. Personal, l-as fi pus pe excelentul mim Malaimare pe postul respectiv, măcar am fi înțeles ceva din gesturile președintelui, adică din expresia care-i este fireasca. Am fi putut astfel sa știm ce inseamna trântitul paltonului pe capota mașinii, întorsul spatelui la întrebările ziaristilor, mâna lipita de buzunarul de la pieptul vestonului cand se cânta imnul si alte multe mistere ale minții prezidențiale care, filtrate prin arta (nu persiflez nici un pic, pantomima e una din cele mai vechi arte) ar capată in sfârșit o urma de înțeles, in afara celui de grosolănie gratuită a personajului reprezentat. Dar asta-i pe gustul lui Johannis, o tzatza care sa tipe din toti bojocii la oricine se opune șefului. Si nici nu știu daca Malaimare ar fi acceptat postul; după arsura încasată cu UNPR cred ca i s-a facut greață de orice politician care dorește sa folosească artiștii pe rol de trombon oficial.

 5. Ale dracului coincidente… Managerul Paun de la Spitalul de Urgenta Floreasca, care tocmai a isterizat medicii UPU, are sotia consilier pe probleme de sanatate al Presedintelui Iohannis, “rezidenta” la Palatul Cotroceni.
  Marea jurnalista traseista (A3, B1, TVR) are sotul pilot preferat al Presedintelui Iohannis si devine purtator de cuvant.
  Cate astfel de coincidente mai sunt in jurul Presedintelui?
  Ca in celelalte institutii ale STATULUI colcaie.

 6. … in maxim 15 ani cetatenii saraci si cei sub limita saraciei vor insuma vreo 95%, iar restul de 5% vor ”gestiona” alaturi de stapani toate resursele.La cum merg treburile in colonia Romania, nu vad cum s-ar putea schimba situatia.

Leave a Reply