Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, acuză că PSD a fost distrus de Liviu Dragnea și că toți social – democrații au stat și au privit cuminți. Bădulescu susține că membrii CEX sunt bolnavi și nu pot reforma partidul, scrie stiripesurse.ro

“Deciziile se iau în CEX. Adica niște oameni bolnavi se întâlnesc între ei și se tratează? Pai nu trebuie adus un medic din afară? Așa cum am câștigat localale în 2016 cu echipa Gabrielei Firea, așa trebuie să procedăm acum.

Suntem de vină cu toții că am creditat și am susținut un om care a distrus partidul. Acel om e Liviu Dragnea, nu trebuie să ne mai ferim”, a declarat Aurelian Bădulescu la România TV.

 

12 COMMENTS

 1. Imi place ca, una peste alta, toti din PSD, inclusiv sustinatorii lor publici, gazetarii, jurnalistii si “televizionistii” A3 se uita de jur-imprejur, isi musca, asa cum se spune, coada, dar nu privesc adevarul drept in ochi.
  1. Diversiunea “Justitia”, cu complicitatea unei CCR transformata prin Valer Dorneanu si ceilalti invrediniciti in rela si imbatraniti in motorul de distrugere a statului de drept. Ca ne place sau nu, ca recunoastem sau nu, aici a fost “radacina”. Atacurile sustinute la justitie intru salvarea imbogatitilor peste poate ai perioadei de tranzitie, a potentialilor candidati la puscarie pentru tunuri data econommiei nationale, indiferent de ce parte s-au aflat: alaturarea Dragnea, Udrea, Bica si altii de acelasi calibru vorbeste de la sine.
  2. Daramarea propriilor guverne, ca-i puteau sefului cel mare, care se visa in afara peretilor Rahovei, tentativa esuata, ca exista si judecatori lucizi, nu numai din cei cumparati de o parte sau alta a esicherului politic.
  3. Legile strambe, care sub aparenta ca au grija de toti pensionarii, au avut grija sa imbuibe parlamentari, diversi sefuleti in AGA si alte structuri. Pentru fiecare 100 Lei la un sarman, 1000 au mers la clientela politica.
  4. Sub fatada ca asculta de popor, au demonstrat ca se ocupa numai de interesele lor.
  Acum e prea tarziu, au dat justitia (in primul rand si ceea ce a intaratat cel mai tare, ca justitia pentru sefi si aia pentru omul de rand inca nu a fost egala si nici nu este (intrebare, cati oameni de rand ajung la ICCJ, de exemplu?) economia la fel.
  Va amintiti domnule RT? Tic-tac, tic-tac, tic-tac si A3 continua sa sustina ideile lui d’alde Savaliuc et comp., inclusiv Ciuvica. Nu pot decar sa va urez sa continuati, sa perseverati. Vine, mai devreme sau mai tarziu (eu cred ca mai devreme) aneantizarea tuturor acestor minciuni.
  Atat timp cat nu se vor privi multe din adevarurile celor 3 ani in fata, PSD va continua drumul spre aneantizare. Succesuri!

  • Cata vreme refuzati sa vedeti abuzurile demascate chiar de justitie, nu puteti pretinde vreo evaluare corecta. Abuzurile n-au ce cauta intr-o democratie

   • Nu refuz sa le vad. Dar PSD, aliatii si prietenii (ironie, trimitere la Fox and Friends), insistand numai pe abuzuri si negand impactul negativ pe care l-au avut masurile pompieristice din justitie, de la Iordache cu al sau “alta intrebare”, la manariile lui Tudorel si numirile facute (ce n-au facut decat sa revolte mai mult) vor ajuta mult la decesul PSD, fiindca s-a ignorat, vorbind de abuzuri “regula 80/20”. Mai invatati. Sau nu. De fapt stiti la ce ma refer, iar orbeata este voluntara. PS Sigur, asta nu veti mai posta. Ma incanta ideea ca totusi s-ar putea sa cititi. Apoi luati o cafea si reflectati. Avem nevoie de stanga, avem nevoie si de un PSD. Dar nu cu toate natangiile facute in ultimii 3 ani. Tic-tac, tic-tac, tic-tac si nu mai e mult pana la locale si paralamentare.

 2. Radu Tudor, înțelege că talibanii ăștia sunt fix publicul antenei 3 , care nu-s cu psd ul ,ci sunt fix oamenii liberi care l apreciază pe Pleșoianu, pe Mircea Badea . O să te lămurești în timp, ești fix ca psd ul, refuzi realitatea. Faci parte din presa președintelui ești îngropat ca jurnalist liber, voi presa care ați fost la șezătoare sunteți looserii alegerilor. Mai termină odată cu acest apelativ, te discreditezi de tot, și ca om nu numai ca jurnalist. Tu deja abuzezi, ne-ai împuiat mintea cu autostrăzi, acum ai început cu această expresie. Cred că vei fi singurul beneficiar al acestor alegeri, afară de ei, câștigătorii, în sfârșit vei avea AUTOSTRĂZI, vei ajunge la Sibiu în două ore, Iohannis, tot în patru. Oameni buni, nu s-a întâmplat nimic special. Unii au pierdut o bătălie de etapă, care o să-i îndârjească mai mult, decât să-i demobilizeze. Românii se vor convinge repede, inclusiv Radu Tudor, că deși au vrut să aleagă răul cel mic, l-au ales pe ăl mai mare. Cât despre “ĂȘTIA MICII”, cum este și jurnalistul, analistul politic și militar, Radu Tudor, lăsați-i să se bucure de sfertul de oră, în lumina reflectoarelor. PSD-ul de mâine, va porni porni mai hotărât, mai determinat împotriva unui președinte penal, puturos și antiromân. Celor care îi acuză de psd-ism, comunism și alte isme de genul ăsta, noi, simpatizanții lor și telespectatorii Antenei 3, încă, nu ne vom mai obosim să-i contrazicem și le spunem verde în față: SĂ NE PUPAȚI ÎN CUR, așa cum îl pupați pe Iohannis, Orban și toată camarila! Radu Tudor, poarta-te ca un jurnalist profesionist, ca într-o democrație. Noi, care din fanii tăi cândva, ți-am devenit talibani, te înțelegem, nu-i ușor să suporți criticile și mai ales adevărul. Ceea ce au făcut ei, învingătorii de azi, și ce faci și tu, nu este întâmplător. Este un sistem care așa funcționează. V-ați însușit bine regulile. Aplică presiune socială, sau pe cei care gândesc altfel, până când aceștia din urmă se retrag rușinați în găoacea lor și refuza să mai comunice. Este un sistem diabolic, mârșav și bine pus la punct. Cei care gândesc ca tine și iau mai și votat, ar trebui să vă faceți griji pentru locurile de muncă, se întorc cei din Diaspora și vi le iau, ăia sunt specialiști, mult mai harnici și mai corecți. Vin puhoaie, puhoaie!

  • Repet a 10 a oara ca popa pentru baba surda : talibanii sunt minoritari in raport cu marea masa decenta si bine crescuta. Ei, talibanii, sunt si minoritari in ratiune, asadar, sa ramana in hrubele lor. Restul de evaluari sunt bune de Obregia, cu autor cu tot :-))))

   • Nu văd de ce ar exista o autostradă, o punte de legătură fizică între Transilvania și Țara Românească, în contextul în care majoritatea absolută a transilvănenilor consideră că ar fi o idee bună separarea Transilvaniei de “mitici”… Modul în care acest popor reacționează la propagandă, abordarea atât de puerilă a subiectelor majore, sunt înfiorătoare.

 3. La PSD esalonul intai , un pas in spate…
  A se evita la conducere persoane ca Orban si Turcan la PNL…
  Nu credeti ca au avut vreun merit in alegerea lui Iohanica.
  Altii au fost in spatele lor…

Leave a Reply