Mama premierului Victor Ponta a fost audiata la DNA Ploiesti in calitate de martor. Audierea a durat aproximativ 45 de minute, iar la iesire, avocatul Bogdan Vlad a declarat ca a fost vorba despre o activitate procedurala si ca doamna Cornelia Naum nu este invinuita de nimic.

“Vă pot garanta că este martor (n.r. – Cornelia Naum) şi că va rămâne cu această calitate. Doamna are un contract de muncă part-time cu societatea fiicei dânsei, dar nu are nicio legătură cu societăţile în legătură cu care s-a reţinut acţiunea presupus infracţională în cauză. Sigur că a participat la nişte discuţii la un moment dat între anumite persoane care au o anumită calitate în acest dosar. Cu privire la aceste lucruri a fost întrebată”, a declarat avocatul Bogdan Vlad.

Cumnatul primului ministru Iulian Hertanu a fost arestat pentru 30 de zile in acest dosar, iar sora premierului a fost si ea audiata ca martor.

 

15 COMMENTS

 1. Domnule Radu Tudor,credeți că premierul actual al României Victor Ponta Viorel ar trebui să-și dea demisia din această funcție și epntru că mama sa e audiată la DNA iar publicul a aflat asta?
  Motive ar fi ca Ponta să Demisioneze dar pentru audierea mamei sale la DNA,să-și dea Demisia așa cum i-a cerut-o lui Băsescu atunci când fratele său fusese audiat?

  • Nu-i asa ca intrebi tampenii?Pai nea Mircea luase “mormanu” si zicea la filmari doveditoare ca si fra’su stie.Dar la mintea ta de sustinator al penelismului falimentar, cat si la toata liota voastra de oracaitoare , cine ce pretentie…?

   • De sora lui nu zici nimic? De cumnatul lui nu zici nimic? De ordonantele de urgenta date in scop propriu iar nu zici nimic? Campaniile electorale pe stadioane umplute cu sute de mii de oameni care au costat statul roman sute de mii de euro nu zici nimic? De majoritatea parlamentara angrenata sa dea legi favorabile lui ponta nu zici nimic? Si-a carat mama peste tot…in campanile electorale,in emisiunile Tv a impins-o in fata ca sa isi faca campanie cu ea…acum ca sa fure fonduri europene a infiintat firme pe numele ei …si zici ca nu-i mafiotul sef…

  • Prostii sunt cu noi pina la sfirsitul timpurilor,AMIN!
   Unii au numele de, “mama lui” si cumnatul lui”,”cuscrul lui”, “,finul lui” o chichita josnica de media si mai vorbiti de “erate”. Sunt persoane fara nume in buletin ?
   “Fratele” era frate dovedit si la impartit spaga de un milion de dolari,tot a fost citat pe numele lui :Mircea Basescu. Cind va fi audiat prima ta gagica, sa-ti dai demisia indiferent unde vei fi.!

 2. Ceva e putred in danemarca radule … Este posibil ca mama lui ponta sa nu stie nimic dar ca si victor ponta sa nu stie nimic asta chiar nu cred ca e posibil mai ales ca sebi ghita a si declarat ca se stia de mult in prahova cu privire la contractul de canalizare din comarnic .Chiar ponta sa nu fi aflat ca, cumatul sau a facut praf contractul dni comarnic cand toata prahova stia de acest coontract nefinalizat ?

  • i-a fost prea rușine să recunoască asta dar nu suficient cât să-și dea demisia din păcate 🙁

  • Tu chiar nu vezi ca antena3 il considera sfant? ponta cu intreg clanul si cu ordonantele care si le-a dat pentru avantajele proprii, cu majoritatea parlamentara care lucreaza pentru spalarea plagiatorului , sunt mai sfinti ca intreg Vaticanul!

 3. aici comenteaza numai postacii platiti care isi desfasoara activitatea in buncarul mafiei PNL -PDL din Modrogani!!!!!

  • intrebarea cheie este Basescu cind este chemat la DNA,asta e problema mare ,din cite se vede inca are o mare protective de la DNA

  • Oooo….Măcar de-aș fi și plătit.Așa e mai mult brânzăbună în burduf de câine.Maria,ia plătește-mă tu cu să zicem 500 Ron pe lună,și-ți pot evidenția orice mesaj vrei

   • Sigur este faptul ca tu esti burduful si asta inseamna ca branza “buna” este intelighentia ta penelista sau pedelista,adica…tot o branza.

Leave a Reply