Senatorul Claudiu Manda, președintele Comisiei SRI, ocupă poziția numărul 3 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare anunțată luni în mod oficial de liderul PSD Liviu Dragnea.

Claudiu Manda a explicat, în exclusivitate, la “Punctul de întâlnire”, de ce își dorește să meargă în Parlamentul European.

“Cred că am acumulat suficient de multă experiență la nivelul Parlamentului. Cred că și oltenii și colegii mei din Dolj ar putea să fie reprezentați acolo, că am observat în ultimii ani de zile la nivelul Parlamentului European și credă că este nevoie de forțe proasptele acolo, de oameni hotărâți, care să se bată pentru România și să o pună înaintea oricăror alte interese.

5 COMMENTS

 1. Dl Radu Tudor,

  Vă rog să-l rugați pe dl Manda să vb în lb engleză (orice subiect) timp de 10 minute.
  Din păcate, PSD nu învață nimic – europarlamentarii propuși de PSD (excepție 3 candidați) nu știu lb engleză.
  Nu votez lista PSD / M-am săturat să girez înțelegeri total netransparente între dl Voiculescu și PSD.

  • toti oamenii competenti de la varful psd sunt marginalizati, dati afara sau pur si simplu le este rusine sa iasa in fata in aceste momente!

 2. am observat o chestie in psd: dragnea s-a inconjurat de golani ca Manda sau Stefanescu, golani care injura, se maimutaresc, in general nu au ce cauta in politica. locul lor e pe terenul de fotbal.

  stie cineva cum au ajuns analfabeti ca Manda sau Stefanescu in Parlament.

  intreb pt ca Romania e pe locul 66 cand vine vorba de calitatea democratiei ei. tari ca jamaica, mongolia, trinidad tobago si botswana sunt mult peste romania (botswana e pe locul 28).

 3. mai Claudiu, nu te grabi! invata ceva din patania lu doamna Olguta care dadu vrabia din mina pe cioara de pe gard….
  chiar esti tu sigur ca apucati sa trimiteti 3 oameni la Bruxelles?

Leave a Reply