Fostul director al SRI George Maior atrage atenția că România nu este scutită de pericolul terorist și susține că faptul că țara noastră este țintă generică pentru multe organizații teroriste trebuie să dea de gândit autorităților să implementeze sau să elaboreze legislația în domeniu.

“Eu am spus că aceste riscuri vor crește. Atrag serios atenția că nu suntem scutiți de pericolul terorist și iată că nu este vorba doar de teritoriul național, care este bine protejat, spun eu, este vorba și de cetățeni români peste tot pe glob și faptul că România este țintă generică pentru multe organizații teroriste trebuie să dea de gândit autorităților și să implementeze legislația sau să elaboreze legislația pentru care la un moment dat m-am bătut și am pierdut”, a declarat fostul director SRI George Maior audita la Parlament pentru functia de ambasador al Romaniei la Washington.

 

6 COMMENTS

 1. ”Fostul director al SRI George Maior atrage atenția că România nu este scutită de pericolul terorist și susține că faptul că țara noastră este țintă generică pentru multe organizații teroriste trebuie să dea de gândit autorităților să implementeze sau să elaboreze legislația în domeniu.”
  .
  De parcă există cineva, vreun prost, tâmpit, idiot sau inconștient în Țara asta care să spună ALTCEVA, adică:
  ”NU, România ESTE scutită de pericolul terorist , NU SUSȚIN faptul că țara noastră este țintă generică pentru multe organizații teroriste ȘI CĂ NU AR TREBUI să dea de gândit autorităților să implementeze sau să elaboreze legislația în domeniu.
  Sau poate-o fi zis asta cineva și ăsta i-a dat peplica la Reply?! Dacă da, mea culpa.
  Și-atunci, băi oameni buni, de ce se spun asemenea banalități și, mai ales, sub această formă IMPERATIVĂ (ȘTIȚI ce-i aia IMPERATIVĂ: Adică_CARE ORDONĂ) în clădirea PARLAMENTULUI de la un nivel suficient de jos( astăzi) în ierarhia statului român? Dacă spunea asta vreun emisar american, cât de mic, era DE SALUTAT, asta ca să trăim liniștiți, cât de cât, fără a avea și mari necazuri, dar așa?!

  Problema, eu, o văd pusă și altfel, respectând fondul și, în linii mari, spuse cu aceleași cuvinte, dar nu cu aroganța și suficiența unui TRIMIS pe pământ CARE ATRAGE, EL, FOARTE SERIOS ATENȚIA.
  Părerea mea.

 2. Suntem o tara europeana, membra a UE si NATO, oamenii circula liber, iar pericolul terorist exista.
  Poate dl. Maior ne explica mai pe intelesul tuturor, unde bate si sa spuna ce trebuie sa contina legislatia in domeniu.

 3. Cred că vorbeşte eu-l din matale că personalitatea îţi lipseşte, ai utilizat autoanihilarea personalităţii tale ca individ. Nu prezinţi nicio garanţie pro apărarea acestui stat.

  • Pana una alta acesta ne reprezinta la Washington in calitate de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in SUA.

 4. Dar cu vechii nostri teroristi care ne-au tot pus pensiile si salariile in pericol,au inchis spitale,au falimentat tot ce au putut,care ar atenta din nou la buget si la tot ce misca si le-ar trebui lor ,inclusiv paduri taiate fara numar,cum ramaseseu?Astia vor sa ii asculte pe teroristii adevarati sau vor sa ne asculte pe noi, ca sa vada cat mai avem pana la gradul de suportabilitate in perspectiva unui viitor “luminos” si iohannist?

Leave a Reply