Cel mai nou partid politic din Romania reuseste in mai putin de un an sa dovedeasca toate metehnele vechilor partide, iar mancatoria intre lideri e demna de PCR…

Deputatul USR Cristian Ghinea îl critică pe liderul formaţiunii, Nicuşor Dan, pentru atacurile sale de pe Facebook la adresa unor membri de partid care au contestat modul în care sunt organizate alegerile interne, afirmând că acesta este un “trist mod de a comunica şi dezbate” în partid, scrie news.ro

“Nicuşor Dan a ars punţi de comunicare interne atacând pe Facebook complet gratuit. Trist mod de a comunica şi dezbate. Am spus adevărul şi orice usr-ist poate vedea asta. Conducerea va trebui să se obişnuiască că USR e altfel de partid”, scrie Ghinea, pe Facebook.

Fostul ministru face aceste afirmaţii distribuind o postare a altui coleg de partid, deputatul Adrian Prisnel, care la rândul său critică modul în care conducerea USR pregăteşte alegerile interne.

“Nu avem un dialog ci o mulţime de monologuri surde care, din întȃmplare, au o temă comună. Nu e o dezbatere. Deficit de democraţie Pe cȃt este de real calendarul, pe atȃt este de perfid mecanismul; perfid pentru că îţi lasă impresia că participi la crearea statutului aducȃnd amendamente, totuşi, pentru că puterea editorială este concentrată la conducere, rezultatul este prestabilit. Exact ca la amendamentele de la bugetul de stat unde USR a formulat 125 de amenamente dar PSD a acceptat două, cam aşa am participat şi noi la decizie”, scrie Prisnel, pe Facebook, într-o postare în care îi ia apărarea deputatului USR Tudor Benga, atacat de Nicuşor Dan.

Deputatul Tudor Benga a scris, joi, pe Facebook, că există riscul ca membrii USR să fie divizaţi după Congres în condiţiile în care, cu o lună înaintea desfăşurării acestuia, nu se cuoaşte configuraţia viitoarei structuri de conducere şi nici sistemul de vot care va fi folosit. Benga îi răspunde astfel preşedintelui USR Nicuşor Dan care l-a acuzat pe el şi pe Cristian Ghinea că propagă informaţii false legate de situaţia USR, semn că ”apropierea Congresului USR începe să ne ia uşor minţile”.

Liderul USR, Nicuşor Dan a spus că apropierea Congresului Uniunii Salvaţi România începe „să le ia uşor minţile” membrilor, campania internă fiind legitimă, dar „nu este în regulă când se bazează pe informaţii false transmise în spatiul public”. Deputatul a făcut referire la afirmaţiile lui Tudor Benga şi ale lui Cristian Ghinea pe care le cataloghează ca fiind „neadevărate”, în condiţiile în care a existat o dezbatere asupra viitorului partidului.

23 COMMENTS

 1. Sa fie la mama lor! Sa le fie de cap! Astia sunt anti-tetanos si anti-logica pana si intre ei, n-ai ce sa le ceri! Tomberonezi expirati…

  • Astia sunt urmasiii securitatii nu ai PCR.
   PCR era ceva mai subtil nu se certa nimeni in public, securitatea ghiolbani.
   S-a batut partidul cu securitatea si a castigat securitatea=basisti=iohanisti=usristi

 2. Dle Tudor, daca pe usristi ii criticati din sculare’n culcare, de razboaiele din psd, nu spuneti nimic. “Pumnii si picioarele’ n cap” pe care si le dau dragnea si ponta nu le vedeti! Iar mergeti pe burta, dle Tudor!

   • E o sifonara pensionara din Cluj care tot face spume la gura pe-aici ca ea cica ar fi de dreapta pentru ca lupta cu Ciuma Rosie si cu rusii, ceva…

    P.S. Loviti cu scandura “de dreapta”, n-ai ce sa le faci, cel mult sa-i iei direct la picioare-n cap si la alergat pe strada

  • Asta pe bune ca ai scos-o din fund. La Antena 3 se vorbește aproape exclusiv despre luptele interne din PSD si ALDE, unele au loc chiar acolo pe platou.

  • Un post privat de televizune are dreptul sa critice pe cine vrea si in proportia pe care o doreste. E post privat nu e post de stat nu e Patriarhia sau UNICEF.
   Important este sa nu minta si sa vina cu informatii false. Pentru ca aici iti pierzi credibilitatea.

 3. Ce mari sperante isi puneau unii in aceasta formatiune politica de elitisti. Unii ma sfatuiau sa nu mai pun intrebari si sa dau fuga sa votez usr. Mai bine se numeau “Salvati-va”.

 4. Când în PSD au apărut voci critice Dragnea i-a pus urgent la punct pe “dizidenti”. În USR este bine ca tâmpeniile lui N. Dan sunt taxate.

  • Bai sticlare, te-ai apucat tu sa faci slalom printre neuroni pe-aici, da-ti-as una peste ceafa ca sa iesi in dezavantaj. Ti-au dat astia o ciorba de spital, te-ai bagat pe fiertura si acum te dai erou, da-te in kilogramele mele de subnutrit ce esti. Ai trait in jeg, ai herpes sau de ce faci atatea bale la gura pe-aici, botanistule?

   • Fac bale pe aici ca sa nu ai tu impresia ca nimeni nu va contrazice în tara asta. Cat despre datul uneia peste ceafa te sfătuiesc sa-I faci așa ceva iubitului tau. Ah, Pardon am uitat ca te-a părăsit de mult atunci când te-a surprins sodomozand cățelul vecinilor și a devenit gelos nemaisuportand triunghiul amoros pe care i l-ai propus.

    • Aoleu, cata suprafata ai pe tine, baga-ti-as supozitoare cu epilepsie-n nas

  • Du te ma, noul Messia al politicii românești spune tâmpenii? Vezi ca nu ți mai iei banii pe postări.

 5. Este creatia a celei care se cheama “cloaca/adunatura ” din Bucuresti ,acest “bartid” !.P.S. : la nivel micro,Bucurestiul este ceea ce este o anumita tara,un piculetz mai mare …se stie care !

 6. :))))))))
  Ce PCR! Eu nu simt,nu vad daca s-a terminat cu comunismul si securismele! Nu vad nicio schimbare in bine, e mult mai rau, mult mai urat ca inainte de 1989!
  Ce USR sau cum se numeste, e o “cloaca”turbulenta/habarnisti
  care agita si vulnerabilizeaza natiunea dar nu in sens pozitiv/in avantajul lor!

  • Nu mai jigniti PCR-ul (cu toate greselile lui), comparandu-l cu aceasta cloaca/adunatura/haita de ciumeti, care sunt doar anti la tot si toate, in frunte cu mascariciul Plicusor Dan .

 7. Au ieşit şi ăştia cu colcăiala pentru a uita poporul român de: ””Am uitat de plagiatul lui Kovesi, de K14, de Decizia CCR, de Rarinca, de casele lui Iohannis””
  ”Aduceţi-ne lecitină!”
  http://www.cotidianul.ro/am-uitat-de-plagiatul-lui-kovesi-de-k14-de-decizia-ccr-de-rarinca-de-casele-lui-iohannis-299096/
  SAU:
  ”’O nouă gafă de proporţii a DNA
  Procurorul a spus că Dorin Maior este fugar în Dubai, deşi este în penitenciar de un an”’
  http://www.cotidianul.ro/procurorul-a-spus-ca-dorin-maior-este-fugar-in-dubai-desi-este-in-penitenciar-de-un-an-299477/
  Să fim serioşi…încă mai sunt jurnalişti care scriu despre întâmplatele care se vor uitate…din memoria colectivă!

 8. Mâncătoriile din PCR aveau o noimă, erau motivate “generațional”, in sensul ca lupii tineri se revoltau si “conspirau” cu Securitatea pentru a-si face loc mai in preajma Carmaciului prin înlocuirea vechii gărzi, prea “țărănoasa” si “încuiată” pentru gusturile moderne. Carmaciul, desigur, stătea si se uita cu “duioșie” cum se agită “mucoșii”, înconjurat de generalii de armata care nu se mișcau degeaba si care garantau securitatea regimului; cand “mucoșii” deveneau prea obraznici li se întrerupea colaborarea cu “mucoșii” din Securitate si era gata si “reforma” propusă de ei–Pacepa schițează portretul de grup al tinerei generații comuniste si i se simte dezamăgirea provocată de propria lui punere in “umbra” in urma repetatelor eșecuri de a disloca vechea generație strânsă in jurul lui Ceaușescu, precum si pe generalii “achizitionati” de madam Ceaușescu ca garda personală. USR-ul, in schimb, n-are nici o noimă, n-are cârmaci, n-are nevasta carmaciului, cat despre generali pe care sa se “bazeze”, Doamne-ajută! nu pare sa fi ajuns nici unul agățat de fusta Clotildei pe modelul răposatului Stănculescu si numai cu “generalul” de la Cotroceni (vorba lui Remes: un neamt care nu mai avea loc in Germania/CDU-ul lui Merkel) nu se face Primavara, lucru dovedit din plin cu ocazia protestelor din Ianuarie pe care le-a “condus” până le-a facut “muci” (sorry, daca vorbim de mucoși nu putem evita rădăcina semantica). Totuși, o asemănare exista: cineva, presupus ca aparținând “securitatii” vrea sa schimbe partidul aducând un “comisar” la cârmă, pe Ciolos, cam tot asa cum in anii 60 a fost adus Ceaușescu, comisar in “noua”armata sovietica, sa dărâme “elefanții” staliniști (Chivu Stoica & Co). O rețeta răsuflată realizată cu ingrediente de doi cenți, sau borș la plic de la Doctor Oetker.

Leave a Reply